Ovulasyon testi çift çizgi AMA erken gebelik testi negatif.

Kan testi yaptırın mutlaka.. idrarda çıkmamış olabilir.. inş hamilesinizdir
Yaaaa insallah 2 senedir istiyorum ama nasip olmuyor . Heveslenmekte istemiyorum aslında. Acaba kist felan olunca böyle yapar mı bilemedim . Adetlerim duzenlidir . Her ay +-2 gun oynar

Yaaaa insallah 2 senedir istiyorum ama nasip olmuyor . Heveslenmekte istemiyorum aslında. Acaba kist felan olunca böyle yapar mı bilemedim . Adetlerim duzenlidir . Her ay +-2 gun oynar
Bilmiyorum kist böyle birşey yaparmı.. kendinizi çok umutlandırmadan kan testi yaptırın en azından aklınızdaki soru işareti gider.. negatif çıkarsa yola devam.. ama inşallah pozitiftir

Teşekkur ederim o zaman adet olmayı bekliyim bari yarın bat günüm. Allah hayırlısını nasip etsin insallah hepimize

Biraz önce dayanamayıp bir tane daha yaptım ovulasyon ilk defa böyle nettt cıkıyor bugun bat gunum ama olmadım . En alttaki lh testi üstteki iki tane hamilelik testi ama lh bariz pozitif 2 saniye içince cıktı. Hamilelik testi negatif valla ne agrım var ne sızım hicbisey anlamadım . Akıntım bile yok. Ara ara iç camasırımda beyaz akıntı goruyorum sut beyaz o kadar .

Eklentiler

• 224CBA0D-BF9B-4166-BA88-01D547A97D42.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 409
Adet günü bu kadar koyu olması hamileliği düşündürüyor tabi..Bi kan testi yaptırsanız keşke.. hamilelik çıkar inşallah ama yumurtlamaysa değerlendirirsiniz bu günleri .. aklınızda soru işareti kalmaz

İnşallah hamilesinizdir.
Benimde bir sorum olacak anladığım kadarıyla biliyorsunuz, ben daha çok yeniyim ovulasyon testi nedir ıh nedir ne için yapılır Rica etsem beni bilgilendirir misiniz

Adet günüm olunca ne biliyim şaşırdım normalde coookk silik cıkarda t varla yok arası ilk defa böyle oldu . Rabbim neylerse güzel eyler . Kan testi için adet olmazsam yapayım diyorum sonra sıkıntı olmasın diye . Ama adette olmadım henuz bugun bat gunum.

İnşallah hamilesinizdir.
Benimde bir sorum olacak anladığım kadarıyla biliyorsunuz, ben daha çok yeniyim ovulasyon testi nedir ıh nedir ne için yapılır Rica etsem beni bilgilendirir misiniz
İnşallah . Lh testi yumurta buyudugunde salgılanan bir hormondur . Normal şartlarda adet bitiminden hemen sonra 12.14.16 gunlerinde yumurta catlar fakat bazen benim gibi adete yakın yada hemen adet sonrası bile catlayabiliyor. Hamile kalmak istiyorsanız lh hormonunuzu takip edip yunurtlama gunlerini gn aşırı degerlendirirseniz tutma ihtimali yukselir. Testi yapmadan önce 1-2 saat sıvı alımını kesip testi yapıyosunuz. Hamilelik testi gibi yapılıyor. T cizgisi c cizgsiyle aynı koyulukta yada t cizgisi daha koyuysa yumurta olgunluga ulasmıs demektir . O gunler degerlendirilmeli

Anladım canım, çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Allah gönlüne göre versin inşallah, bir an evvel güzel haberi alırsın

Yinede değerlendirin bence bu günleri belki yumurtlamadr kaçırmayın boşuna. Ama İnşallah hamilesinizdir

Böyle çıktı hamile olabilir miyim

Eklentiler

• B59C7E69-76A9-4AD3-9D71-73644B2FBBA9.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 323
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…