- 21 Ekim 2025
- 90
- 16
- 3
- 24
- Konu Sahibi dudububu66
- 

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenen evet olmuş ama sizin daha 7 gün var. Son 3 gün kala yapmaya başlayıp koyulasmaisna baksaydınız. Şuan vardır ya da yoktur diyemem ama bence sabredin birazLütfen cevap verir misiniz
Günler geçmiyor kendimize eziyet ediyoruz resmen uffOvulasyon testi ile gebelik öğrenen evet olmuş ama sizin daha 7 gün var. Son 3 gün kala yapmaya başlayıp koyulasmaisna baksaydınız. Şuan vardır ya da yoktur diyemem ama bence sabredin biraz
Kesinlikle çok iyi anlıyorum sizi bende bu ay ilk defa Ovulasyon testine göre yaptım. Regl 8 Kasım bekleyeceğiz yapacak bisey yok. Her şey gönlünüzce olsunGünler geçmiyor kendimize eziyet ediyoruz resmen uffinşallah bekleyebilirimm 
Kesinlikle çok iyi anlıyorum sizi bende bu ay ilk defa Ovulasyon testine göre yaptım. Regl 8 Kasım bekleyeceğiz yapacak bisey yok. Her şey gönlünüzce olsun
Aminn inşallahKesinlikle çok iyi anlıyorum sizi bende bu ay ilk defa Ovulasyon testine göre yaptım. Regl 8 Kasım bekleyeceğiz yapacak bisey yok. Her şey gönlünüzce olsun
Yaa o halde yine beklemek lazımLh hormonu vucutta her zaman bulunan bi hormon oldugu icin testte çizgi çıkması normal. Fakat beklenen regl tarihine 2-3 kala test yaptığınız da koyu kırmızı cikiyor. Control cizgisi gibi bi kirmizilik. Eğer pcos durumunuz yok ise test durumuna gore gebelik düşünülebilir. Bende ovulasyon ile öğrenmiştim.
Evet biraz daha bekleyin insallah pozitif sonuc gelir.Yaa o halde yine beklemek lazım
İnşallahEvet biraz daha bekleyin insallah pozitif sonuc gelir.
Merhabalar ben ilk bebiş denememi ovülasyon testi ile denedim pik ve çatlama günlerimi değerlendirdim adetime 7 gün var dayanamayıp evde ovülasyon testi vardı bunu yaptım bidaha mı yumurtluyorum yoksa hamilelik olabilir mi ilk denemem olduğu için sabredemedimEki Görüntüle 3665828 Eki Görüntüle 3665829 yarın son 6 güne girmiş oluyorsanız yarın predictor yapın. Benim gördüğüm en hassas test 
Benimde 7 Kasım ve aynı belirtilerimiz var göbek de yanma batma akıntı bel kaşık ağrısı ben bugün ilk idrarla predictor yaptım ama gözle görebileceğim aşırı Silik çizgi çıktı burda kalite düşüyor atayım ama gözükmeye bilirEczaneden alıcam predictor dimi birde sabah ilk idrar mı önemli
Hafif var gibi görüyprum telefonu aşağıya doğru yatırdığımda inşallah vardır yaaBenimde 7 Kasım ve aynı belirtilerimiz var göbek de yanma batma akıntı bel kaşık ağrısı ben bugün ilk idrarla predictor yaptım ama gözle görebileceğim aşırı Silik çizgi çıktı burda kalite düşüyor atayım ama gözükmeye bilir Eki Görüntüle 3665904
Predictor mu yoksa prodoctor mu buBenimde 7 Kasım ve aynı belirtilerimiz var göbek de yanma batma akıntı bel kaşık ağrısı ben bugün ilk idrarla predictor yaptım ama gözle görebileceğim aşırı Silik çizgi çıktı burda kalite düşüyor atayım ama gözükmeye bilir Eki Görüntüle 3665904
Predictor yaptım yarın sabah da yapıcam inşallah koyulaşma olurPredictor mu yoksa prodoctor mu bu
Nasıl yapıyoruz sanki bu kaset testten farklı idrar yaparken altına mı tutuyoruz çubuğuPredictor yaptım yarın sabah da yapıcam inşallah koyulaşma olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?