Yani evet çok Kafa karıştırıcı durumlarBenim öyle oluyor sanırım
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım acil yardım istiyorum doktor ovulasyon takibi yapıyor ilişki takvimi verdi cuma ilk gündü ve ilişkiden yarım saat sonra sol yumurtalığımda acayip ağrı oldu sonra alt karın bölgemde geçti ve akşama kadar devam etti ve cumarteside ilişkiden sonra aynı oldu bu neden olmuş olabilir yaşayan varsa yardımcı olurmusunuz
Benim ilk defa böyle oluyor 2 hamilelik geçirdim ama şimdiye kadar hiç böyle birşey yaşamadım korktumbenim çatlama olurken böyle oluyor
Benim de her zaman olmuyor ama bu ay şiddetli yaşadımBenim ilk defa böyle oluyor 2 hamilelik geçirdim ama şimdiye kadar hiç böyle birşey yaşamadım korktum
Gelişen yumurta solda ondan olurmu bilyorumBenim de her zaman olmuyor ama bu ay şiddetli yaşadım
Benim bu ay sağdaydı:) Bence ilgisi yoktur.Gelişen yumurta solda ondan olurmu bilyorum
Hmm bende Bi sorarım tekrar aynı olur diye korkuyorum baya kötüydüBenim bu ay sağdaydı:) Bence ilgisi yoktur.
Benim şiddetli ağrım gece oldu. Sabah doktora gittiğimde çatlama ağrısı olabileceğini söyledi ve muayene ile doğruladı çatladığını gördük
Yumurtlama varmı kızlar sizceBenim öyle oluyor sanırım
Yumurtlama varmı kızlar sizce
Teşekkürler. Geçen ay net görmüştüm çizgiyi emindim kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelik yumurtlama gününü değiştirir mi bilmiyorum ama bugün 21. Gün adetin ve en net bugün öğlen gördüm.2. testte olabilir. Bugünü değerlendirin bence mutlaka. Yarın da tekrar yapabilirsiniz testi. Çatlama günü de değerlendirmeniz gerekiyor
Teşekkürler. Geçen ay net görmüştüm çizgiyi emindim kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelik yumurtlama gününü değiştirir mi bilmiyorum ama bugün 21. Gün adetin ve en net bugün öğlen gördüm.
Çok sıkıntı ettim kendime. Bir kızım var aslında ama bir tane daha istiyoruz Allah nasip ederse.Benim de 21 gibi oluyor. Gebelik kaynaklı değişmiş olabilir ama bence her ay aynı gün olmuyor benim
İnşallah nasip olsun en hayırlı zamandaÇok sıkıntı ettim kendime. Bir kızım var aslında ama bir tane daha istiyoruz Allah nasip ederse.
Amin. İsteyen herkese.İnşallah nasip olsun en hayırlı zamanda
pik nedirMerhaba hanimlar bu ay laboquick marka ovulasyon testi ile takip yapiyordum bu sabah cizgi koyulasmisti bayagi ama tam pik olmamisti yarin yumurtlarim buyuk ihtimal diyordum daha demin icimden 1 test daha yapmak gecti ve pik oldugunu gordum t cizgisi cden daha koyusizede fikir olsun diye paylasiyorum cizgi koyulasiyosa sabah aksam yapabilirsiniz testi kacirmamis olursunuz yumurtlamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?