Evet çizgi silik de olsa gözüküyor inşallah gebelik vardır
Benim koyu çıkmıştı iki çizgide sonra pembe leke geldi normal gebelik yaptım gölge gibi çıktı 3 gün kaldıA
ADete ne kadar var canim ovulasyonun nasil cikmisti merak ettim benimde silikten biraz daha koyu cikiyor
İnşallah bakalım son üçEvet çizgi silik de olsa gözüküyor inşallah gebelik vardır
Kaç gün var adetinizeYarin erken gebelik testi yapsam cikarmi acaba kizlar
4 gun varKaç gün var adetinize
Sabah ilk idrarla yaparsanız çıkabilir ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılmayın daha erken olduğu için olabilir4 gun var
İnsallah cikar bilmiyorum bu ay cok umut doluyumSabah ilk idrarla yaparsanız çıkabilir ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılmayın daha erken olduğu için olabilir
İnsallah cikar bilmiyorum bu ay cok umut doluyum
İnşallahİnsallah cikar bilmiyorum bu ay cok umut doluyum
Adetinize kaç gün var erken gebelik testini ne zaman yaptınızHanımlar merhaba benim de erken gebelik testim negatifti ama Lh testim koyulaşmaya başladı. Ne yapmamı önerirsiniz ?
Ovulasyon testiyle takip edip yumurtlama gününü görmüş müydünüzHanımlar merhaba benim de erken gebelik testim negatifti ama Lh testim koyulaşmaya başladı. Ne yapmamı önerirsiniz ?
Çok önceki yazılarınız gördüm umarım güzel bir sonuç elde etmişsinizOvulasyon testiyle takip edip yumurtlama gününü görmüş müydünüz
Evet takip ettim 30 ocakta yumurtlamayı, 1 şubatta çatlamayı gördüm. Bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım. Ama negatifti, yine de ovülasyon testi yapayım dedim onun rengi 2 gün önceye göre daha koyu çıktı. Size fotoğraf yolluyorum. Şöyle de bir durum var uygulamaya göre 20 şubatta regl olmam gerekli ovülasyona göre 14-15 gibi regl olmam lazım sanırım kafam çok karışıkOvulasyon testiyle takip edip yumurtlama gününü görmüş müydünüz
Size ne söylesem yanıltmış olurum bende yumurtlama gördüm şuan benim de ovulasyon köyü çizgi çıkıyor adetim pazar olmalıydı olmadım bugün de olmadım bir iki gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum sonucu sizinle de paylaşırımEvet takip ettim 30 ocakta yumurtlamayı, 1 şubatta çatlamayı gördüm. Bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım. Ama negatifti, yine de ovülasyon testi yapayım dedim onun rengi 2 gün önceye göre daha koyu çıktı. Size fotoğraf yolluyorum. Şöyle de bir durum var uygulamaya göre 20 şubatta regl olmam gerekli ovülasyona göre 14-15 gibi regl olmam lazım sanırım kafam çok karışıkyardım ederseniz sevinirim
İnşallah bu ay bebeğim benimledir. İsteyen her anne adayı gibi farklı farklı yöntemlerle her yolu deniyorum adetim 1 gün gecikti birkaç gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺Çok önceki yazılarınız gördüm umarım güzel bir sonuç elde etmişsiniz
Tüp bebek denediniz miİnşallah bu ay bebeğim benimledir. İsteyen her anne adayı gibi farklı farklı yöntemlerle her yolu deniyorum adetim 1 gün gecikti birkaç gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah, kimin duası kabul olur bilinmez, duam hepimizin hamiş olduğunu duyalım inşallahSize ne söylesem yanıltmış olurum bende yumurtlama gördüm şuan benim de ovulasyon köyü çizgi çıkıyor adetim pazar olmalıydı olmadım bugün de olmadım bir iki gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum sonucu sizinle de paylaşırım
İnan durumlar ayni artik gozlerim sasi oldu koyulasiyormu yoksa aynimi bilmiyorum kac gunun var adeteHanımlar merhaba benim de erken gebelik testim negatifti ama Lh testim koyulaşmaya başladı. Ne yapmamı önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?