clearblue dijital ovulasyon testi kullanıyorum adetim bitti 2 gün sonra başladımtesti yapmaya.
toplam sirküsüm 30 gün. adetim 7 gün sürüyor. sirküsün 9. günü teste başladım ve şuan 21. günümdeyim bugünde dahil hep negatif çıktı ovulasyon testim. diğer adetime 8-9 gün kaldı. bu saatten sonra yumurta oluşur mu?
birsürü hormon testi falan yaptırdım dr a gittim bir sorun yok diyor.
şimdi problemim bundan sonra yumurtam olur mu? yada hiç olmama ihtimali var mı?
clearblue dijital ovulasyon testi kullanıyorum adetim bitti 2 gün sonra başladımtesti yapmaya.
toplam sirküsüm 30 gün. adetim 7 gün sürüyor. sirküsün 9. günü teste başladım ve şuan 21. günümdeyim bugünde dahil hep negatif çıktı ovulasyon testim. diğer adetime 8-9 gün kaldı. bu saatten sonra yumurta oluşur mu?
birsürü hormon testi falan yaptırdım dr a gittim bir sorun yok diyor.
şimdi problemim bundan sonra yumurtam olur mu? yada hiç olmama ihtimali var mı?
Canım çok zaman geçmiş üstünden ama aynıdurum buay bendede var geçen ay 15,gün çift çizgiyi yakalamıstım buay hep negatif çıkıyor senin o ay neden öyle çıkmıs yumurtlamamıssınmı
Canım çok zaman geçmiş üstünden ama aynıdurum buay bendede var geçen ay 15,gün çift çizgiyi yakalamıstım buay hep negatif çıkıyor senin o ay neden öyle çıkmıs yumurtlamamıssınmı
o ay dr a kontrole gitmiştim yanımdada ovulasyon testim vardı (dijital olnalardan) yumurtam oluşmuş ve çatlamıştı. dr um bunlara cok güvenmemem gerektiğini söyledi o zaman. o ay son oldu bir daha test yapmadım. şimdide yumurta takibi yapıyoruz