Ovulasyon testi hakkinda

İnsAllah canim iki yildir deniyoruz 2 asilama 3 tup bebek denedik ama olmadi. Bu ay doğal yolla oldu. Herseyin bir zamani var .Rabbim seninde yuzune baksin. İnsAllah kisa zamanda aliriz haberini.

merhaba esra-rengiz benim hafta sonu kırmızı oldu çift çizgi değerlendirdik ama çok kasık batması sırt ağrısı oldu bende daha önce hiç olmazdı bu ağrılar yumurtlama dönemi falan hiç bir şey hissetmezdim bütün gece ağrı vardı .
sende yaşadın mı böyle birşey

birde ben soğan kürünü uyguluyorum o etkilemiş olabilir mi
herhangi bir rahatsızlığım yok sadece gebe kalmak için yapıyorum soğan kürünü

Wadece kasım agrıdı pek belırtım olmadı dun reglı olcktım olmadım gercı reglıden 4 gun once knda cıkmıstı

Yarında gır zaten 10 11 12 13 14 orta gebelık sansıymıs patdon dun yumurtlama gunumus 15 ınde bugun ve yarında ottagebelık

birde ben soğan kürünü uyguluyorum o etkilemiş olabilir mi
herhangi bir rahatsızlığım yok sadece gebe kalmak için yapıyorum soğan kürünü

Sogan kurunun etkileyecegini sanmiyorum canim. Ben cift cizgiyi gordugum gece kasiklarimda iki gün bicak saplanir gibi agrilar oldu. Sonraki 3 gunde ise emin ol kasik karin bel sirt her tarafim agridi. İlk defa boyle oldu. Hatta doktora bile gidesim geldi. Buyuk ihtimal catlamayla alakali birseydi. Cok sukur ki hamileyim canim. İnsAllah sende hamilesindir.

Ahh canm ne güzel demişsin inşallah bende hamile olurum sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende dediğin şeyleri yaşıyorum bir diyor uşuttum galiba bir diyorum enfeksiyon mu kaptım gebelik aklıma getirmek istemiyorum umutlanmamak için :) Benimde c.tesi pazar değerlendirdik ve sol kasığımda çok ağrı oldu bazende sağda az olmak üzere ağrı oldu ve belimde bazen bacağımada atıyor gibi anlamadım adet dönemi gibi aynı adetime daha 2 hafta var

Canım benim çatlama 17. Günü olmuştu bende o aralar ağri çok oldu benimde adetime iki hafta vardi. İnanki ilk defa oldu bendede hic boyle olmamisti. Dualarin icin tesekkur ederim. İnsAllah Rabbim seninde istediğini sana en guzel sekilde nasip eder.

Canım çok sağol . ne kadar süredir istiyordunuz bebişi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…