- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 371
- 38
- 26
Bende dikkat etmeden yapmıştım iki kez sonra biraktim varsa vardır dedim boşuna stres yapıyorum yarın regl olmam.gerek bakalım olacakmiyimSıvı alımına dikkat etmedim açıkçası bugün de etmedim dün de etmedim
Benim de pazar regl günüm bende artık test falan yapmicam pazartesi gider kan veririm diye düşünüyorum bakalım. Belki kan vermeden önce bi gebelik testi yaparımBende dikkat etmeden yapmıştım iki kez sonra biraktim varsa vardır dedim boşuna stres yapıyorum yarın regl olmam.gerek bakalım olacakmiyim
Evet böyle olup hamile olduğunu öğrenen de var regl olan da var Allah gönlümüze göre versin inşallahBenimde böyle pik çıkıyor bilmiyorum bunada guven olmuyor ya çoğu kişi böyle oldu adet oldum.diyor neye guvenelim inanalım şaşırdık artik
Aminn inşallahEvet böyle olup hamile olduğunu öğrenen de var regl olan da var Allah gönlümüze göre versin inşallah
Hiç regl belirtiniz var mı scaba ? Benimde pazar olmam lazım dünden beri regl sancıları gelip gidiyor regl olcakmışım gibi . Ama hiç leke yokBende dikkat etmeden yapmıştım iki kez sonra biraktim varsa vardır dedim boşuna stres yapıyorum yarın regl olmam.gerek bakalım olacakmiyim
Ben normalde de çok belirti yaşayarak regl olan biri değilim çok ağrılı da geçmez çok şükür. Gün içinde bir iki defa sağ kasığımda batma gibi ağrı oldu hafiften belim ağrıyo ama bunlar regl öncesi yüzünden mi olur bilmiyorumHiç regl belirtiniz var mı scaba ? Benimde pazar olmam lazım dünden beri regl sancıları gelip gidiyor regl olcakmışım gibi . Ama hiç leke yok
Regl belirti olarak göğüs ağrısı çok şiddetli bel.agrim var hiç böyle olmazdı kasık ağrım çok çok az zaten agrili olmam öyle çok yarın olmam.gerek bakalım nolacakHiç regl belirtiniz var mı scaba ? Benimde pazar olmam lazım dünden beri regl sancıları gelip gidiyor regl olcakmışım gibi . Ama hiç leke yok
Aşırı bel ağrım var bugün sabahtan beri sizde durumlar neHiç regl belirtiniz var mı scaba ? Benimde pazar olmam lazım dünden beri regl sancıları gelip gidiyor regl olcakmışım gibi . Ama hiç leke yok
Bende aynı . 3-4 gündür regl olcakmışım gibi bir ağrı. Hiçbir şekilde lekelenmem yok . Test sabah nefatif çıktı . 2 saat sonra hayalet çizgi ama yıkayınca geçyiAşırı bel ağrım var bugün sabahtan beri sizde durumlar ne
Resim çektiniz mi merak ettim. Benim de ara ara kasık ağrım oluyordu o geçti şimdi de bel ağrısı varBende aynı . 3-4 gündür regl olcakmışım gibi bir ağrı. Hiçbir şekilde lekelenmem yok . Test sabah nefatif çıktı . 2 saat sonra hayalet çizgi ama yıkayınca geçyi
Şu 2 saat sonra çektiğim . Ama yıkadım geçti gibi sanırım kuruma çizgisiydiResim çektiniz mi merak ettim. Benim de ara ara kasık ağrım oluyordu o geçti şimdi de bel ağrısı var
Çok silik çizgi var ama inşallah bebiş vardırŞu 2 saat sonra çektiğim . Ama yıkadım geçti gibi sanırım kuruma çizgisiydi
Basta cikmadi ama iki saat sonra cikti o da kuruma cizgisi. Ama insallah sagolun dualaeinjz icin bu ay olmasa da gelecek ay olsun insallah . Sizde bizde bekleyen herjes pozitifi gorsunÇok silik çizgi var ama inşallah bebiş vardır
En kısa zamanda Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBasta cikmadi ama iki saat sonra cikti o da kuruma cizgisi. Ama insallah sagolun dualaeinjz icin bu ay olmasa da gelecek ay olsun insallah . Sizde bizde bekleyen herjes pozitifi gorsun
Maalesef benim 3 gündür var . Regl olcakmışım gibi hissediyorum maalesedEn kısa zamanda Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahbenim kasık ağrım artmaya başladı sürekli değil ama sık sık ağrı yaşıyorum
Bende öyle hissediyorum bakalımMaalesef benim 3 gündür var . Regl olcakmışım gibi hissediyorum maalesed
Aynı durumdayız bizde bekliyoruz sonucumuz ne olacak bakalım bu şekilde olunca 2.kez yumurtlama olabiliyormuş yada gebelik olabiliyormuş. Tabi bence testlerin yanılma payı da vardır diye düşünüyorum bakalımBanada yardimci olurmusunuz testlerim tekrar koyulasmaya basladi adete 7 gun var
Ah insallah gebeliktendir hepimizinkiAynı durumdayız bizde bekliyoruz sonucumuz ne olacak bakalım bu şekilde olunca 2.kez yumurtlama olabiliyormuş yada gebelik olabiliyormuş. Tabi bence testlerin yanılma payı da vardır diye düşünüyorum bakalım
İnşallah inşallahAh insallah gebeliktendir hepimizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?