Ovulasyon hesaplama

Akıllı telefonlardaki regl takvimlerini kullandım ben ,ovulasyon haftasında nerdeyse hergün birlikteliğimiz oldu,ilk hamileliğimde ilk aydan hamile kaldım bu yöntemle; ikinci gebelikte üçüncü ayda hamile kaldım. Bizde verimli oldu yumurtlama dönemi takibi.

oncelikle tesekkur ederim cevabiniz icin♡ bense uygulama kullaniyorum fakat regl donemini tam net hesaplayamiyorum, mesela bazen 30 olurken bazen 31 bazen 28 . Sizin standart miydi?

eger bu ay olmazsa, tavsiyenizi dikkate alacagim.♡tesekkur ederim. peki yumurtladiginiz donemleri farkedebiliyor musunuz? Mesela adet olacakmis gibi agri falan? Ya da kasik agrisi?
Hiç farketmedim canım benim İnan ben bile hamile kalınca şok oldum çünkü tedavi ile imkansız olan bir hamilelik oldu benim

oncelikle tesekkur ederim cevabiniz icin♡ bense uygulama kullaniyorum fakat regl donemini tam net hesaplayamiyorum, mesela bazen 30 olurken bazen 31 bazen 28 . Sizin standart miydi?

Hayır net olmuyor tabi ki ortalama bi değer vermiştim ben 30 gün gibi,zaten gebe kaldığım ay düşündüğüm tarihten iki gün önce yumurtlamışım mesela ama o hafta tüm günleri değerlendirdiğimiz için gebe kalmakta sıkıntı yaşamadım.

Benimde adet döngüm 28 hep 13. Ünde yumurtlama sancım ben akıntım oluyor anlıyorum o yüzden. Hatta bazen akıntıyla çok hafif kanama oluyor bu kişiden kişiye değişir tabi ama kasık ağrını ve akıntıyı hissediyorsan yumurtluyorsundur

Ablacım boş ver döngüyü. Allah a sığın iki rekat hacet namazı kıl dua et. Onlar bana göre boş. Iki kızım var elhamdülillah doktorlara sorsan mucize imiş benim hamile kalmam. Inşallah rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder

30 ise 15.gün ama ovulasyon testi alin 14. Gunden itibaren testi yapmaya baslayin.Iliskide gün aşırı daha mantikli bence mesela 13. 15. 17. Gun gibi

Biz gün aşırı bile değil günde bi kaç kez çalışıyoduk çocuk için ama iki günde bir olması lazımmış peki o zaman ovulasyon zamanımı kaçırmazmıyım ya ovu testi de aldım ama yine de her günü değerlendirsemmi yoksa iki gün de bir mi daha iyi bilemedim hiç

Merhaba benim de bu konuda aklım çok karışık.1.5 yıllık evliyim bu ay bebek denemelerine ilk defa başladık ben bayağı cahilmişim bu konuda önceden regl tarihlerimi bile takip etmezdim.En son regl tarihlerim 28kasım2018 ve 4ocak2019 yani 38.gün regl oldum.Öncesini maalesef hiç takip etmedim ama benim hep biraz uzundu bu aralık galiba.Doktora gittiğimde kontrol için ultrasonda çok iyi her şey dedi adetim bu kadar uzun sürüyor diyince hormon testi istedi her şey çok normal çıktı deneyin 6 ay olmazsa gelirsiniz dedi çok da iyi bir doktor bu arada.Ben de adet düzensizliğim var herhalde diyerek ovulasyon testi aldım 15.gün yaptım negatif çıktı,17.gün yaptım pozitif çıktı çift çizgi aynı renk.O günden beri yapıyorum silik çizgi çıkıyor yani negatif.Benim anlamadığım adet aralığım bu kadar uzunken nasıl 17.gün yumurtlamış olabilirim telefondaki uygulamalara göre 23.gün falan yumurtlamam gerekiyordu.Ben ne zaman deneme yapmalıyım?Diğer belirtilerden de hiç bir şey farketmiyorum, kafam çok karıştı yardım eder misiniz:(

Back
X