• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon pik mi acilll❗❗❗

mavera_32

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
157
80
13
32
Kızlar pcoluyum adetimin 15. Günde yumurtlama belirtileri yasadim şeffaf akinti kasık ağrısı rahim ağrısı falan genelde yumurtladigimi ağrıyla hissediyorum o gün yumurtladigimi düşünüp öncesi ve sonrasini degerlendirmistim fakat bu gün adetin 20. Günü ve aksam ustunden beri alt karın ve kasık ağrım vardı adet sancısı gibi ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce pik mi degerlendirmelimiyim en alttakini yarım saat önce yaptım

Eklentiler

• IMG20251030214839.webp
    IMG20251030214839.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
Esimde sperm sorunu var bu gün dolu yarın boş diğer gün dolu mu olması lazım yoksa 2 günü üst üste mi dolu gecirmeliyim

Rica ederim canım eşine keçi boynuzu pekmezi kabak çekirdeği havuç falan yedir :) bunlar spermin kalitesini artırıyor hem senin çatlaman için faydalı
1 ay olacak ameliyat olalı takviye vitamin yazdı kullanıyor proxeed plus ve evicap ve bende keçi boynuzu özü veriyorum 10 gündür falan bende kullanıyorum inşallah tutar bu ay yoksa femara baslicaz inşallah gerek kalmadan kendiliğinden oluşur

1 ay olacak ameliyat olalı takviye vitamin yazdı kullanıyor proxeed plus ve evicap ve bende keçi boynuzu özü veriyorum 10 gündür falan bende kullanıyorum inşallah tutar bu ay yoksa femara baslicaz inşallah gerek kalmadan kendiliğinden oluşur
İnşallah canım Allah aratmasın hepimize nasip etsin

İnşallah canım Allah aratmasın hepimize nasip etsin
Bu sabah ve öğlen de iki defa test yaptım yine pik çıktı testler gece degerlendiremedim ama öğlen değerlendirdim biraz önce de test yaptım bı tik açılmıştı rengi çatlamış mi oluyor geç kalmamisimdir değil mi

Gece sabah ve öğlen pik ogen degerlendirdim öğleden sonra da tam silik değil ama açılmış çatlama oldu sanırım sizlama da oldu çünkü

Bu sabah ve öğlen de iki defa test yaptım yine pik çıktı testler gece degerlendiremedim ama öğlen değerlendirdim biraz önce de test yaptım bı tik açılmıştı rengi çatlamış mi oluyor geç kalmamisimdir değil mi
Çatlamış oluyor canım 14 gün sonra adet olmazsan etiketle beni :)

Back
X