Flaşı önden tutunca da belli belirsiz bir beyaz çizgi izi gibi görüyorum. Gebelik dışında ne sebeple ovulasyon pozitif çıkar adete yakın bilginiz var mıTest yapınca bize de haber et inşallah pozitifi görürsün
Son adetime kadar düzenliydi son adetimde epey geç oldum. Yumurta çatlamamış kist olmuş o yüzden gecikmiş. Şimdi yumurta çatladığını gördüm üzerinden 11gün geçmiş yeniden çizgileri koyu gördüm bugün çatlamanın 12.günüBu ay içinde iki kere yumurtlamış olabilirsin adetlerin düzensiz mi
15.günde koyuydu sonra silikleşti dün geceyi de değerlendirdim ama 15 ı yumurtlama olduğunu düşünüyorum15. Gün ovulasyon olduğuna emin misin 26. Gün ovulasyon olduysa peki.. 26. Günün 15 ten çok daha koyu değerlendirseydin keşke
Pazartesiye kadar bekleyeyim adet olmazsam kan veririm. Ovulasyon testi yapıcam bugün yinedeYa da bir test daha yap bilmiyorum bendehiç ovulasyon kullanmadım
Aynen kan vermek en mantıklısı. Zaten iki seçenek var ya tekrar yumurtladığın için koyu çıktı ya da gebelik olduğu için umarım gebeliktendir herşey gönlünüzce olsunPazartesiye kadar bekleyeyim adet olmazsam kan veririm. Ovulasyon testi yapıcam bugün yinede
İnşallah sağlıklı bir gebeliktirAynen kan vermek en mantıklısı. Zaten iki seçenek var ya tekrar yumurtladığın için koyu çıktı ya da gebelik olduğu için umarım gebeliktendir herşey gönlünüzce olsun
Benimde hayali bir çizgi var sonucunuza benide etiketlermisinizİnşallah sağlıklı bir gebeliktir3 yıl olacak istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin bize de bu mucizeyi yaşatsın
TabikiBenimde hayali bir çizgi var sonucunuza benide etiketlermisiniz
Görsel varsa atabilir misinizBenimde hayali bir çizgi var sonucunuza benide etiketlermisiniz
İnşallahAynen kan vermek en mantıklısı. Zaten iki seçenek var ya tekrar yumurtladığın için koyu çıktı ya da gebelik olduğu için umarım gebeliktendir herşey gönlünüzce olsun
Sıvı alımına dikkat ettiniz mi saat kuralına bunlara tam.dikmat etmediyseniz ondanda silik cikmis olabilirTabikidün ovulasyon testi yaptım silik çıktı biraz dedim heralde yeniden yumurtlama oldu bugün yaptım yine koyu çizgi çıktı kafam çok karışık adet olmazsam pazartesi doktora gideceğim görselleri de atarım birazdan
Benim test çok hayali yani resimde belli olmuyor ben 15 20 dakka civarı bekletilmiş idrarla test yaptım testi de cok idrarda tutamadan çıkarttım ondan c çizgisi bile geç oluştu biraz t sonradan olustuGörsel varsa atabilir misiniz
Hmm anladım hayırlısı olsun inşallah bebişiniz sizinledirBenim test çok hayali yani resimde belli olmuyor ben 15 20 dakka civarı bekletilmiş idrarla test yaptım testi de cok idrarda tutamadan çıkarttım ondan c çizgisi bile geç oluştu biraz t sonradan olustu
Sıvı alımına dikkat etmedim açıkçası bugün de etmedim dün de etmedimSıvı alımına dikkat ettiniz mi saat kuralına bunlara tam.dikmat etmediyseniz ondanda silik cikmis olabilir
Resimde alttaki dün akşam üstteki bu akşama ait Ovulasyon testleriSıvı alımına dikkat ettiniz mi saat kuralına bunlara tam.dikmat etmediyseniz ondanda silik cikmis olabilir
Benimde böyle pik çıkıyor bilmiyorum bunada guven olmuyor ya çoğu kişi böyle oldu adet oldum.diyor neye guvenelim inanalım şaşırdık artikResimde alttaki dün akşam üstteki bu akşama ait Ovulasyon testleri
Aminn inşallah hepimizin inşallahHmm anladım hayırlısı olsun inşallah bebişiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?