- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
- Konu Sahibi TuruncuAnne
-
5 dk içinde böyle olduysa hamilesinizBöyle çıktı hamile olabilir miyim
Merhaba.. inofolic combinin etkisi bu galiba benimde öyle oldu.. gebelik sandım ama tekrar yumurtlamaymış.. ovulasyon testine devam edin , gebelik testide yapın.. yumurtlamaysa mutlaka değerlendirin..Merhaba kızlar bende aynı durumdayım eşimle yumurtlama günlerini değerlendirdik pcosum var normalde 45-48 günde regl oluyorum ama inofolic combi kullanmaya başladım 33 günde oldum bu ayda kullandım regl olmam lazım aslında ama bekliyorum ve ovulasyon testlerim de 2 gündür pozitif çıkıyor tekrar yumurtalamış olabilir miyim bilmiyorum yarın erken gebelik testi alacağıminşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yeniden yumurtlama oldu sanırım erken gebelik testi negatif çıktıMerhaba.. inofolic combinin etkisi bu galiba benimde öyle oldu.. gebelik sandım ama tekrar yumurtlamaymış.. ovulasyon testine devam edin , gebelik testide yapın.. yumurtlamaysa mutlaka değerlendirin..
Rica ederimTeşekkür ederim dediğiniz gibi yeniden yumurtlama oldu sanırım erken gebelik testi negatif çıktı
Amin inşallah sizin gebeliğiniz var mı hiç oldu mu?Rica ederimbenimde öyle oldu ilacın etkisi galiba..Allah gönlünüze göre versin
Yok hayır geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Onun dışında olmadı daha.. 7 aydır istiyoruz zaten. 2 yıllık evliyizAmin inşallah sizin gebeliğiniz var mı hiç oldu mu?
Benimde öyle oldu bizde 1.5 yıllık evliyiz 8 aydır istiyoruz bir kimyasal gebeliğim oldu inşallah en kısa sürede alırız güzel haberlerimiziYok hayır geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Onun dışında olmadı daha.. 7 aydır istiyoruz zaten. 2 yıllık evliyiz
Amin inşallahBenimde öyle oldu bizde 1.5 yıllık evliyiz 8 aydır istiyoruz bir kimyasal gebeliğim oldu inşallah en kısa sürede alırız güzel haberlerimizi
Evet herkeste aynı olmuyomuş bu.. benimde zaten gebelik yokmuş yumurtlamaymış tekrarKızlar Benim gebelik testim pozitifken ovülasyon testim negatifti.
Tekrar yumurtlama çok çok nadir olan birşey, yani eğer bu lh 13 kasımda pik yapmış ya tekrar 27-28 Kasım gibi adet olmuşsanız evet 2. Defa yumurtlamışsınız.Evet herkeste aynı olmuyomuş bu.. benimde zaten gebelik yokmuş yumurtlamaymış tekrar
Benimde benzer oldu 1 kasım son adet tarihim 18inde 1.yumurtalama 27sinde ovulasyon pozitif 2.yumurtlama o gündü sanırım ama hala regl olmadım bekliyorumTekrar yumurtlama çok çok nadir olan birşey, yani eğer bu lh 13 kasımda pik yapmış ya tekrar 27-28 Kasım gibi adet olmuşsanız evet 2. Defa yumurtlamışsınız.
Ama öyle değilse adete yakın lh de bir artış gözükür genelde adetten 1 yada 2 gün öncedir ve çok az kadınların lh hormonu o günlerde tavan yapar.
Erken menopoz hakkında pek bir bilgim yok ama gebelik testi yaptırın tekrar . Geç döllenme olabilir belki .. adetinizde bayağı geçmiş hamilelik varsa mutlaka testte belli olur.Eki Görüntüle 3171916 Eki Görüntüle 3171917 merhaba sizlere sormak istedim adetim 15 gün geçti 1 hafta önce doktora gittim yokbitşey dedi ama son 1 haftadır sürekli pozitif çıkıyor bugün yaptım tek olanda pozitif erken menopoz sorunum vardı böyle olan var mı yada hamilelik olabilir mi?
Merhaba canım ben bugün de ovulasyon testi yaptım silik çizgi son yaptığımın üstünden 4 gün geçti neden öyle oldu acaba kan testi vermek için can atıyorum ama sonuç hep hüsran 1 hafta daha bekleyeyim diyorum ovulasyon testi de kafamı karıştırıyorMerhaba.. inofolic combinin etkisi bu galiba benimde öyle oldu.. gebelik sandım ama tekrar yumurtlamaymış.. ovulasyon testine devam edin , gebelik testide yapın.. yumurtlamaysa mutlaka değerlendirin..
Merhaba.. ovülasyon testinde silik çizgi herzaman çıkar.. onu dikkate almayın.. c ile t aynı koyuluktaysa dikkate alın.. kan testi yaptırmadan önce normal gebelik testi alın eczaneden evde onu yapın isterseniz..Merhaba canım ben bugün de ovulasyon testi yaptım silik çizgi son yaptığımın üstünden 4 gün geçti neden öyle oldu acaba kan testi vermek için can atıyorum ama sonuç hep hüsran 1 hafta daha bekleyeyim diyorum ovulasyon testi de kafamı karıştırıyo
Peki çok teşekkür ederim regl olmadıkça umut ediyorum belki vardır diyeMerhaba.. ovülasyon testinde silik çizgi herzaman çıkar.. onu dikkate almayın.. c ile t aynı koyuluktaysa dikkate alın.. kan testi yaptırmadan önce normal gebelik testi alın eczaneden evde onu yapın isterseniz..
Anlıyorum.. Allah gönlünüze göre versinPeki çok teşekkür ederim regl olmadıkça umut ediyorum belki vardır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?