Ovulasyon testi hakkinda

Merhaba Arkadaşlar,
Biz de ilk defa bu ay bebek istedik. Adetime 2 gün kaldı, bakalım bekliyorum. Ay boyunca ovulasyon testi kullandım ama biraz canım sıkıldı zira bir iki gün silik çizgi çıktı sonra birşey yok. teste göre silik çizgi negatifmiş ama birkaç gündür hafif mide bulantısı, halsizlik ve aşırı iştahım var. tabii paikolojik diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı

umutsuzluğa kapılma canım olmuştur belkide

İnsanların dediğine takılırsan işin zor hiç takılma bence herşeyin bi zamanı var sonuçta Allah ne zaman izin verirse böyle düşün hep. bende deniyorum ama şimdilik bişey olmuyo inşallah olur işte bekliyoruz :)

Arkadaslar Merhaba bende ovulasyon testi ile yumurtlamayi takip ettim bu ay..4 aydır olmuyor çünkü...12 ve 13 .gün yumurtlamayi yakaladım 16 sinda tekrar bir test yaptim sonuç çok aşırı silik çıktı. .Bugüne yani 19.gün tekrar yaptım sonuç bu sizce gebelik var mi yoksa ben mi kuruyorum kafam da 2 kez gebeligim sonlandı malesef

Eklentiler

• 20160507_110138-1-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
İnşallah hamilesindir :) Fakat bildiğim kadarıyla bu kadar erken belli olmaz. Bir de bildiğim kadarıyla silik lh seviyesi negatif kabul ediliyor yani ovu günün değil. Bende de devamındaki birkaç gün silik çizgi vardı.Maalesef adet sancılarım başladı bile inşallah güzel haberlerini alırız :)

Benım bugun yaptıgım test boyle cıktı. Tarıh yaklasıyo sanırım degılmı kızlar :)

Eklentiler

• P_20160509_102124_1_p.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 51
Canim adet oldun mu benim daha var bakalım heyecanla bekliyorum hala

Arkadaşlar adet kanamasının bu ay cok gelmesı . Yumurtlamanın daha kalıtelı olmasına anlam verirmi siZce . Yada gebe kalma ıhtımalın daha yuksek oldugunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…