Ovulasyon testi çift çizgi AMA erken gebelik testi negatif.

12 li prodoctor almıştım trendyoldan. Hergün gebelik testi yapacam bu aralar belli ki... Allah hepimizin gönlüne göre versin
Benim de tuhaf renkli leke gibi kanamam var ben de beşli paket aldım yarın yapıcam kırmızı regl olana kadar umudumu taze tutucam…

Bir şey sorabilir miyim? Ovülasyon testini yaparken kağıtta; sonuç göstergesi aşağıda tutun diyor. İdrarı koyunca düz zemine koyuyorum ben. Doğru mu yapıyorum?
Evet siz doğru yapıyorsunuz.. düz zemine koyup bir iki dakika idrarı emmesini beklemek lazım yoksa idrar emilmeden dökülür

Merhaba. Sizinle aynı durumı yaşıyorım. Adetimin dün gelmesi gerekiyordu normalde. Ovülasyon testi yapıyorum 13 kasımda pik oldu. Değerlendirdik. Ama bu sabahki
Ovulasyon testimde eşit gibiydi. Ama hamilelik testi begatif. 4-5 gündür belim inanılmaz ağrıyor. Sebebi nedir

Merhaba. Benim tekrar yumurtlama oldu neden böyle oldu bilmiyorum.. 3 gün koyuydu çizgiler 4. Gün silikleşti tekrar.. ve aradan 14 gün geçti şuan adet olmayı bekliyorum.. yine gebelik testleri yapıyorum yine negatif..

Sizde bir kaç gün daha ovülasyon testine devam edin silikleşmezse kan testi yaptırın.. Gebelik olabilir yada yumurtlamada olabilir. Adetten 1 gün önce bile yumurtlama olabiliyormuş

Sizde bir kaç gün daha ovülasyon testine devam edin silikleşmezse kan testi yaptırın.. Gebelik olabilir yada yumurtlamada olabilir. Adetten 1 gün önce bile yumurtlama olabiliyormuş
Yumurtlamayı gördüm ben ayın 13ünde. 15 gün sonra tekrar yumurtlama olur mu ki

Yumurtlamayı gördüm ben ayın 13ünde. 15 gün sonra tekrar yumurtlama olur mu ki
Benimde öyle oldu bu ay işte.. demekki olabiliyormuş. Yumurtlamayı gördüm adet olmayı beklerken tekrar yumurtlama gördüm.. gebelik var sanmıştm ama yoktu.. siiznde sonucun belli olması için en az 3 4 gün ovülasyon testine devam etmeniz lazım.. silikleşmezse gebelik olma ihtimali yüksek olur.

Merhaba arkadaslar lütfen biri yardım edebilir mi ? Konu actım ama yazan olmadı pek . Benim testlerim labaquick ve nereden baksanız 1 haftayı geckindir pozitif cıkıyor . Yarın regl günüm . Bu testi biraz önce yaptım ve 3 dakika içinde boyle oldu. Gebelik test negatif cıkıyor. Neden böyle oluyor anlamadım gitti. Bu durumu yaşayan varmı ? Kist olabilr mi . Hic agrım sızım yok bu arada

Eklentiler

• 60139513-F4B0-45C4-B23B-81CD80312F1C.webp
    5 KB · Görüntüleme: 270
Kan testi yaptırın mutlaka.. idrarda çıkmamış olabilir.. inş hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…