- 21 Ekim 2025
- 90
- 16
- 3
- 24
- Konu Sahibi dudububu66
- 

Ben de yapsammı elimde yok şu an yarın alıp cuma günü sabahPredictor yaptım yarın sabah da yapıcam inşallah koyulaşma olur
İlk idrar mı önemli ki ikinci ile yapsak olmaz mı acabaPredictor yaptım yarın sabah da yapıcam inşallah koyulaşma olur
İlk idrarla yapamam lazım ben bi kaba yapıyorum sonra çubuğu içinde 10 saniye bekletiyorumİlk idrar mı önemli ki ikinci ile yapsak olmaz mı acaba
Neredeyse benim ovülasyon testi ile aynı ben cuma günü gebelik testi düşünüyorum benim pik 19 -20 çünkü bence bi gebelik testi yapmalısın senim dpo 14 sayılıyorKızlar bat 31 ekim veya 1 kasım kramplar ağrılar şeklinde belirtlerim var gebelik testim yok ovulasyon ile yaptım 16 sı pik 19 u çatlama gördük onu değerlendirdik aklıma düştü bugün ovulasyon ile yapayım dedim sabah silik çıktı öğleden sonra yaptığımda koyulaştı yorumlar mısınız
Sabırsızlığım diz boyu denemek istedimNeredeyse benim ovülasyon testi ile aynı ben cuma günü gebelik testi düşünüyorum benim pik 19 -20 çünkü bence bi gebelik testi yapmalısın senim dpo 14 sayılıyor
Ben daha önce denemiştim koyulamıştı regliye doğru ama gebelik olmadı yanıltıcı olabiliyorSabırsızlığım diz boyu denemek istedimawox sipariş verdim yarın gelecek onu bekliyorum canım 
Hadi bakalım hayırlı haberler al inşallahNeredeyse benim ovülasyon testi ile aynı ben cuma günü gebelik testi düşünüyorum benim pik 19 -20 çünkü bence bi gebelik testi yapmalısın senim dpo 14 sayılıyor
Ayy gebeliktir inşBenimde Adetime 4 gün var ovülasyon testi yaptım böyle çıktı acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi
Bende yaptım ama cok beceremedim sanırım yapmayı bigün koyu gördüm o gün ilişki yasadım sadeceBenimde Adetime 4 gün var ovülasyon testi yaptım böyle çıktı acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi
İnşallahAyy gebeliktir inşhepimize Allah nasip etsin 
Canım 20si pikse 21i catlamadir yani sen 1.gunu 22sinden itibaren sayacaksin daha 10. Gun bugün 12.gunden önce yapmamami tavsiye ederim bir de iliski mutlaka catlama günü ve sonraki günlerde de olmaliSanırım bende elendim bat 4 -5kasım pik günüm 20 siydi , dayanamayıp predictor early erken test yaptım adet öncesi 6 günden sonuc verenden ama maalesef böyle çıktı ilk denemem olduğu için cok heyecanlandım ve dıger aylar ıcın ders olsun diye erkenden yaptım bundan sonra gecıkırse adetım öyle yapacağım
Erken mi yapmışım şimdi ben ilk defa bebiş deniyorum o yüzden hiç bilgim yokCanım 20si pikse 21i catlamadir yani sen 1.gunu 22sinden itibaren sayacaksin daha 10. Gun bugün 12.gunden önce yapmamami tavsiye ederim bir de iliski mutlaka catlama günü ve sonraki günlerde de olmali
Ben 10. Gun beta 6 ile öğrendim onu da test kolay kolay algılamaz ve herkesin yerlesme günü farklıdır 12.gunden önce yapmasan daha iyi olur o yüzdenErken mi yapmışım şimdi ben ilk defa bebiş deniyorum o yüzden hiç bilgim yok18-20-22 değerlendirdim 
Peki ben şimdi ne zaman bidaha test yapayım birde hangi marka önerirsinizBen 10. Gun beta 6 ile öğrendim onu da test kolay kolay algılamaz ve herkesin yerlesme günü farklıdır 12.gunden önce yapmasan daha iyi olur o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?