25.gün oldu hala böyle koyuluk göremedimMerhaba hanimlar bu ay laboquick marka ovulasyon testi ile takip yapiyordum bu sabah cizgi koyulasmisti bayagi ama tam pik olmamisti yarin yumurtlarim buyuk ihtimal diyordum daha demin icimden 1 test daha yapmak gecti ve pik oldugunu gordum t cizgisi cden daha koyusizede fikir olsun diye paylasiyorum cizgi koyulasiyosa sabah aksam yapabilirsiniz testi kacirmamis olursunuz yumurtlamayi
Valla bende onceden denemistim 2 defa hic gormemistim heralde anlik bisey bu pik olayi25.gün oldu hala böyle koyuluk göremedim
Yaklasmis gibi sizin yumurtlmaBugünkü testim
Lekelenmeyi adetten sayıyor musunuz?25.gün oldu hala böyle koyuluk göremedim
Hadi inşallah yaYaklasmis gibi sizin yumurtlma
Evet ilk gördüğüm gün 1.gün diye sayıyorum amaLekelenmeyi adetten sayıyor musunuz?
Ben saydığımda 25 te oldu yumurtlama. Ancak konu sahibinin dediği bi bir kaç saat içinde değişebiliyor koyuluk. Benim durumum aşağıdaki gibiydi
Ovülasyon testi T silik iken
Merhabalar. Bir kaç gün önce yumurtlama takibi için doktora gitmiştim ve yumurtanın istediğimiz seviyeye geldiğini 2 güne kalmadan çatlayacağını söylemişti. Ben de o günden beri paralelde ovüslasyon testi yaptım. Eklediğim fotoğraftaki 21 gibi 19 ve 20 de de T silik çizgiydi. Sonra ben de dün T...www.kadinlarkulubu.com
Daha koyulaşabilir de olmuş da olabilir:) değerlendirin bugün benceKızlar sizce bugün oldu mu sanırım bu yumurtlama çünkü ilk kez böyle koyu çıkıyor
Teşekkürler inşallah değerlendiricemDaha koyulaşabilir de olmuş da olabilir:) değerlendirin bugün bence
Arkadaşlar ben 16 Şubat'ta bat oldum. Bu ay da 15 Mart'ta bat oldum. Benim adet döngüm 28 değil galiba? Tahmini yumurtlama günüm ne zaman sizce? Lütfen bir kişi bile olsa yardımcı olsun, bugün test alicam duruma göreMerhaba hanimlar bu ay laboquick marka ovulasyon testi ile takip yapiyordum bu sabah cizgi koyulasmisti bayagi ama tam pik olmamisti yarin yumurtlarim buyuk ihtimal diyordum daha demin icimden 1 test daha yapmak gecti ve pik oldugunu gordum t cizgisi cden daha koyusizede fikir olsun diye paylasiyorum cizgi koyulasiyosa sabah aksam yapabilirsiniz testi kacirmamis olursunuz yumurtlamayi
Yumurtlama gününüzü testler dısında kesin bilmeniz cok zor her ay degiskenlik gosterebilir ben eskiden programla takip ediyordum ama 5 gun oncesi yumurtluyormusum megersemArkadaşlar ben 16 Şubat'ta bat oldum. Bu ay da 15 Mart'ta bat oldum. Benim adet döngüm 28 değil galiba? Tahmini yumurtlama günüm ne zaman sizce? Lütfen bir kişi bile olsa yardımcı olsun, bugün test alicam duruma göre
Allah'tan adet biter bitmez başladım ilişkiye. Bugün test yapacağım yine, atarım size deYumurtlama gününüzü testler dısında kesin bilmeniz cok zor her ay degiskenlik gosterebilir ben eskiden programla takip ediyordum ama 5 gun oncesi yumurtluyormusum megersem
Benim ki koyulastiktan sonra tekrar siliklesti sonra tekrar koyulasti sizde böyle oldugu oldumu hicMerhaba hanimlar bu ay laboquick marka ovulasyon testi ile takip yapiyordum bu sabah cizgi koyulasmisti bayagi ama tam pik olmamisti yarin yumurtlarim buyuk ihtimal diyordum daha demin icimden 1 test daha yapmak gecti ve pik oldugunu gordum t cizgisi cden daha koyusizede fikir olsun diye paylasiyorum cizgi koyulasiyosa sabah aksam yapabilirsiniz testi kacirmamis olursunuz yumurtlamayi
Pik gördükten sonra fazla dalgalanma olmadi tam siliklesmedi yaniBenim ki koyulastiktan sonra tekrar siliklesti sonra tekrar koyulasti sizde böyle oldugu oldumu hic
Benim öyle oluyor sanırımBenim ki koyulastiktan sonra tekrar siliklesti sonra tekrar koyulasti sizde böyle oldugu oldumu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?