- 13 Mayıs 2016
- 11
- 13
- 38
- Konu Sahibi happymaryy
-
Allah sag salim kucagnza almayi nasip etsin benim de 16.gun koyu cizgi oldu daha yeni bakalim insallah tutar
İnsAllah canim iki yildir deniyoruz 2 asilama 3 tup bebek denedik ama olmadi. Bu ay doğal yolla oldu. Herseyin bir zamani var .Rabbim seninde yuzune baksin. İnsAllah kisa zamanda aliriz haberini.
Ben ovula kulandım gecen aygelıcek ıns
Wadece kasım agrıdı pek belırtım olmadı dun reglı olcktım olmadım gercı reglıden 4 gun once knda cıkmıstı
Yenı bıtmıs dur ben neten takmıne bakım
birde ben soğan kürünü uyguluyorum o etkilemiş olabilir mi
herhangi bir rahatsızlığım yok sadece gebe kalmak için yapıyorum soğan kürünü
Sogan kurunun etkileyecegini sanmiyorum canim. Ben cift cizgiyi gordugum gece kasiklarimda iki gün bicak saplanir gibi agrilar oldu. Sonraki 3 gunde ise emin ol kasik karin bel sirt her tarafim agridi. İlk defa boyle oldu. Hatta doktora bile gidesim geldi. Buyuk ihtimal catlamayla alakali birseydi. Cok sukur ki hamileyim canim. İnsAllah sende hamilesindir.
Ahh canm ne güzel demişsin inşallah bende hamile olurum sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende dediğin şeyleri yaşıyorum bir diyor uşuttum galiba bir diyorum enfeksiyon mu kaptım gebelik aklıma getirmek istemiyorum umutlanmamak için :) Benimde c.tesi pazar değerlendirdik ve sol kasığımda çok ağrı oldu bazende sağda az olmak üzere ağrı oldu ve belimde bazen bacağımada atıyor gibi anlamadım adet dönemi gibi aynıadetime daha 2 hafta var
Ahh canm ne güzel demişsin inşallah bende hamile olurum sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende dediğin şeyleri yaşıyorum bir diyor uşuttum galiba bir diyorum enfeksiyon mu kaptım gebelik aklıma getirmek istemiyorum umutlanmamak için :) Benimde c.tesi pazar değerlendirdik ve sol kasığımda çok ağrı oldu bazende sağda az olmak üzere ağrı oldu ve belimde bazen bacağımada atıyor gibi anlamadım adet dönemi gibi aynıadetime daha 2 hafta var
Canım benim çatlama 17. Günü olmuştu bende o aralar ağri çok oldu benimde adetime iki hafta vardi. İnanki ilk defa oldu bendede hic boyle olmamisti. Dualarin icin tesekkur ederim. İnsAllah Rabbim seninde istediğini sana en guzel sekilde nasip eder.
Canım çok sağol . ne kadar süredir istiyordunuz bebişi ?
4 yıldır istiyorduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?