Ovulasyon testi gebelik

Bende dikkat etmeden yapmıştım iki kez sonra biraktim varsa vardır dedim boşuna stres yapıyorum yarın regl olmam.gerek bakalım olacakmiyim
Benim de pazar regl günüm bende artık test falan yapmicam pazartesi gider kan veririm diye düşünüyorum bakalım. Belki kan vermeden önce bi gebelik testi yaparım

Benimde böyle pik çıkıyor bilmiyorum bunada guven olmuyor ya çoğu kişi böyle oldu adet oldum.diyor neye guvenelim inanalım şaşırdık artik
Evet böyle olup hamile olduğunu öğrenen de var regl olan da var Allah gönlümüze göre versin inşallah

Bende dikkat etmeden yapmıştım iki kez sonra biraktim varsa vardır dedim boşuna stres yapıyorum yarın regl olmam.gerek bakalım olacakmiyim
Hiç regl belirtiniz var mı scaba ? Benimde pazar olmam lazım dünden beri regl sancıları gelip gidiyor regl olcakmışım gibi . Ama hiç leke yok

Hiç regl belirtiniz var mı scaba ? Benimde pazar olmam lazım dünden beri regl sancıları gelip gidiyor regl olcakmışım gibi . Ama hiç leke yok
Ben normalde de çok belirti yaşayarak regl olan biri değilim çok ağrılı da geçmez çok şükür. Gün içinde bir iki defa sağ kasığımda batma gibi ağrı oldu hafiften belim ağrıyo ama bunlar regl öncesi yüzünden mi olur bilmiyorum

Regl belirti olarak göğüs ağrısı çok şiddetli bel.agrim var hiç böyle olmazdı kasık ağrım çok çok az zaten agrili olmam öyle çok yarın olmam.gerek bakalım nolacak

Bende aynı . 3-4 gündür regl olcakmışım gibi bir ağrı. Hiçbir şekilde lekelenmem yok . Test sabah nefatif çıktı . 2 saat sonra hayalet çizgi ama yıkayınca geçyi
Resim çektiniz mi merak ettim. Benim de ara ara kasık ağrım oluyordu o geçti şimdi de bel ağrısı var

Resim çektiniz mi merak ettim. Benim de ara ara kasık ağrım oluyordu o geçti şimdi de bel ağrısı var
Şu 2 saat sonra çektiğim . Ama yıkadım geçti gibi sanırım kuruma çizgisiydi

Eklentiler

• FA278199-F61C-4112-9F02-0356C42A40E9.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 82
Basta cikmadi ama iki saat sonra cikti o da kuruma cizgisi. Ama insallah sagolun dualaeinjz icin bu ay olmasa da gelecek ay olsun insallah . Sizde bizde bekleyen herjes pozitifi gorsun
En kısa zamanda Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim kasık ağrım artmaya başladı sürekli değil ama sık sık ağrı yaşıyorum

Banada yardimci olurmusunuz testlerim tekrar koyulasmaya basladi adete 7 gun var

Eklentiler

• IMG_20240210_224103.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 63
Banada yardimci olurmusunuz testlerim tekrar koyulasmaya basladi adete 7 gun var
Aynı durumdayız bizde bekliyoruz sonucumuz ne olacak bakalım bu şekilde olunca 2.kez yumurtlama olabiliyormuş yada gebelik olabiliyormuş. Tabi bence testlerin yanılma payı da vardır diye düşünüyorum bakalım

Aynı durumdayız bizde bekliyoruz sonucumuz ne olacak bakalım bu şekilde olunca 2.kez yumurtlama olabiliyormuş yada gebelik olabiliyormuş. Tabi bence testlerin yanılma payı da vardır diye düşünüyorum bakalım
Ah insallah gebeliktendir hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…