Ovulasyon testi acil yardım

Ben bir sene kalamadım ve tek sebebi d vitaminimin düşük olmasıymış d vitamini 15 gün kullandım ve hamile kaldım
Bende tüm vitaminlerime baktırdım hepsi çok iyi bugün yaptım hamilelik testi ama ilk idrarımla değil negatif çıktı adet günüm normalde bugün yarın ama bakalım eğer adet olmazsam tekrar yapacağım bir kaç gün geçtikten sonra doğru sonucu verir diye düşünüyorum

Ben bir sene kalamadım ve tek sebebi d vitaminimin düşük olmasıymış d vitamini 15 gün kullandım ve hamile kaldım
Bende tüm vitaminlerime baktırdım hepsi çok iyi bugün yaptım hamilelik testi ama ilk idrarımla değil negatif çıktı adet günüm normalde bugün yarın ama bakalım eğer adet olmazsam tekrar yapacağım bir kaç gün geçtikten sonra doğru sonucu verir diye düşünüyorum

yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Benim adet döngüm hiç şaşmaz 22 deyince gelir yumurtlamada sanırım 14 gün öncesi oluyor fakat evde ovulasyon testi vardı akşam ve bu sabah yaptım pozitif ti sonra hamilelik testi aldım negatif ama ilk idrarla degil adet gününden 1 gün önce yumurtlama olur mu bilemedim ama hamile olsam pozitif cıkardı. Adet günün geçmesini mi bekleseydim acaba kafam çok karıştı

Adete yakın Lh hormonu yükselebiliyor. Gebeliğede işaret edebiliyor. Güzel müjdeli haberlerinizi bekliyoruz

Adetime 2 gün var elimde ovulasyon testi olduğu için onu yaptım görselde 3 gün ve 2 gün kala şeklinde koyi olan son yaptığım sizce gebelik varmıdır test yapsam mı

Eklentiler

• IMG_20231123_112011.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 84
Bence 1 test yap canım gebelik ihtimali söz konusu olabilir
Ay hadi İnşallah sabah saatlerinde mi net sonuç çıkar gebelik testindr acaba bu ay anı migde bulantım oldu iki kere birazda kasık ağrım oldu sık idrara çıkıyorum psikolojik değildir inşallah

Ay hadi İnşallah sabah saatlerinde mi net sonuç çıkar gebelik testindr acaba bu ay anı migde bulantım oldu iki kere birazda kasık ağrım oldu sık idrara çıkıyorum psikolojik değildir inşallah
Mide bulantısı bu kadar erken olmaz canım psikolojik olabilir ama sen yinede sabah ilk idrarınla test yap adet günün geçince

Mide bulantısı bu kadar erken olmaz canım psikolojik olabilir ama sen yinede sabah ilk idrarınla test yap adet günün geçince
Testi yaptım erken gebeliği ilk 3 dakika sonrası 7-8 dk sonra

Eklentiler

• IMG_20231123_230536.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20231123_232017.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlı olsun canım hamilesin birde kan testi yap netleştir bende bugün adet bekliyordum olmadım ovulasyon testi yaptım pozitif umarim bende hamileyimdir
Dayanamadım eve yakın klinik var gittim test verdim yarım saat 1 saate cikar bekliyorum inşallah seninde hayırlı sonuç olur bugün yaptığım ovulasyon testi çok koyu çıktı kesinlikle test yap

Dayanamadım eve yakın klinik var gittim test verdim yarım saat 1 saate cikar bekliyorum inşallah seninde hayırlı sonuç olur bugün yaptığım ovulasyon testi çok koyu çıktı kesinlikle test yap
Tebrik ederim sonucu yazın bende merak ettim uzun zamandır olumsuz sonuç alıyordum adetim dün bugün gelmesi gerekiyordu birde bugün ovu test yapınca pozitif gördüm adet günü yumurtlama olmaz diye düşünceye girdim umarım bende hamileyimdir yarın test yapacaktım ama olumsuz sonuç almaktan korkuyorum

İnşallah olumlu sonuçlanir erken gebelik testleri daha hassas oluyor sanırım kasette yaptım uygun fiyatlı o silik çıktı ama birazcık iyi bir marka baya belirgin eczanin demesine göre ovulasyon testleride aslında sonuç sayılıyormus regliye az kala yapılan bana direk gebesin dedi ovulasyon testimo görünce

Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah ilk bende adete 2 gün kala test yaptım pozitif ti sonra bugün adet günüm normal test yoktu ovulasyon yaptım sırf meraktan yine pozitif çıktı adetimde gelmedi inşalllah bende olumlu sonuç alırım çok istiyorum

İnşallah net şekilde sonuçlanır ben hala kan testi sonucu bekliyorum

Beta HCg 80.32 çıkmış inşallah iyi bir sonuçtur bugün randevu alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…