- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
- Konu Sahibi TuruncuAnne
-
12 li prodoctor almıştım trendyoldan. Hergün gebelik testi yapacam bu aralar belli ki... Allah hepimizin gönlüne göre versinOlsun bi daha yapın kırmızıları görene kadar umut var demektirBen de yapıcam yarın test.
Benim de tuhaf renkli leke gibi kanamam var ben de beşli paket aldım yarın yapıcam kırmızı regl olana kadar umudumu taze tutucam…12 li prodoctor almıştım trendyoldan. Hergün gebelik testi yapacam bu aralar belli ki... Allah hepimizin gönlüne göre versin
Adetiniz düzenliyse gecikme yaşadınızmı bu ay. Allahtan umut kesilmez tabi kiBenim de tuhaf renkli leke gibi kanamam var ben de beşli paket aldım yarın yapıcam kırmızı regl olana kadar umudumu taze tutucam…
Bir hafta kadar bekleyip bi gelişme olmazsa kan vereyim en iyisi ..Biraz daha bekleyin bence ya da kan vermeye gidin
Tekrar merhaba. 3 gündür ovülasyon testinde pik görüyorum.. birkaç gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı. 2. Kez mi yumurtluyorm bu ay anlamadm. Yumurtluyosam tekrar çatlama hâlâ neden olmadı onuda bilemedim.
Yok daha pik olmamış... iki çizgi aynı koyulukta olursa veya t çizgisi daha koyu olursa pik olur.. testi düzenli yapmaya devam edin..Eki Görüntüle 3165231 benim test sonuçlarımda pik mi oluyor?
Teşekkür ederimYok daha pik olmamış... iki çizgi aynı koyulukta olursa veya t çizgisi daha koyu olursa pik olur.. testi düzenli yapmaya devam edin..
Bir şey sorabilir miyim? Ovülasyon testini yaparken kağıtta; sonuç göstergesi aşağıda tutun diyor. İdrarı koyunca düz zemine koyuyorum ben. Doğru mu yapıyorum?Tekrar yumurtlama olabilir gebelik testi için adetinizin geçmesini bekleyin bence
Evet siz doğru yapıyorsunuz.. düz zemine koyup bir iki dakika idrarı emmesini beklemek lazım yoksa idrar emilmeden dökülürBir şey sorabilir miyim? Ovülasyon testini yaparken kağıtta; sonuç göstergesi aşağıda tutun diyor. İdrarı koyunca düz zemine koyuyorum ben. Doğru mu yapıyorum?
TeşekkürlerEvet siz doğru yapıyorsunuz.. düz zemine koyup bir iki dakika idrarı emmesini beklemek lazım yoksa idrar emilmeden dökülür
Merhaba. Benim tekrar yumurtlama oldu neden böyle oldu bilmiyorum.. 3 gün koyuydu çizgiler 4. Gün silikleşti tekrar.. ve aradan 14 gün geçti şuan adet olmayı bekliyorum.. yine gebelik testleri yapıyorum yine negatif..Merhaba. Sizinle aynı durumı yaşıyorım. Adetimin dün gelmesi gerekiyordu normalde. Ovülasyon testi yapıyorum 13 kasımda pik oldu. Değerlendirdik. Ama bu sabahki
Ovulasyon testimde eşit gibiydi. Ama hamilelik testi begatif. 4-5 gündür belim inanılmaz ağrıyor. Sebebi nedir
Sizde bir kaç gün daha ovülasyon testine devam edin silikleşmezse kan testi yaptırın.. Gebelik olabilir yada yumurtlamada olabilir. Adetten 1 gün önce bile yumurtlama olabiliyormuşMerhaba. Sizinle aynı durumı yaşıyorım. Adetimin dün gelmesi gerekiyordu normalde. Ovülasyon testi yapıyorum 13 kasımda pik oldu. Değerlendirdik. Ama bu sabahki
Ovulasyon testimde eşit gibiydi. Ama hamilelik testi begatif. 4-5 gündür belim inanılmaz ağrıyor. Sebebi nedir
Yumurtlamayı gördüm ben ayın 13ünde. 15 gün sonra tekrar yumurtlama olur mu kiSizde bir kaç gün daha ovülasyon testine devam edin silikleşmezse kan testi yaptırın.. Gebelik olabilir yada yumurtlamada olabilir. Adetten 1 gün önce bile yumurtlama olabiliyormuş
Benimde öyle oldu bu ay işte.. demekki olabiliyormuş. Yumurtlamayı gördüm adet olmayı beklerken tekrar yumurtlama gördüm.. gebelik var sanmıştm ama yoktu.. siiznde sonucun belli olması için en az 3 4 gün ovülasyon testine devam etmeniz lazım.. silikleşmezse gebelik olma ihtimali yüksek olur.Yumurtlamayı gördüm ben ayın 13ünde. 15 gün sonra tekrar yumurtlama olur mu ki
Kan testi yaptırın mutlaka.. idrarda çıkmamış olabilir.. inş hamilesinizdirMerhaba arkadaslar lütfen biri yardım edebilir mi ? Konu actım ama yazan olmadı pek . Benim testlerim labaquick ve nereden baksanız 1 haftayı geckindir pozitif cıkıyor . Yarın regl günüm . Bu testi biraz önce yaptım ve 3 dakika içinde boyle oldu. Gebelik test negatif cıkıyor. Neden böyle oluyor anlamadım gitti. Bu durumu yaşayan varmı ? Kist olabilr mi . Hic agrım sızım yok bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?