- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
- Konu Sahibi happymaryy
-
Selamlar, bende ovulasyon testi kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldımArkadaşlar öncelikle merhaba yumurtlama testi kullanan ve hamile kalan var mi daha önce 1 kere kullandım ama olmadı eczanelerde pahalı olduğu için her ay almadım internetten sipariş vereceğim hangi marka iyidir ya da marka farkeder mi? Lütfen yardım her ay aynı stres
Ben de bugün sipariş verdim aynısından inşallah bidahaki ay tuttururuz Allahin izniyle :) Allah bağışlasın bebisinizi :)Selamlar, bende ovulasyon testi kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım
laboquick marka 50 adet 5 gebelik testi hediye hepsimedikal diye biyerden almıştım fiyat kargoyla beraber 50 tl civarlarıondaydı canım.
Çok memnun kaldım tabiki
Hadi darısı başına inşallah
Hadi inşallah bakalım Ben de bugün sipariş verdim inşallah işe yarar :)Canım, ben de laboguick aldım internetten, gittigidiyordan sipariş vermiştim. 50 ovulasyon 15 gebelik testi 52 lira. Ovulasyonu bu ay kullandım ilk defa, şimdi regli gününü bekliyorum gebelik testini kullanmak için. İnşallah sevindirici sonucu alırım
Slm kızlar bende bu markayı aldım . Bugun adetın 2 gunu bugunmu baslıyım yapmaya. Gercı dayanamadım dun akdam deneme amaclı yaptım . Ikıncı cızgı coookkkk sılıktı. Ve hangı saatlerde yapıyorsunuz gunde 1 kere yapmak yetermı.. cok sordum farkındayım ama gecen ay kan degetım 39 a cıkıp orda kaldı dr kımyasal gebelıktır dedı. Ve ustune adet ılunca moralım çok bozuldu. Artık sansa bırakmak ıstemıyorum. Tam yumurtlama gunuyle yapmak ıstıyorum.Selamlar, bende ovulasyon testi kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım
laboquick marka 50 adet 5 gebelik testi hediye hepsimedikal diye biyerden almıştım fiyat kargoyla beraber 50 tl civarlarıondaydı canım.
Çok memnun kaldım tabiki
Hadi darısı başına inşallah
Aynen ben de laboquick kullandım doğru çıktı kullandığım ay gebe kaldığımı öğrendim.Laboquick kullanıyorum ben tavsiye ederim doğru çıkıyor sonuçları güvenilir
Adetinin 13.günü başla ben günde 3 öğün yapıyordun 50 tane almıştım bol bol yaptımSlm kızlar bende bu markayı aldım . Bugun adetın 2 gunu bugunmu baslıyım yapmaya. Gercı dayanamadım dun akdam deneme amaclı yaptım . Ikıncı cızgı coookkkk sılıktı. Ve hangı saatlerde yapıyorsunuz gunde 1 kere yapmak yetermı.. cok sordum farkındayım ama gecen ay kan degetım 39 a cıkıp orda kaldı dr kımyasal gebelıktır dedı. Ve ustune adet ılunca moralım çok bozuldu. Artık sansa bırakmak ıstemıyorum. Tam yumurtlama gunuyle yapmak ıstıyorum.
Nasıl yapılıyo ki bu test ben adet takvimine göre hareket ediyorum 2 aydır ama bişey çıkmadı henüz haftaya başlıyo yumurtlama günlerim testte iki çizgiyi gördüğünüz gün mü ilşkiye girilmesi gerekiyoAdetinin 13.günü başla ben günde 3 öğün yapıyordun 50 tane almıştım bol bol yaptım
Selam canım walla ben direk adetten sonra başladım, tamam olasılık olarak yüksek olasılık adetin 13. gününden önce yumurtlamazsın ama hiç belli olmuyor ben 22.günümde yumurtladımda geç döllenme oldu. kk da "adetten hemen sonra yumurtlamışım ilk doktora gittiğimde hemen kalp atışlarını duyduk" diyenide okudum.Slm kızlar bende bu markayı aldım . Bugun adetın 2 gunu bugunmu baslıyım yapmaya. Gercı dayanamadım dun akdam deneme amaclı yaptım . Ikıncı cızgı coookkkk sılıktı. Ve hangı saatlerde yapıyorsunuz gunde 1 kere yapmak yetermı.. cok sordum farkındayım ama gecen ay kan degetım 39 a cıkıp orda kaldı dr kımyasal gebelıktır dedı. Ve ustune adet ılunca moralım çok bozuldu. Artık sansa bırakmak ıstemıyorum. Tam yumurtlama gunuyle yapmak ıstıyorum.
Ama canim kahvalti yapmiyormusun 11 r kadar cay su falan icersin, test öncesi icmemen lazimya, o yuzden bence calisiyosan sabah ilk idrarinla yapAyyy canimm ne guzel yaa insallah benimde hemen olur. Cslisiyorum ama ofis cogunlukla 11 gibi yaparim yani
İki Çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki olursa tutma şansı yüksek zatenNasıl yapılıyo ki bu test ben adet takvimine göre hareket ediyorum 2 aydır ama bişey çıkmadı henüz haftaya başlıyo yumurtlama günlerim testte iki çizgiyi gördüğünüz gün mü ilşkiye girilmesi gerekiyo
Bugün ve sonraki 2 günü boş geçmeEki Görüntüle 1824118 kızlar bugün çift çizgiyi gördüm çalışmalara basladm dua edin inşallah Rabbim bu sefer nasip etsinEki Görüntüle 1824118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?