Ovülasyon testi gebe olabilme ihtimali var mı ?

Kızlar bat 31 ekim veya 1 kasım kramplar ağrılar şeklinde belirtlerim var gebelik testim yok ovulasyon ile yaptım 16 sı pik 19 u çatlama gördük onu değerlendirdik aklıma düştü bugün ovulasyon ile yapayım dedim sabah silik çıktı öğleden sonra yaptığımda koyulaştı yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_8207.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 25
Neredeyse benim ovülasyon testi ile aynı ben cuma günü gebelik testi düşünüyorum benim pik 19 -20 çünkü bence bi gebelik testi yapmalısın senim dpo 14 sayılıyor

Neredeyse benim ovülasyon testi ile aynı ben cuma günü gebelik testi düşünüyorum benim pik 19 -20 çünkü bence bi gebelik testi yapmalısın senim dpo 14 sayılıyor
Sabırsızlığım diz boyu denemek istedim awox sipariş verdim yarın gelecek onu bekliyorum canım

Benimde Adetime 4 gün var ovülasyon testi yaptım böyle çıktı acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi

Eklentiler

• IMG_5914.webp
    156,4 KB · Görüntüleme: 14
Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün bizde deniyoruz. Her ay ayrı bi umutla bekliyorum. Benim reglime 10 gün kala gögüslerimde ve belimde agrı hissettim şuan 8 gün var regli olcakmısım gibi ağrılarım var. İnsan sabırsızlanıyo

Sanırım bende elendim bat 4 -5kasım pik günüm 20 siydi , dayanamayıp predictor early erken test yaptım adet öncesi 6 günden sonuc verenden ama maalesef böyle çıktı ilk denemem olduğu için cok heyecanlandım ve dıger aylar ıcın ders olsun diye erkenden yaptım bundan sonra gecıkırse adetım öyle yapacağım

Eklentiler

• IMG_0490.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0486.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0487.webp
    4 KB · Görüntüleme: 8
Canım 20si pikse 21i catlamadir yani sen 1.gunu 22sinden itibaren sayacaksin daha 10. Gun bugün 12.gunden önce yapmamami tavsiye ederim bir de iliski mutlaka catlama günü ve sonraki günlerde de olmali

Canım 20si pikse 21i catlamadir yani sen 1.gunu 22sinden itibaren sayacaksin daha 10. Gun bugün 12.gunden önce yapmamami tavsiye ederim bir de iliski mutlaka catlama günü ve sonraki günlerde de olmali
Erken mi yapmışım şimdi ben ilk defa bebiş deniyorum o yüzden hiç bilgim yok 18-20-22 değerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…