- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi happymaryy
-
Sanirim artık test yapmam,benim 2 kez gebeligim sonlandı malesef o yüzden gücüm kalmadı. .hersey kısmet Allah hepimizin gönlüne göre versin4 gun bence de erken adet gecikmesini bekleyin hayirlisi olsun
Bakalım adetim gecikirse artik ama sanmam belirti hiç yok ovu testi de negatif çıktı bugün valla testlerin vana garezi var heralde hep negatif4 gün biraz erken ama bence gününü bekle. Yinede hayırlısı olsun
canım benimde h,ç belirtim yok hatta hala yok ölesine test yapmıştım çıktı geç döllenme oluyo bazen adet gecikmesini bekle arkadaşlarında dediği gibi çıkar inşallah dua etBakalım adetim gecikirse artik ama sanmam belirti hiç yok ovu testi de negatif çıktı bugün valla testlerin vana garezi var heralde hep negatif
Oyle deme canim ya bazen insanin morali bozuluyor ama kendini birakma her ay yeni umut oyle bakcaz baska care yokSanirim artık test yapmam,benim 2 kez gebeligim sonlandı malesef o yüzden gücüm kalmadı. .hersey kısmet Allah hepimizin gönlüne göre versin
İnsallah ya çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için allah hepimizin gönlüne göre versincanım benimde h,ç belirtim yok hatta hala yok ölesine test yapmıştım çıktı geç döllenme oluyo bazen adet gecikmesini bekle arkadaşlarında dediği gibi çıkar inşallah dua et
Aynen öyle valla herseyde bir hayır var artık napalım önümüzdeki aylara bakicazOyle deme canim ya bazen insanin morali bozuluyor ama kendini birakma her ay yeni umut oyle bakcaz baska care yok
Cok erken canim daha benim ilk adet gununden itibaren 16. Gun koyulastiMerhaba kızlr bende ovulasyon testine başladım adet bitiminden beri hep silik çizgi çıkıyor bu normal mi
7. gün bugün
ADET İLK GÜNÜNDEN Mİ BAŞLADIN SEN BEN ADET BİTİMİNDEN SONRA BAŞLADIMCok erken canim daha benim ilk adet gununden itibaren 16. Gun koyulasti
Arkadaşlar öncelikle merhaba yumurtlama testi kullanan ve hamile kalan var mi daha önce 1 kere kullandım ama olmadı eczanelerde pahalı olduğu için her ay almadım internetten sipariş vereceğim hangi marka iyidir ya da marka farkeder mi? Lütfen yardım her ay aynı stres
Allah sag salim kucagnza almayi nasip etsin benim de 16.gun koyu cizgi oldu daha yeni bakalim insallah tutarBen kullandığım ilk ay hamile kalanlardanım. Bu ay kullandım 16. Gün koyu çizgiyi gördüm 16. Ve 18. Gun iliski oldu şuan yeni bir gebeliğim var. Rabbim sanada verir insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?