Ovulasyon testi hakkinda

Bakalım adetim gecikirse artik ama sanmam belirti hiç yok ovu testi de negatif çıktı bugün valla testlerin vana garezi var heralde hep negatif
canım benimde h,ç belirtim yok hatta hala yok ölesine test yapmıştım çıktı geç döllenme oluyo bazen adet gecikmesini bekle arkadaşlarında dediği gibi çıkar inşallah dua et

canım benimde h,ç belirtim yok hatta hala yok ölesine test yapmıştım çıktı geç döllenme oluyo bazen adet gecikmesini bekle arkadaşlarında dediği gibi çıkar inşallah dua et
İnsallah ya çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için allah hepimizin gönlüne göre versin

Merhaba kızlr bende ovulasyon testine başladım adet bitiminden beri hep silik çizgi çıkıyor bu normal mi
7. gün bugün

Bugun 13.gunun yani ilk gunden hesaplaniyo ya sabret birkac gune koyulasir cizgiler insallah bende 16. Gun oldu dedigim gibi

Ben kullandığım ilk ay hamile kalanlardanım. Bu ay kullandım 16. Gün koyu çizgiyi gördüm 16. Ve 18. Gun iliski oldu şuan yeni bir gebeliğim var. Rabbim sanada verir insAllah.

Ben kullandığım ilk ay hamile kalanlardanım. Bu ay kullandım 16. Gün koyu çizgiyi gördüm 16. Ve 18. Gun iliski oldu şuan yeni bir gebeliğim var. Rabbim sanada verir insAllah.
Allah sag salim kucagnza almayi nasip etsin benim de 16.gun koyu cizgi oldu daha yeni bakalim insallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…