Rabbim isteyen herkesi kucağını doldursun, bazen çok saçma ama sanki kokusu burnuma geliyor bebeğin. O kadar çok istiyorum ki. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahİnan durumlar ayni artik gozlerim sasi oldu koyulasiyormu yoksa aynimi bilmiyorum kac gunun var adete
Evet 2 kez denedimTüp bebek denediniz mi
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkımızda inşallah, kimin duası kabul olur bilinmez, duam hepimizin hamiş olduğunu duyalım inşallah
Amin eblette rabbim biliyor goruyor bizim cabalarimiza gorurRabbim isteyen herkesi kucağını doldursun, bazen çok saçma ama sanki kokusu burnuma geliyor bebeğin. O kadar çok istiyorum ki. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahtez vakitte
Bu resimde çok hafif bir çizgi var ama çok silikAz önce yaptım sanırım negatif
Ay canim bugun bir daha yap varsa kesin koyulasir bi cizgide var gordum bendeBiraz bekleyince de böyle oldu
Siz test yaptiniz mi son durumunuz nedir benimde suan testlerim koyu baya ikiside ayni koyulukdaKızlar benim de adete dört gün kala ovülasyon testim koyu çıktı bu ay yumurtlama da oldu neden böyle çıkıyor ki Eki Görüntüle 3385438
Yarın tekrar deneyeyim diyorum bir gün daha bekleyeyim varsa değer artar biraz dahaAy canim bugun bir daha yap varsa kesin koyulasir bi cizgide var gordum bende
Senin ne kadar bata canim yada gectimiYarın tekrar deneyeyim diyorum bir gün daha bekleyeyim varsa değer artar biraz daha
İnsallah guzel sonuclar alirsinizGeçti bugün gecikmenin 3.günü
İnşallahİnsallah guzel sonuclar alirsiniz
İki sebebi olduğu söyleniyor birincisi gebelik olabilir ki inşallah öyledir ikincisi de yeniden yumurtlama olmuş olabilir bende aynı durumdayım bekliyorum 3 gün gecikti dün test yaptım çizgi iki buçuk saat sonra silik çıktıKızlar bir yardım olurmusunuz maalef bir dış geneliğim arkadan kimyasalım var çok sıkıntılar çektim regl geçti 1 gün evde ovülasyom test yaptım böyle çıktı ama çok sıvı almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?