Sen hamilesin cnm hayırlı olsun tekrar
Canım sen yüksek ihtimal hamilesin bir kan tahlili yaptır bence silik cizgi de gebelik belirtileridirDoğru diyorsun canım da kızımda vesile oldu belki dedim yine olur da yumurtlama zamanımı biliyim ama hcg de pozitif cıkıyor anlamadım ki şimdi sabah belli olur artık
Sanırım yarın sabah hcg bakıcam koyu olursa kan vericem aile saglık merkezine gidip merak ettimCanım sen yüksek ihtimal hamilesin bir kan tahlili yaptır bence silik cizgi de gebelik belirtileridir
Hayırlı olsun şimdiden bizi de haberdar et olur muSanırım yarın sabah hcg bakıcam koyu olursa kan vericem aile saglık merkezine gidip merak ettim
Ederim tabiki keşke hamile olsam :)Hayırlı olsun şimdiden bizi de haberdar et olur mu
Yok hcg negatif cnm lh 1 de yapıcam kasıgım agrıyor regl olacakmıs gibiCIKMAdı mı yani gebelik canım o dediğin olabilir
Bencede canım bu akşam da olur sonra 2 günde 1e düşer yada 3 gün :)Yumurtlama belirtisi canım bence çalısmaya devam et
Sen gebemisin ay maşallah saglıkla artar inş degerin amin canım ögle dua ediyorum hepRabbim biran önce hayırlı haber vermeyi nasip etsin sana bende bugün kontrole gittim cuma tekrar çağırdı değerime bakacak yeniden
Aaaa şaşırdım cnm bende öyle olmadı ama lh hcg farklı degilmi hcg yi etkilemez gibime geldi
Aaaa şaşırdım cnm bende öyle olmadı ama lh hcg farklı degilmi hcg yi etkilemez gibime geldi
Allahım sana bağışlasın sıkı sıkı tutunur inş bebeginEvet Can'ım ama daha cok Yen'i testi günüm geçmeden yaptıgım icin sürekli test vermek zorunda kalıyorum birkaç gün bekleseydim bu stresi de yaşamayacaktım
10 gün bekliycem bakalım inş cıkarcanm bu testler cok hassas lh yı hcg algılıyır lh gunduz ve akşam yuksek olup da sabah az oluyo ya sabah hcg negatf cıkıyor lh yukselınce algılayıp pozıtıf veryr bu testlerle ilişkiden 8 gun sonra oğrenlyr varsa gsteryr yanı
evet pik oldu cnm t daha koyu :)senn lh pık olmş yarına catırdarsın tahmınımce hadı hayırlı olsyn muhtesem sonuçlarla gel bakım bnm kıde yarın catrdıcakmı sennle aynı donemdeyız şafağı bırlıkte sayalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?