ovulasyon takvimi icin mobik uygulama önerisi? ?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr yumurtlama gunu için mobil uygulamalar var boyle tskip eden. Şöyle guzelinden bir tane önerseniz? İngilizce de olabilir sorun yok.

bence bunlar boşa stres yapar.eğer ki korunma amaçlı kullanmayacaksanız boşa yüklemeyin.
o günlere odaklanıp stres yapacaksınız.sonra bağımlılık yapacak gün saymaktan planlı birliktelikten kurtulamazsınız.
en güzeli düzenli ilişki gerisi allaha havale.gebelik için tabi.

Menstural döngü var. Hem türkçe hem de bir sürü ek bilgi yükleyebiliyorsun. Belirtiler vs.

Period Tracker kullandım. Tavsiye ederim. Sadece gebelik için değil, adet takibi için de çok faydalı olduğuna inanıyorum bu tür uygulamaların. Özellikle benim gibi unutkan hanımlar için :KK49:

YJsEl2psoMaCZ4Sv3Rg_-bsfZQ51J8HdLat2xmIHnRROOZ9zxUy6uCkX_ASA8m8hczPp=w300
Bunun içinde pro yazmayanı. Bu ücretli sürümü.

menstural döngü takvimi(ingilizce) yazıp arasanız?

Hem aynen yazdığınızı yazdım hem de tamamen ingilizcesini çevirip yazdım yok. Sizin telefonunuz android mi? iphone uygulamaları maalesef sınırlı androidlere göre. Sizin programı belirtileri falan gösterdiği için istemiştim. Ama sağlık olsun.

Hem aynen yazdığınızı yazdım hem de tamamen ingilizcesini çevirip yazdım yok. Sizin telefonunuz android mi? iphone uygulamaları maalesef sınırlı androidlere göre. Sizin programı belirtileri falan gösterdiği için istemiştim. Ama sağlık olsun.
Evet android kullanıyorum. Neyse sağlık olsun. Umarım gönlünüze göre bir program bulursunuz. İyi akşamlar.

bence bunlar boşa stres yapar.eğer ki korunma amaçlı kullanmayacaksanız boşa yüklemeyin.
o günlere odaklanıp stres yapacaksınız.sonra bağımlılık yapacak gün saymaktan planlı birliktelikten kurtulamazsınız.
en güzeli düzenli ilişki gerisi allaha havale.gebelik için tabi.

Korunmaya destek amaçlı kullanicam tatlım. Gebelik henüz düşünmüyorum. Allah isteyene istedigi zaman versin diyorum.

Korunmaya destek amaçlı kullanicam tatlım. Gebelik henüz düşünmüyorum. Allah isteyene istedigi zaman versin diyorum.
aminnn inşallah.evet çok mantıklı.yurtdışında bir çok kadın kullanıyormuş.
öyleyse ısı takibi var oda çok bilimsel.eğer düzenli oluyorsanız ateş yükseldikten sonra yumurtlama bittiğinden gebelik ihtimali de kalmıyormuş.hemşire bi arkadaşım söylemişti.

aminnn inşallah.evet çok mantıklı.yurtdışında bir çok kadın kullanıyormuş.
öyleyse ısı takibi var oda çok bilimsel.eğer düzenli oluyorsanız ateş yükseldikten sonra yumurtlama bittiğinden gebelik ihtimali de kalmıyormuş.hemşire bi arkadaşım söylemişti.

Bence de takvim yöntemi dikkatli kullanıldığında gerçekten iyi. Ben de böyle korundum yıllarca. Ama tabi düzenli siklus lazım.

Myregl kullanıyorum ben, hem adet tarihimi siklusumu hesaplıyor hem de hamilelik için riskli günleri. Ücretsiz bir uygulama. Tavsiye ederim.

Herkese teşekkür ediorum. Soylediklerinizi indiirp bakicam hangisi daha uygun gelirse bana artık :-D adet döngum duzenlidir. Hep de böyleydi. Tas catlasin 2 gun sekiyor:-D

Back
X