- 28 Nisan 2016
- 157
- 238
- 18
- Konu Sahibi happymaryy
-
Hiç duymadım böyle bişey daha önce pek sanmıyorum.Arkadaşlar adet kanamasının bu ay cok gelmesı . Yumurtlamanın daha kalıtelı olmasına anlam verirmi siZce . Yada gebe kalma ıhtımalın daha yuksek oldugunu?
Bence yapma cnm idrarda çıkmaz zaten varsa da ama kanda çıkabilir.kızlar adetime 5 gün var gebelik testi yapsam çıkarmı
Bence de adetin 1-2 gün geçmesini bekleyinkızlar adetime 5 gün var gebelik testi yapsam çıkarmı
adet kanaması ve ovulasyon birbirinden bağımsız yumurta kalitesinin kanamayla hiçbir alakası yok.Arkadaşlar adet kanamasının bu ay cok gelmesı . Yumurtlamanın daha kalıtelı olmasına anlam verirmi siZce . Yada gebe kalma ıhtımalın daha yuksek oldugunu?
Cnm bnmde 5 gün var ama daha erken diye düşünüyorum bide belirtilerin var mı hiç bu ay ovu testi kullandım bn 13.günü pozitif gördüm umutluyum bu ay ama bugün hafif hafif adet ağrılarım oldu bu ay da mı hüsran olcak diye düşünmeye başladmkızlar adetime 5 gün var gebelik testi yapsam çıkarmı
Yok cnm ben yımurtlamayı takıp edıyorumYumurtlamayi mi takip ediyorsun canım. .yoksa sende benim gibi ovu testini gebeligi ogrenmek için mi kullandin
Hyrlı olsun tatlm inşallah sağlıkla Kucağına alrsn bebeğini :) ovu testi kullanmışmıydn pekigünaydın kızlar reglime 3 günüm kalmıştı siz çıkmayabilir demiştiniz bende çıkmaz ama yinede bir deneyim dedim veeeee hamileyimçok şükür darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
günaydın kızlar reglime 3 günüm kalmıştı siz çıkmayabilir demiştiniz bende çıkmaz ama yinede bir deneyim dedim veeeee hamileyimçok şükür darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
amin canımHyrlı olsun tatlm inşallah sağlıkla Kucağına alrsn bebeğini :) ovu testi kullanmışmıydn peki
Belirtin fln varmıydı hiçamin canıminşallah evet kullandım cnm
yeşilimsi bir akıntı geliyor, kızıma hamileykende öyle gelmişti gebeliğin olabilecedğini düşündümBelirtin fln varmıydı hiç
Benimde açık sarı şeffaf akıntım var bat a 4 gün kaldı m.edyrum bnde sonucu Ovu testi kullandım bnde bu ay bklm dua et bna dayeşilimsi bir akıntı geliyor, kızıma hamileykende öyle gelmişti gebeliğin olabilecedğini düşündüm
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :)günaydın kızlar reglime 3 günüm kalmıştı siz çıkmayabilir demiştiniz bende çıkmaz ama yinede bir deneyim dedim veeeee hamileyimçok şükür darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
inşallah hayırısıyla gelsin miniğin cnmBenimde açık sarı şeffaf akıntım var bat a 4 gün kaldı m.edyrum bnde sonucu Ovu testi kullandım bnde bu ay bklm dua et bna da
evet ya maalesef. normale göre çook farklıydı ama inşallah kötü birşey yoktur diye dua ediyorum. nasip hazirana.. senin bat ne zaman?Canim adet oldun mu benim daha var bakalım heyecanla bekliyorum hala
Benimde 4 gün var test yaptim negatif çıktı sanırım bende adet olcagim çünkü gebe olmak için bir belirti yok.birde adet agrim başladı iştahım açıldı falan genel adet belirtisi...bakalım artık nasipevet ya maalesef. normale göre çook farklıydı ama inşallah kötü birşey yoktur diye dua ediyorum. nasip hazirana.. senin bat ne zaman?
Benimde 4 gün var test yaptim negatif çıktı sanırım bende adet olcagim çünkü gebe olmak için bir belirti yok.birde adet agrim başladı iştahım açıldı falan genel adet belirtisi...bakalım artık nasip
İnşallah cnm inşallah beklemedeyim bklminşallah hayırısıyla gelsin miniğin cnm
4 gun bence de erken adet gecikmesini bekleyin hayirlisi olsunBenimde 4 gün var test yaptim negatif çıktı sanırım bende adet olcagim çünkü gebe olmak için bir belirti yok.birde adet agrim başladı iştahım açıldı falan genel adet belirtisi...bakalım artık nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?