- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Reed Flowers
-
Yedim canım bugün sen mi demiştin burdan biri yazmıştı yatmadan bir daha yerim. Pcos var emin de olamıyorum yani doğru mu değil mi diye bi panik edası tuttuKuzum ne desem yalan olur pik gözüküyor havuç ye catlatir demişlerdi
Canım pik yapmış alttakinde bence yani yumurtlama olacak gibiBen de anlamadım bu yumurtlama işini. Aslında 12 ile 13 mayıs da tam yumurtlama hallerim oldu, akıntı vs anlıyorum. Ama 15 mayıs da daha da aşırı akıntı yaşadım sanki beyaz regl olmuş gibineyse test deneyeyim dedim 16 mayıs da kopkoyu çıktı, 17 mayıs da da resimdeki gibi. Ne diyorsunuz kızlar
Ben de anlamadım bu yumurtlama işini. Aslında 12 ile 13 mayıs da tam yumurtlama hallerim oldu, akıntı vs anlıyorum. Ama 15 mayıs da daha da aşırı akıntı yaşadım sanki beyaz regl olmuş gibineyse test deneyeyim dedim 16 mayıs da kopkoyu çıktı, 17 mayıs da da resimdeki gibi. Ne diyorsunuz kızlar
15 mayısa kadar gün aşırı değerlendirme yaptık ama sonrası malesef mümkün değilCanım pik yapmış alttakinde bence yani yumurtlama olacak gibi
Yavrum bak böyle diyor. Bir tane sperm önemli gerisi boş belki etki eder kim bilir15 mayısa kadar gün aşırı değerlendirme yaptık ama sonrası malesef mümkün değil15 mayıstaki etki eder mi bilemedim
Hadi hayırlısı o zaman canım, teşekkür ederimYavrum bak böyle diyor. Bir tane sperm önemli gerisi boş belki etki eder kim bilir
Ne demek canım benim. Ahhhhh hoş gelmiş dünyanıza ona kavuşmak hiç kolay olmamıştır çok iyi anlıyorumHadi hayırlısı o zaman canım, teşekkür ederimbizde azosperm de var o yüzden de tereddüt oluyor ama Allah ol deyince oluverir. 7 seneye yakın çocuğumuz olmadı, tüp bebek tutmadı ve 6 sene sonra çörekotu kürü yaptım hamile kaldım kızım dünyaya geldi her şey nasip bir yerde
Degerlendir bugunu de sılıkleşmeye baslar yarin falanBen de anlamadım bu yumurtlama işini. Aslında 12 ile 13 mayıs da tam yumurtlama hallerim oldu, akıntı vs anlıyorum. Ama 15 mayıs da daha da aşırı akıntı yaşadım sanki beyaz regl olmuş gibineyse test deneyeyim dedim 16 mayıs da kopkoyu çıktı, 17 mayıs da da resimdeki gibi. Ne diyorsunuz kızlar
Olacagi varsa olur kuzum sen yine de degerlendir bol bolda havuc ye Allahim ol derse her türlü olurYedim canım bugün sen mi demiştin burdan biri yazmıştı yatmadan bir daha yerim. Pcos var emin de olamıyorum yani doğru mu değil mi diye bi panik edası tuttu
Tamam canım teşekkür ederimDegerlendir bugunu de sılıkleşmeye baslar yarin falan
Olacagi varsa olur kuzum sen yine de degerlendir bol bolda havuc ye Allahim ol derse her türlü olur
Kıyamam ya... Hepimiz ayrı bir hikayeyiz, ayrı ayrı tecrübeyiz aslında. Neler yaşadığımıza bizzat kendimiz şahidiz. Ama vakti gelince gerçekten hiç ummadığımız bir anda çiçek açıyor umutlar, kabul oluyor dualar. Doktorların eşime asla olmaz çocuğun deyip ağlamasına sebep olduğu dönemleri unutmak mümkün değil... Ama Rabbim çaba ve tevekkül sonucunda imkansız denileni de mümkün kılıyorNe demek canım benim. Ahhhhh hoş gelmiş dünyanıza ona kavuşmak hiç kolay olmamıştır çok iyi anlıyorumBizim de 2 senedir asla olmadı eşimde problem yok bende polikistik over var ondan dolayı uğraşıyoruz. Aşılamayla hamile kaldım kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Pıhtılaşma var biliyordum aşılama yapılmadan önce ama kısmet olmadı. Rızkı yokmuş dünyada diyorum. En imkansız şekilde olanlar da bile mucize gibi hamilelik haberi duydum o yüzden rabbim ol derse olacaktır. Biraz uğraşmak gerekiyor o kadar
Kesinlikle öyleee canım benim herkesin ayrı bir sınavı, hikayesi var. En ummadığın an da geliyor bazen de mucizeler. Bu süreçlere girmeden önce hiç güçlü olduğumu düşünmezdim bana çok şey kattı bu kadar sabırlı olduğumu da bilmezdim açıkçası. Hayat bu işte ne getirir ne götürür bilemiyorsun. Rabbim size de nasip etsin tekrardan inşallah en kısa sürede sağlıklaKıyamam ya... Hepimiz ayrı bir hikayeyiz, ayrı ayrı tecrübeyiz aslında. Neler yaşadığımıza bizzat kendimiz şahidiz. Ama vakti gelince gerçekten hiç ummadığımız bir anda çiçek açıyor umutlar, kabul oluyor dualar. Doktorların eşime asla olmaz çocuğun deyip ağlamasına sebep olduğu dönemleri unutmak mümkün değil... Ama Rabbim çaba ve tevekkül sonucunda imkansız denileni de mümkün kılıyor
3. Test yumurtlamaKızlar 1-2-3-4 diye sıraladım ovulasyon testlerini 3. test düne ait 4. testi biraz önce yaptım sanırım yumurtlama olmuş dimi? Biraz karın ağrısı gibi ağrım da var.
O zaman pik yaptığı günü yumurtlama kabul ediyoruz silikleştiği zamanı değil ben tam tersi biliyordum bak. Vallahi burası bana çok şey öğretiyor3. Test yumurtlama
Vallahi bende burda cok sey öğrendimO zaman pik yaptığı günü yumurtlama kabul ediyoruz silikleştiği zamanı değil ben tam tersi biliyordum bak. Vallahi burası bana çok şey öğretiyorsağ ol canım. Dün gece değerlendirmiştik bugüne gerek var mı peki?
Bugün de değerlendireyim o zaman belki faydası olur. İnsanın içindeki umut çok tuhaf şu yumurtlamayı ben sayısız gonal-f çatlatma iğneleri 2 günde bir vajinal ultrasonlara git gel ancak görebiliyordum şimdi böyle kendi kendine olunca ne rahatmış böylesi diyorumVallahi bende burda cok sey öğrendimdeğerlendirin catlamayi da değerlendirin diyolar :) ben de pik olmayi bekliyorum bakalim ne zaman ve nasıl olucakk :)
Bugun 4.gunum olcak canim henuz bi koyulaşma yok 2 kere kullandim test olumlu sonuc alamaidm kendi kendime de anlayamıyorum yumurtlama belirtilerimi yine döndüm teste umutsuz olmak istemiyorum ama 8 aydir cok yoruldum belki kisa bi süre ama insan her ay bi umutlu olup o kani görünce dunyasi basina yıkılıyor doktorlar bakiyo ediyo hersey normal neden olmuyor anlamiyorum inşallah bu sefer son olur artik bizimde yüzümüz gülerBugün de değerlendireyim o zaman belki faydası olur. İnsanın içindeki umut çok tuhaf şu yumurtlamayı ben sayısız gonal-f çatlatma iğneleri 2 günde bir vajinal ultrasonlara git gel ancak görebiliyordum şimdi böyle kendi kendine olunca ne rahatmış böylesi diyorumİnşallah yumurtalarımız fıstık gibidir de bebiş gelir sağlıklı şekilde Kaç gündür takip ediyorsun koyulaşma artıyor mu gün gün?
işte her şey normal olup olmaması can sıkar çok iyi biliyorum. 2 senedir bende çok yoruldum uğraşmaktan ama umudu kaybetmemek lazım. 2 ay öncesine kadar hamile kalamıyorum diye üzülüyordum hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi dönüp bakınca kalamamaktansa böyle olması daha kötüymüş diyorum. O yüzden her şeyin hayırlısı. Hayırlısı olacaksa sonu güzel olacaksa inşallah rabbim etsin demek lazım. Umudunu yitirme eninde sonunda olacaktırBugun 4.gunum olcak canim henuz bi koyulaşma yok 2 kere kullandim test olumlu sonuc alamaidm kendi kendime de anlayamıyorum yumurtlama belirtilerimi yine döndüm teste umutsuz olmak istemiyorum ama 8 aydir cok yoruldum belki kisa bi süre ama insan her ay bi umutlu olup o kani görünce dunyasi basina yıkılıyor doktorlar bakiyo ediyo hersey normal neden olmuyor anlamiyorum inşallah bu sefer son olur artik bizimde yüzümüz güler
Başin sagolsun kuzum benim biliyorum Rabbim geçiştiriyorsa guzellestiriyordur bunu hiç unutmuyorumişte her şey normal olup olmaması can sıkar çok iyi biliyorum. 2 senedir bende çok yoruldum uğraşmaktan ama umudu kaybetmemek lazım. 2 ay öncesine kadar hamile kalamıyorum diye üzülüyordum hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi dönüp bakınca kalamamaktansa böyle olması daha kötüymüş diyorum. O yüzden her şeyin hayırlısı. Hayırlısı olacaksa sonu güzel olacaksa inşallah rabbim etsin demek lazım. Umudunu yitirme eninde sonunda olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?