Ovulasyon testi gebelik

Bu ay içinde iki kere yumurtlamış olabilirsin adetlerin düzensiz mi
Son adetime kadar düzenliydi son adetimde epey geç oldum. Yumurta çatlamamış kist olmuş o yüzden gecikmiş. Şimdi yumurta çatladığını gördüm üzerinden 11gün geçmiş yeniden çizgileri koyu gördüm bugün çatlamanın 12.günü

15. Gün ovulasyon olduğuna emin misin 26. Gün ovulasyon olduysa peki.. 26. Günün 15 ten çok daha koyu değerlendirseydin keşke

Pazartesiye kadar bekleyeyim adet olmazsam kan veririm. Ovulasyon testi yapıcam bugün yinede
Aynen kan vermek en mantıklısı. Zaten iki seçenek var ya tekrar yumurtladığın için koyu çıktı ya da gebelik olduğu için umarım gebeliktendir herşey gönlünüzce olsun

Aynen kan vermek en mantıklısı. Zaten iki seçenek var ya tekrar yumurtladığın için koyu çıktı ya da gebelik olduğu için umarım gebeliktendir herşey gönlünüzce olsun
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir 3 yıl olacak istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin bize de bu mucizeyi yaşatsın

Benimde hayali bir çizgi var sonucunuza benide etiketlermisiniz
Tabiki dün ovulasyon testi yaptım silik çıktı biraz dedim heralde yeniden yumurtlama oldu bugün yaptım yine koyu çizgi çıktı kafam çok karışık adet olmazsam pazartesi doktora gideceğim görselleri de atarım birazdan

İnşallah dün ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı heralde yeniden yumurtlama oldu dedim bugün test yaptım oda koyu çıktı kafam karışık ☺☺

Sıvı alımına dikkat ettiniz mi saat kuralına bunlara tam.dikmat etmediyseniz ondanda silik cikmis olabilir

Benim test çok hayali yani resimde belli olmuyor ben 15 20 dakka civarı bekletilmiş idrarla test yaptım testi de cok idrarda tutamadan çıkarttım ondan c çizgisi bile geç oluştu biraz t sonradan olustu
Hmm anladım hayırlısı olsun inşallah bebişiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…