Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibi için öneri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım acil yardım istiyorum doktor ovulasyon takibi yapıyor ilişki takvimi verdi cuma ilk gündü ve ilişkiden yarım saat sonra sol yumurtalığımda acayip ağrı oldu sonra alt karın bölgemde geçti ve akşama kadar devam etti ve cumarteside ilişkiden sonra aynı oldu bu neden olmuş olabilir yaşayan varsa yardımcı olurmusunuz

benim çatlama olurken böyle oluyor

Gelişen yumurta solda ondan olurmu bilyorum
Benim bu ay sağdaydı:) Bence ilgisi yoktur.
Benim şiddetli ağrım gece oldu. Sabah doktora gittiğimde çatlama ağrısı olabileceğini söyledi ve muayene ile doğruladı çatladığını gördük

Benim bu ay sağdaydı:) Bence ilgisi yoktur.
Benim şiddetli ağrım gece oldu. Sabah doktora gittiğimde çatlama ağrısı olabileceğini söyledi ve muayene ile doğruladı çatladığını gördük
Hmm bende Bi sorarım tekrar aynı olur diye korkuyorum baya kötüydü

2. testte olabilir. Bugünü değerlendirin bence mutlaka. Yarın da tekrar yapabilirsiniz testi. Çatlama günü de değerlendirmeniz gerekiyor
Teşekkürler. Geçen ay net görmüştüm çizgiyi emindim kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelik yumurtlama gününü değiştirir mi bilmiyorum ama bugün 21. Gün adetin ve en net bugün öğlen gördüm.

Benim de 21 gibi oluyor. Gebelik kaynaklı değişmiş olabilir ama bence her ay aynı gün olmuyor benim

Pardon ama
pik nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…