- 13 Nisan 2016
- 345
- 210
- 18
- Konu Sahibi happymaryy
-
Tamam cnm inşallahBugün ve sonraki 2 günü boş geçmehadi güzel haberler ver inşallah
İnsallah canim bu ay olucak :) ben daha gormedım cızgıyı adetım bıtmedı halaEki Görüntüle 1824118 kızlar bugün çift çizgiyi gördüm çalışmalara basladm dua edin inşallah Rabbim bu sefer nasip etsinEki Görüntüle 1824118
İnşallah Rabbim bu sefer nasip etsin hepimizeİnsallah canim bu ay olucak :) ben daha gormedım cızgıyı adetım bıtmedı hala
Hadı ınsallah bu ay bızdende guzel haberler gelır . Benım adetım bıtmek uzere bugun basladım testı yapmayaKızlar benim de kargo bugün geldi haftaya testleri yapmaya basliycam adet bitince
Benimde dün geldi canım. 20li laboquik. Adetim bitince baslayim diyorum. Aslında bitti adetim ama 7. Gününü biraz geçsin diyorum..Kızlar benim de kargo bugün geldi haftaya testleri yapmaya basliycam adet bitince
Ben basladım yapmaya .. bu sabah yaptıgım sılık tı cok.. bu ay umutluyum ben hepımıznkı olucakBen de laboquick 50 tane aldim 36tlye hadi bakalim hepimiz için güzel haberler olsun insallahhh
İnşallah canım bende başladım :)Ben basladım yapmaya .. bu sabah yaptıgım sılık tı cok.. bu ay umutluyum ben hepımıznkı olucak
umutsuzluğa kapılma canım olmuştur belkideMerhaba Arkadaşlar,
Biz de ilk defa bu ay bebek istedik. Adetime 2 gün kaldı, bakalım bekliyorum. Ay boyunca ovulasyon testi kullandım ama biraz canım sıkıldı zira bir iki gün silik çizgi çıktı sonra birşey yok. teste göre silik çizgi negatifmişama birkaç gündür hafif mide bulantısı, halsizlik ve aşırı iştahım var. tabii paikolojik diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı
umutsuzluğa kapılma canım olmuştur belkide
İnsanların dediğine takılırsan işin zor hiç takılma bence herşeyin bi zamanı var sonuçta Allah ne zaman izin verirse böyle düşün hep. bende deniyorum ama şimdilik bişey olmuyo inşallah olur işte bekliyoruz :)inşallah yaa. 5 yıldır evli olduğum için insanlar uzun süre yapmazsan olmaz vs diye hep korkutuyorlardı ama çok aldırış etmedim. şimdi insanın aklına geliyor her söylenen ya haklılarsa diye. beklemek zormuş cidden
İnşallah hamilesindir :) Fakat bildiğim kadarıyla bu kadar erken belli olmaz. Bir de bildiğim kadarıyla silik lh seviyesi negatif kabul ediliyor yani ovu günün değil. Bende de devamındaki birkaç gün silik çizgi vardı.Maalesef adet sancılarım başladı bileArkadaslar Merhaba bende ovulasyon testi ile yumurtlamayi takip ettim bu ay..4 aydır olmuyor çünkü...12 ve 13 .gün yumurtlamayi yakaladım 16 sinda tekrar bir test yaptim sonuç çok aşırı silik çıktı. .Bugüne yani 19.gün tekrar yaptım sonuç bu sizce gebelik var mi yoksa ben mi kuruyorum kafam da 2 kez gebeligim sonlandı malesef
Canim adet oldun mu benim daha var bakalım heyecanla bekliyorum halaİnşallah hamilesindir :) Fakat bildiğim kadarıyla bu kadar erken belli olmaz. Bir de bildiğim kadarıyla silik lh seviyesi negatif kabul ediliyor yani ovu günün değil. Bende de devamındaki birkaç gün silik çizgi vardı.Maalesef adet sancılarım başladı bileinşallah güzel haberlerini alırız :)
Yumurtlamayi mi takip ediyorsun canım. .yoksa sende benim gibi ovu testini gebeligi ogrenmek için mi kullandinBenım bugun yaptıgım test boyle cıktı. Tarıh yaklasıyo sanırım degılmı kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?