Ovulasyon testi çift çizgi AMA erken gebelik testi negatif.

Merhaba kızlar bende aynı durumdayım eşimle yumurtlama günlerini değerlendirdik pcosum var normalde 45-48 günde regl oluyorum ama inofolic combi kullanmaya başladım 33 günde oldum bu ayda kullandım regl olmam lazım aslında ama bekliyorum ve ovulasyon testlerim de 2 gündür pozitif çıkıyor tekrar yumurtalamış olabilir miyim bilmiyorum yarın erken gebelik testi alacağım inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey

Merhaba.. inofolic combinin etkisi bu galiba benimde öyle oldu.. gebelik sandım ama tekrar yumurtlamaymış.. ovulasyon testine devam edin , gebelik testide yapın.. yumurtlamaysa mutlaka değerlendirin..

Merhaba.. inofolic combinin etkisi bu galiba benimde öyle oldu.. gebelik sandım ama tekrar yumurtlamaymış.. ovulasyon testine devam edin , gebelik testide yapın.. yumurtlamaysa mutlaka değerlendirin..
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yeniden yumurtlama oldu sanırım erken gebelik testi negatif çıktı

Yok hayır geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Onun dışında olmadı daha.. 7 aydır istiyoruz zaten. 2 yıllık evliyiz
Benimde öyle oldu bizde 1.5 yıllık evliyiz 8 aydır istiyoruz bir kimyasal gebeliğim oldu inşallah en kısa sürede alırız güzel haberlerimizi

Evet herkeste aynı olmuyomuş bu.. benimde zaten gebelik yokmuş yumurtlamaymış tekrar
Tekrar yumurtlama çok çok nadir olan birşey, yani eğer bu lh 13 kasımda pik yapmış ya tekrar 27-28 Kasım gibi adet olmuşsanız evet 2. Defa yumurtlamışsınız.
Ama öyle değilse adete yakın lh de bir artış gözükür genelde adetten 1 yada 2 gün öncedir ve çok az kadınların lh hormonu o günlerde tavan yapar.

Benimde benzer oldu 1 kasım son adet tarihim 18inde 1.yumurtalama 27sinde ovulasyon pozitif 2.yumurtlama o gündü sanırım ama hala regl olmadım bekliyorum

merhaba sizlere sormak istedim adetim 15 gün geçti 1 hafta önce doktora gittim yokbitşey dedi ama son 1 haftadır sürekli pozitif çıkıyor bugün yaptım tek olanda pozitif erken menopoz sorunum vardı böyle olan var mı yada hamilelik olabilir mi?

Erken menopoz hakkında pek bir bilgim yok ama gebelik testi yaptırın tekrar . Geç döllenme olabilir belki .. adetinizde bayağı geçmiş hamilelik varsa mutlaka testte belli olur.

Merhabalar kızlar bende pcos var ve inofolic combi kullanmaya başladım sat 1 kasım 18 kasımda ovulasyon pozitif geldi değerlendirdik 26 kasımda ilk gün pembemsi sonrasında 2-3 gün kahverengimsi akıntım oldu ovulasyon testi de 2 aralıkta yaptım pozitifti o günleri de değerlendirdik erken gebelik testim de negatif ama hala regl olmadım 3-4 gündür bel ağrım oluyor ama başka bir şey de yok umutlanmak da istemiyorum kan testini verince geç döllenme de bu süreçte belli olur mu merak ediyorum

Merhaba canım ben bugün de ovulasyon testi yaptım silik çizgi son yaptığımın üstünden 4 gün geçti neden öyle oldu acaba kan testi vermek için can atıyorum ama sonuç hep hüsran 1 hafta daha bekleyeyim diyorum ovulasyon testi de kafamı karıştırıyor

Merhaba.. ovülasyon testinde silik çizgi herzaman çıkar.. onu dikkate almayın.. c ile t aynı koyuluktaysa dikkate alın.. kan testi yaptırmadan önce normal gebelik testi alın eczaneden evde onu yapın isterseniz..

Merhaba.. ovülasyon testinde silik çizgi herzaman çıkar.. onu dikkate almayın.. c ile t aynı koyuluktaysa dikkate alın.. kan testi yaptırmadan önce normal gebelik testi alın eczaneden evde onu yapın isterseniz..
Peki çok teşekkür ederim regl olmadıkça umut ediyorum belki vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…