OVULASYON TESTİ ACİLLLL

Evet evet aslında sen pcos olmasına rağmen 2 gün felan geç yumurtlamışsın Buda normal zaten , bu ay güzel sonuçlar alırız inşallah
Ay inşallah tek isteğim bu muhakkak haber et olur mu bende yazıcam sana sonucu temmuzun başında belli olur ikimizin ki

Ay inşallah tek isteğim bu muhakkak haber et olur mu bende yazıcam sana sonucu temmuzun başında belli olur ikimizin ki
Benim bat 3 Temmuz gösteriyor erken test yapmayacağım bu ay ben birde Nisan ayında polip aldırdım ondan biraz umutluyum

Benimde 1 Temmuz bence yapmıcam erken aslında umudum var ya da yok 1.5 yıldır deniyorum sen ?
Bizim henüz 1 yıl olmadı ama bende polip varmış hiç bilmiyordum yurt dışında yaşıyorum burada hiç doktora gitmedim Nisan ayında Türkiye’ye geldim polip gördüler hemen aldırdım o yüzden sanki bundan önce ki aylar boşa geçmiş gibi görüyorum rahmin tam girişindeydi 1.5 cm

Adetim bittiği günden beri değerlendiriyorum bugün de son kez yapayım sonra bekleyeyim bari
Bende sizin gibiyim bir dolu bir boş şekilde en azından 2 gün değerlendirin. Benim doktorum 2 haziranda beta baktırabilirsin dedi

Hayırlısı olsun hakkında yaşadıklarımız şeyler farklı ama sorunlar aynı yere çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…