Hadi insallah pozitifleri gorursun allahim nasip etsin hepimizeİnşallah inşallahben pazartesi netleşiririm gibi duruyor yarın adet günüm eğer olmazsam pazartesi ya kan veririm ya evde test yaparım
İnşallah pozitif olur sağlıklı hayırlı bir şekilde isteyen herkese nasip olsun inşallahHadi insallah pozitifleri gorursun allahim nasip etsin hepimize
Bugunde bu sekilde sizde durum nedirİnşallah pozitif olur sağlıklı hayırlı bir şekilde isteyen herkese nasip olsun inşallah
Ben yapmıyorum artık yarın kan vericem dünkü ağrılarım da geçtiBugunde bu sekilde sizde durum nedir
Kızlar benim de adete dört gün kala ovülasyon testim koyu çıktı bu ay yumurtlama da oldu neden böyle çıkıyor kiBen yapmıyorum artık yarın kan vericem dünkü ağrılarım da geçti
Benimde sonuclarim boyle inan bende bilmiyorum cevabinj brnim 6 gun var istersen sen yarin bi test yapKızlar benim de adete dört gün kala ovülasyon testim koyu çıktı bu ay yumurtlama da oldu neden böyle çıkıyor ki Eki Görüntüle 3385438
Senin çatlama olmuş gibi konuya hakim değilim tabi deBenimde sonuclarim boyle inan bende bilmiyorum cevabinj brnim 6 gun var istersen sen yarin bi test yap
Catlama oldu 3_4 yumurtlamadi simdi testlerim tekrar kotulasiyorSenin çatlama olmuş gibi konuya hakim değilim tabi de
Aynı durumu yaşıyoruz desene benim de yumurtlamam oldu çatlatma iğnesi vurdum sonra yumurtlama oldu adete 4 gün kaldı koyulaşıp duruyor bende anlamadımCatlama oldu 3_4 yumurtlamadi simdi testlerim tekrar kotulasiyor
İnsallah gebeliktendir hayirlisi ileAynı durumu yaşıyoruz desene benim de yumurtlamam oldu çatlatma iğnesi vurdum sonra yumurtlama oldu adete 4 gün kaldı koyulaşıp duruyor bende anlamadım
Benim bugün çok çok acık renkte bi iki damla pembe leke gelmişİnsallah gebeliktendir hayirlisi ile
İnsallah yerlesme kamasidir balımBenim bugün çok çok acık renkte bi iki damla pembe leke gelmiş
İnşallah canım pozitifleri görürüz inşallahİnsallah yerlesme kamasidir balım
Bu durumu bende yaşıyorum bugün adet günümdü olmadım hayırlısı bakalım ☺Kızlar benim de adete dört gün kala ovülasyon testim koyu çıktı bu ay yumurtlama da oldu neden böyle çıkıyor ki Eki Görüntüle 3385438
Test yaptım gebelik çok açık renk pembe leke gelince normal test vardı onda da gölge gibi çıktı bakalım erken gebelik alacam bendeBu durumu bende yaşıyorum bugün adet günümdü olmadım hayırlısı bakalım ☺
Resim var mıTest yaptım gebelik çok açık renk pembe leke gelince normal test vardı onda da gölge gibi çıktı bakalım erken gebelik alacam bende
Resim var mı
Resim var mı
Ay bi golge var amaa
ADete ne kadar var canim ovulasyonun nasil cikmisti merak ettim benimde silikten biraz daha koyu cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?