Ovulasyon testi hakkinda

kızlar adetime 5 gün var gebelik testi yapsam çıkarmı
Cnm bnmde 5 gün var ama daha erken diye düşünüyorum bide belirtilerin var mı hiç bu ay ovu testi kullandım bn 13.günü pozitif gördüm umutluyum bu ay ama bugün hafif hafif adet ağrılarım oldu bu ay da mı hüsran olcak diye düşünmeye başladm

günaydın kızlar reglime 3 günüm kalmıştı siz çıkmayabilir demiştiniz bende çıkmaz ama yinede bir deneyim dedim veeeee hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Hyrlı olsun tatlm inşallah sağlıkla Kucağına alrsn bebeğini :) ovu testi kullanmışmıydn peki

günaydın kızlar reglime 3 günüm kalmıştı siz çıkmayabilir demiştiniz bende çıkmaz ama yinede bir deneyim dedim veeeee hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :)
Ben de test yapıyorum ama hala negatif normalde takvim uygulaması da takip ediyorum takvime göre bugün yumurtlama günü. Şeffaf akıntı da oldu bugün ama test negatif anlamadim valla

evet ya maalesef. normale göre çook farklıydı ama inşallah kötü birşey yoktur diye dua ediyorum. nasip hazirana.. senin bat ne zaman?
Benimde 4 gün var test yaptim negatif çıktı sanırım bende adet olcagim çünkü gebe olmak için bir belirti yok.birde adet agrim başladı iştahım açıldı falan genel adet belirtisi...bakalım artık nasip

4 gün biraz erken ama bence gününü bekle. Yinede hayırlısı olsun

4 gun bence de erken adet gecikmesini bekleyin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…