- 20 Kasım 2023
- 404
- 86
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091
-
Olabilir hamilelik test çokmu koyuMerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın adet günüm ovulasyon testi iki defa yaptım pozitif acaba hamilelik mi yoksa yumurtlama mı adete 1 gün kala yumurtlama olur mu? Ben olmaz diye biliyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bi hamilelik testi yapsaydınEvet koyu canım silik değil yani
Yarın alacagım ama adet günümün geçmesini bekliyorum her ay gelmesi bende bir korku yarattı artık olumsuz sonuç almakBi hamilelik testi yapsaydın
İnşallah canım adet günümün geçmesini bekliyorum var bile olsa negatif cıkar diye insallah hamileyimdirben adet günümde beta hcg ve ovülasyonu aynı anda yapmıştım ve hamileydim hcg hemen çift çizgi oldu ovülasyon da t cizgisi coook koyuydu kesinlikle doğruluk payı var bunu doktoruma da danıştığımda Lh hormonuyla beta hcg hormonu aynı aileden gebelik oluşunca Lh hormonu da yükselir demişti o yüzden hemen ilk fırsatta beta hcg yapmanı tavsiye ederim özellikle adet günü net çıkar güzel haberlerini bekliyorum
Fotograf paylasman mumkun mü veya nasıl olduguna benzeyen bi foto koyar mısın buraya ovülasyon testininİnşallah canım adet günümün geçmesini bekliyorum var bile olsa negatif cıkar diye insallah hamileyimdir
Evet canım paylaştım fikirlerinizi bekliyorumFotograf paylasman mumkun mü veya nasıl olduguna benzeyen bi foto koyar mısın buraya ovülasyon testinin
Değişik bi ovulasyon testi ama pozitif
Evet ben yurt dışında yaşıyorumDeğişik bi ovulasyon testi ama pozitif
Adet geçmeden test yaparsam negatif çıkmasından korkuyorum artık psikolojik olarak çöktüm çünkübence yarın hemen test yap
Böyle dahada çok kafan karışır yap bi test kurtul canımEvet ben yurt dışında yaşıyorum
Adet geçmeden test yaparsam negatif çıkmasından korkuyorum artık psikolojik olarak çöktüm çünkübence yarın hemen test yap
haklısın canım yarın alıp yapacağım düşünmek gerçekten çok yoruyorBöyle dahada çok kafan karışır yap bi test kurtul canım
6 ay canımNe kadar süredir hamile kalmayı deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?