Ovulasyon testi hakkinda

benim testler böyle kızlar

Eklentiler

• 20160518_121028.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 20160518_121028.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
Allah size bağışlasın yavrunuzu canm benim büyük sabır göstermiş olmalısın . tedavi gördün mü ?

Canım cevaplayamadım. Tedavi görecek birşeyimiz yoktu eşimde ve bende bi sıkıntı yoktu ama yinede beklemek istemedik 2 asilama 3 tup bebek yaptik ama sonu husrandi. Ben bu ay normal sekilde hamile kaldim diye sevinirken kese görünmeden beta degerim dustu. Bi kac gune muhtemelen dusuk yapacagim. Cok uzgunum.

ayy çok üzüldümm canm umarım yolunda gider herşeyy Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bende ovulasyon testlerini paylaştım.
bakalım artık Allah ne nasip etmişse o olcak bizi öyle kendimizi oyalıyoruz bunlarla benimde umudum yok

ay kıyamam takvimi kaldırdın mı

Merhaba canım. Ben yumurtlama testi kullandım. Bir iki ay çizgi olandan kullandım. Ama tam net anlamadım. Kullanınca az çok hangi gün tarihlri arasında oluyor biliyorsun. Koyu çıktı açık çıktı uğraşamam dedim Dijital aldım.. Gülen yüz çıkıyor. Bıraz pahalı ama herseferınde yenı almana gerek yok stik sipariş edersin sadece makıneyu yenıden almana gerek olmuyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canim mer
Canim merhaba ben o dusukten sonra adet gormedim tekrar hamile kaldim. Sende durum ne bana ozelden mesaj atarsan sana bi fikir vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…