Ovulasyon testi gebelik

Ovulasyon testiyle takip edip yumurtlama gününü görmüş müydünüz
Evet takip ettim 30 ocakta yumurtlamayı, 1 şubatta çatlamayı gördüm. Bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım. Ama negatifti, yine de ovülasyon testi yapayım dedim onun rengi 2 gün önceye göre daha koyu çıktı. Size fotoğraf yolluyorum. Şöyle de bir durum var uygulamaya göre 20 şubatta regl olmam gerekli ovülasyona göre 14-15 gibi regl olmam lazım sanırım kafam çok karışık yardım ederseniz sevinirim

Eklentiler

• F8BE4A6E-20C8-426B-AD14-0065A670D615.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 40
Size ne söylesem yanıltmış olurum bende yumurtlama gördüm şuan benim de ovulasyon köyü çizgi çıkıyor adetim pazar olmalıydı olmadım bugün de olmadım bir iki gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum sonucu sizinle de paylaşırım

Çok önceki yazılarınız gördüm umarım güzel bir sonuç elde etmişsiniz
İnşallah bu ay bebeğim benimledir. İsteyen her anne adayı gibi farklı farklı yöntemlerle her yolu deniyorum adetim 1 gün gecikti birkaç gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺

Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah, kimin duası kabul olur bilinmez, duam hepimizin hamiş olduğunu duyalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…