ben adet biter bitmez başlamadım kaçırdım mı acaba bu aybende 16. günü diye biliyordum.adetim bittiği gibi başladım teste 12. gün çıktı çift çizgi, çok şaşırmış ve ovülasyon testi sayesinde doğru günü değerlendirerek hamile kalmıştım nisan ayında.
Ovulasyon tarihleri değişkenlik gösterebiliyor 27 günde bir adet olurum bu ay yumurtlamam 12. Güne denk geldi bi önceki ay 15. Gün idi böyle olmamalı düzenli adet görüyorum ama öyle. O nedenle teste 10. Gün başlıyorum geneldeKızlar selam
Normalde yumurtlama tarihim adetin 16. günü idi
Nisan ayında rahim filmi çektirdim mayıs ayında olması gereken adetim 8 gün gecikme ile oldu
ayın 21 inde adet oldum
bu şartlarda yumurtlama günüm 6 haz olmalı idi.
Birkaç gün öncesinde ve sonrasında sabahları test yaptım ama çizgi hep tek çıkıyor
İkinci çizgi ortalıkta hiç yok , silik bile değil.
Kafama çok takıldı neden bu şekilde olmuş olabilir, fikri olanlar yazabilir mi?
peki ikinci çizginin hiç olmadıgı gunler olur muOvulasyon tarihleri değişkenlik gösterebiliyor 27 günde bir adet olurum bu ay yumurtlamam 12. Güne denk geldi bi önceki ay 15. Gün idi böyle olmamalı düzenli adet görüyorum ama öyle. O nedenle teste 10. Gün başlıyorum genelde
bugüne kadar hiç yapmadım zaten takılmadım yaniNasıl ki adet tarihi bazen değişkenlik gösteriyorsa o da gösteriyordur bence, yani adet döngüsünün tam ortasında olacak diye bir şey yok. Ben hiç ovulasyon testi filan yapmadım,görev gibi sevişmedim bence sen de takılmamalısın.Biraz açık yazıyorum ama napayım yani, sperm 2 gün canlı kalabiliyormuş düzenli birliktelikle hallolur
yumurtlama günleri değişkenlik gösterebilir diye biliyorum ben ki yaşadım zaten birebir. adetim zaten 7 gün fln sürmüştü 8. gün başladım 12 de çift çizgiyi yakaladım 13 te yine silikti.ben adet biter bitmez başlamadım kaçırdım mı acaba bu ay(((
dr hiçbir ay değişmez demişti adet aksasa bile hep 16. gün olur demişti
sanırım bu ay kaçırdımyumurtlama günleri değişkenlik gösterebilir diye biliyorum ben ki yaşadım zaten birebir. adetim zaten 7 gün fln sürmüştü 8. gün başladım 12 de çift çizgiyi yakaladım 13 te yine silikti.
Ben degisir diye biliyorum acaba yanlis mi anladin niye oyle dedi kiben adet biter bitmez başlamadım kaçırdım mı acaba bu ay(((
dr hiçbir ay değişmez demişti adet aksasa bile hep 16. gün olur demişti
işte o belli olmaz. düzenli ilişkiye girebiliyorsanız 2 günde bir deneyin, yok diyorsan ovülasyona devam et bence. benim 4 gün öncesiydi, belki senin sonrası olacaktır.sanırım bu ay kaçırdım
değişiyormus evet burada çok kişi de değişir dediBen degisir diye biliyorum acaba yanlis mi anladin niye oyle dedi ki
evet haklısın teşekkür ederim cnmişte o belli olmaz. düzenli ilişkiye girebiliyorsanız 2 günde bir deneyin, yok diyorsan ovülasyona devam et bence. benim 4 gün öncesiydi, belki senin sonrası olacaktır.
kafam iki senedir boştu zatenBu konuyu stres yapiyorsaniz o bile etkiler butun yumurtlama/hormon dengenizi. Kafayi bosaltmak lazim o da nasil olacaksa artik
Kolayliklar dilerim
evet haklısınızEğer imkanınız var ise, yumurtlama takibini doktor kontrolünde yapmanızı tavsiye ederim.
Kafanızda soru işareti kalmıyor, hem de daha garanti.
Hayırlısı olsun inşallah.
Adetin 3. Günü gidip söylüyorsunuz, hap ile başlayabilir kaliteli yumurta için, 5 gün içiyorsun, sonra gerekirse çatlatma iğnesi , ilişki günlerini veriyor zaten.evet haklısınız
yoğun çalışma hayatından dolayı hep ihmal ediyorum
dr nasıl yapıyor bu takibi?
ÇOK PAHALIYA ALMIŞSINIZYa çok çok özür dileyerek konunda bir şey sorsam. Hayatımda ilk defa bu ovulasyon testlerinden aldım. İçinde 7 tane varmış. Hepsi bir kullanımlık değil mi? (79 lira olunca bi merak ettim) Bunu her gün yapmıyoruz o zaman. Emin olduğumuz günlerde mi yapıyoruz.
Bir de içinde idrar için küçük bir kap var sanırım. Onu kulanmak zorunlu mu? Hoş onsuz nasıl yapılır ki? Bunların temizliği nasıl oluyor. Az buçuk OKBm var idrarla bu kadar haşır neşir olmak benim için kabus.
Konunu dağıttıysam çok özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?