- 21 Ekim 2025
- 301
- 150
- 18
- 24
- Konu Sahibi dudububu66
-
Predictor erken gebelik testi diye o kadar para verdim birde ama hiç bişi çıkmadıBen 10. Gun beta 6 ile öğrendim onu da test kolay kolay algılamaz ve herkesin yerlesme günü farklıdır 12.gunden önce yapmasan daha iyi olur o yüzden
En iyi test awox bence internetten alabilirsin predictorle aynı kalitede ve çok daha ucuz 2 gun sonra deneyebilirsin. Bu ay olmazsa da bundan sonraki aylar icin catlamadan sonraki günü 1. Gun sayıp 12. Gun yapabilirsinPeki ben şimdi ne zaman bidaha test yapayım birde hangi marka önerirsiniz
Ahhh ahh bende ilk denemelerimde çok para verdim testlere sonra bordo bereli oldum en kaliteli en ucuzlari buldumPredictor erken gebelik testi diye o kadar para verdim birde ama hiç bişi çıkmadı330 tl cik
Ayy çok teşekkür ederimEn iyi test awox bence internetten alabilirsin predictorle aynı kalitede ve çok daha ucuz 2 gun sonra deneyebilirsin. Bu ay olmazsa da bundan sonraki aylar icin catlamadan sonraki günü 1. Gun sayıp 12. Gun yapabilirsin
Evet tamam o halde awox alayım çok sağolunAhhh ahh bende ilk denemelerimde çok para verdim testlere sonra bordo bereli oldum en kaliteli en ucuzlari buldum
Trendyolda 5li 10lular var canım tanesi 30 liraya falan geliyor ne dmeek rica ederim en kısa zamanda sağlıkla bebis haberini alırsın insallahEvet tamam o halde awox alayım çok sağolun
Gebelik testim de buDün adet günümdü olmadım elimde ovülasyon testi vardı bugün yaptım koyu iki çizgi çıktı sonra eczaneye gidip awox gebelik testi aldım o da pozitif çıktı pazartesi kan vericem inşallah doğrudur kızlar bakar mısınız
Hay maşallah ne güzelGebelik testim de bu
İnşallah canımmm. Kan verdim bugün beta 322 çıktı hamileyim ama 2 gün sonra tekrar vermek istiyorum artışını görmek için. Rabbim sizlere de nasip etsinHay maşallah ne güzelınsallah sağlıkla ilerlet
Oh süperİnşallah canımmm. Kan verdim bugün beta 322 çıktı hamileyim ama 2 gün sonra tekrar vermek istiyorum artışını görmek için. Rabbim sizlere de nasip etsin
Ben adetten 2-3 gün önce yapmıştım koyulaşmaya baslamıstı gebeydim o ay ama maalesef kimyasala döndüMerhabalar ben ilk bebiş denememi ovülasyon testi ile denedim pik ve çatlama günlerimi değerlendirdim adetime 7 gün var dayanamayıp evde ovülasyon testi vardı bunu yaptım bidaha mı yumurtluyorum yoksa hamilelik olabilir mi ilk denemem olduğu için sabredemedimEki Görüntüle 3665828 Eki Görüntüle 3665829
Awox ve laboquick alabilirsiniz ikisi de güvenilir bence.Evet tamam o halde awox alayım çok sağolun
Maşallah darısı bizeİnşallah canımmm. Kan verdim bugün beta 322 çıktı hamileyim ama 2 gün sonra tekrar vermek istiyorum artışını görmek için. Rabbim sizlere de nasip etsin
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?