Aminnn hepimize nasip eylesininşallah canım Rabbım bizi de görsün hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallahh
pkos mu var ?16. Günüm hala pik göremedim daha da olmaz mı acabaEki Görüntüle 3676326
Yok hayır ama adetlerim duzensiz ama son üç dört aydır günü gününe ölüyorum 28 günde hala da pik olmadı ama yumurtlama tüm belirtileri yaşadım kasik ağrısı akıntı filan 12. Günde ve üç gündür devam etti ama test pik olmadı hala sıvı alımı yapmıyorum ve saat 14.30 gibi yapiyorumpkos mu var ?
devam et bakalım illakı yumurtan oluşacak koyulaşmaya başlamış testinYok hayır ama adetlerim duzensiz ama son üç dört aydır günü gününe ölüyorum 28 günde hala da pik olmadı ama yumurtlama tüm belirtileri yaşadım kasik ağrısı akıntı filan 12. Günde ve üç gündür devam etti ama test pik olmadı hala sıvı alımı yapmıyorum ve saat 14.30 gibi yapiyorum
Birde famera kullandım bu ay ama doktor kontrole cagirmadi şimdiye pik olmasi lazımdı diyorumdevam et bakalım illakı yumurtan oluşacak koyulaşmaya başlamış testin
sen devam et yavaş yavaş belli olmaya başlamışBirde famera kullandım bu ay ama doktor kontrole cagirmadi şimdiye pik olmasi lazımdı diyorum
Edeceğim bakalım nasip artiksen devam et yavaş yavaş belli olmaya başlamış
ya orası öyle kaç gün kullanacaksın ilacı yumurta geliştirici sanırım famera?Edeceğim bakalım nasip artik
Evet kullandım bitti biteli 10 gün oldu hala pik olmaması şaşırtıcı çünkü bundan önce iki ay daha kullanmıştım 12. Gün olmuştu hepya orası öyle kaç gün kullanacaksın ilacı yumurta geliştirici sanırım famera?
canım yumurtlamanın ne zaman olacagı Ne zaman çatlayacagı bazen değişiyor birde ilaç kullanmışsın etkilemiş olabilirEvet kullandım bitti biteli 10 gün oldu hala pik olmaması şaşırtıcı çünkü bundan önce iki ay daha kullanmıştım 12. Gün olmuştu hep
Evet kullandım bitti biteli 10 gün oldu hala pik olmaması şaşırtıcı çünkü bundan önce iki ay daha kullanmıştım 12. Gün olmuştuya orası öyle kaç gün kullanacaksın ilacı yumurta geliştirici sanırım famera?
Ama tüm belirtileri yaşadım yumurtlama ile ilgili acaba testte mi cikmadiya orası öyle kaç gün kullanacaksın ilacı yumurta geliştirici sanırım famera?
Öyle oldu galiba ben yine de testte devam edeyim bundan sonrası nasip kismetcanım yumurtlamanın ne zaman olacagı Ne zaman çatlayacagı bazen değişiyor birde ilaç kullanmışsın etkilemiş olabilir
ilacın da etkisi olabilir sen teste devam et bu ay. bende çok geç yumurtladımEvet kullandım bitti biteli 10 gün oldu hala pik olmaması şaşırtıcı çünkü bundan önce iki ay daha kullanmıştım 12. Gün olmuştu
Ama tüm belirtileri yaşadım yumurtlama ile ilgili acaba testte mi cikmadi
Bende femara kullandım bugün 16. Günüm piki gördüm devam et bazen uzatıyor ve bir anda pik oluyorBirde famera kullandım bu ay ama doktor kontrole cagirmadi şimdiye pik olmasi lazımdı diyorum
Peki sende öncesinde yumurtlama belirtilerini yaşadın mı ben 12. Gün akıntı ağrı hepsini yaşadım ve hala ara ara kasik ağrım var testte de devam ediyorum ama ne bilim olmayacak gibi sankiBende femara kullandım bugün 16. Günüm piki gördüm devam et bazen uzatıyor ve bir anda pik oluyor
Devam edeceğim ya bakalım inşallah yakalarım zaten iki günde bir ilişki oluyor en azından yumurtlamayı yakalasam yeter oldu yumurtlama derimilacın da etkisi olabilir sen teste devam et bu ay. bende çok geç yumurtladım
Benim hafif gögüs ağrım var akıntı var birde kalça tarafımın sol tarafında bel ağrım var ben diğer ay hiç görmemiştim pikPeki sende öncesinde yumurtlama belirtilerini yaşadın mı ben 12. Gün akıntı ağrı hepsini yaşadım ve hala ara ara kasik ağrım var testte de devam ediyorum ama ne bilim olmayacak gibi sanki
akıntından da anlaşılıyor böyle şeffaf bı akıntı oluyor sadece yumurtlama zamanında yumurta akı olur ya onun gibiDevam edeceğim ya bakalım inşallah yakalarım zaten iki günde bir ilişki oluyor en azından yumurtlamayı yakalasam yeter oldu yumurtlama derim
Evet benim aklımı da o karıştırdı tam 4 gündür bu akıntıyı yaşıyorum en yoğun 12. Gün yaşadım ama yine de pik değildi testakıntından da anlaşılıyor böyle şeffaf bı akıntı oluyor sadece yumurtlama zamanında yumurta akı olur ya onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?