Ovulasyon test

Doğru diyorsun canım da kızımda vesile oldu belki dedim yine olur da yumurtlama zamanımı biliyim ama hcg de pozitif cıkıyor anlamadım ki şimdi sabah belli olur artık
Canım sen yüksek ihtimal hamilesin bir kan tahlili yaptır bence silik cizgi de gebelik belirtileridir

Rabbim biran önce hayırlı haber vermeyi nasip etsin sana bende bugün kontrole gittim cuma tekrar çağırdı değerime bakacak yeniden

Rabbim biran önce hayırlı haber vermeyi nasip etsin sana bende bugün kontrole gittim cuma tekrar çağırdı değerime bakacak yeniden
Sen gebemisin ay maşallah saglıkla artar inş degerin amin canım ögle dua ediyorum hep

Evet Can'ım ama daha cok Yen'i testi günüm geçmeden yaptıgım icin sürekli test vermek zorunda kalıyorum birkaç gün bekleseydim bu stresi de yaşamayacaktım

canm bu testler cok hassas lh yı hcg algılıyır lh gunduz ve akşam yuksek olup da sabah az oluyo ya sabah hcg negatf cıkıyor lh yukselınce algılayıp pozıtıf veryr bu testlerle ilişkiden 8 gun sonra oğrenlyr varsa gsteryr yanı

senn lh pık olmş yarına catırdarsın tahmınımce hadı hayırlı olsyn muhtesem sonuçlarla gel bakım bnm kıde yarın catrdıcakmı sennle aynı donemdeyız şafağı bırlıkte sayalım mı

Aaaa şaşırdım cnm bende öyle olmadı ama lh hcg farklı degilmi hcg yi etkilemez gibime geldi

Hcg ile lh cok benzer yapıda hormonlar mıs nette ögle yazıyor ve bir kaç kişininde ögle cıkmıs arkdşlar yazdı :) ben yuöurtluyorum ya o bana yeter elbet hcg pozitif oldugu zamanlarıda görürüm hayırşıyla

Evet Can'ım ama daha cok Yen'i testi günüm geçmeden yaptıgım icin sürekli test vermek zorunda kalıyorum birkaç gün bekleseydim bu stresi de yaşamayacaktım
Allahım sana bağışlasın sıkı sıkı tutunur inş bebegin

10 gün bekliycem bakalım inş cıkar
senn lh pık olmş yarına catırdarsın tahmınımce hadı hayırlı olsyn muhtesem sonuçlarla gel bakım bnm kıde yarın catrdıcakmı sennle aynı donemdeyız şafağı bırlıkte sayalım mı
evet pik oldu cnm t daha koyu :)
Beraber bekleyelim sende testini paylaş bende paylaşırım şafak sayarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…