- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Kızlarrrrr yumurtlama gunu için mobil uygulamalar var boyle tskip eden. Şöyle guzelinden bir tane önerseniz? İngilizce de olabilir sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menstural döngü var. Hem türkçe hem de bir sürü ek bilgi yükleyebiliyorsun. Belirtiler vs.
Bunun içinde pro yazmayanı. Bu ücretli sürümü.![]()
menstural döngü takvimi(ingilizce) yazıp arasanız?Appstore ayarlarım türkçe olmadığından menstrual cycle yazdım fakat bu logo çıkmadı![]()
menstural döngü takvimi(ingilizce) yazıp arasanız?
Evet android kullanıyorum. Neyse sağlık olsun. Umarım gönlünüze göre bir program bulursunuz. İyi akşamlar.Hem aynen yazdığınızı yazdım hem de tamamen ingilizcesini çevirip yazdım yok. Sizin telefonunuz android mi? iphone uygulamaları maalesef sınırlı androidlere göre. Sizin programı belirtileri falan gösterdiği için istemiştim. Ama sağlık olsun.
bence bunlar boşa stres yapar.eğer ki korunma amaçlı kullanmayacaksanız boşa yüklemeyin.
o günlere odaklanıp stres yapacaksınız.sonra bağımlılık yapacak gün saymaktan planlı birliktelikten kurtulamazsınız.
en güzeli düzenli ilişki gerisi allaha havale.gebelik için tabi.
Evet android kullanıyorum. Neyse sağlık olsun. Umarım gönlünüze göre bir program bulursunuz. İyi akşamlar.
aminnn inşallah.evet çok mantıklı.yurtdışında bir çok kadın kullanıyormuş.Korunmaya destek amaçlı kullanicam tatlım. Gebelik henüz düşünmüyorum. Allah isteyene istedigi zaman versin diyorum.
aminnn inşallah.evet çok mantıklı.yurtdışında bir çok kadın kullanıyormuş.
öyleyse ısı takibi var oda çok bilimsel.eğer düzenli oluyorsanız ateş yükseldikten sonra yumurtlama bittiğinden gebelik ihtimali de kalmıyormuş.hemşire bi arkadaşım söylemişti.