Ovülasyon testi hk

ben adet biter bitmez başlamadım kaçırdım mı acaba bu ay (((

dr hiçbir ay değişmez demişti adet aksasa bile hep 16. gün olur demişti

Benim 16. Gün de oldu 18. Gün de oldu. Nasıl değişmez ki?

Sen testti tutturarak mi kaldın hamile

Yok ben testi kulandığım için hamile kalamadım sanırım. Ters tepti bende.

5 Ay kullandım. Olmayınca doktora gittim. Kist mist derken imkansız değil ama zor tüp bebek yapalım dendi. İstemedik saldık komple test mest de yok. Hani nasıl olsa olmaz fikri oldu alıştık bu duruma ama sonraki ay regl olmadım, baktım hamileymişim. Yumurtlama gününde ilişki de yoktu bu arada. Ben muhtemelen strese girip olmasını engelledim.

Hani olacağı varsa oluyor. Üstüne pek düşmemeye çalış.

Umarım bu ay hamile kalırsın.

Aa tesadüf oldu öyle mi :)
Bunun örneklerini cok duyuyoruz
Bennde o sekilde olabilir diyorım hep kendim için zaten
Cok sevindim sağlıkla kucaginiza alın inş

yanımızda birsey götürmüyoruz biz
hersey orada yapılıyor
dr bakıyor yapıskanlık ya da ıkanıklık var ise orada müdahele ediyor ilaç verıp açıyor

Canım senın yanlısın var o oyle bısı degıl ılaclı rahım fılmı denılen olay su rahım ocıne bı sıvı verılıyr bu esnada uc veya dort kez fılm cekıkıyr eger tıkanıklık veya yapısıklık varsa ancak fılmde bellı olyo dktr gzuyle gremez onu ve bazı yapısıklıklar ıslem sırasında acılıyr acılmazsa ancak laparoskopıyle acıkır oyle ılacla degıl o ılacı herkese fıskırtıyrlar

Belki de bilemedim şimdi

Canim ben rahim filmi cektirdigim ikinci ay teste hic cift cizgiyi goremedim idrar yolu enfeksiyonu gecirdim o ay antibiyotik kullandim ve diger ayda hamile oldugumu ogrendim bi tahlillerini yaptir bence

Canim ben rahim filmi cektirdigim ikinci ay teste hic cift cizgiyi goremedim idrar yolu enfeksiyonu gecirdim o ay antibiyotik kullandim ve diger ayda hamile oldugumu ogrendim bi tahlillerini yaptir bence
Aaa şaşırdım şimdi :)
Hayırlı olsun cnm

akşam birdaha yapayım madem
dün 30 tane daha satın aldım
ama evet hiç çizgi olmaması kafamı karıstırdı o da bu ay yumurtlamamıssındır dıyenler oldu ondan olabilirmiş ama bilemedim
Hiiii hadi inşallah eceeee
Dua etmiştim sana ara sıra aklıma geldikçe

Bu arada benim büyük kızım idrar tahlilde yani evde yapılanda çıkmamıştı
Kan tahlili yaptırdım onda çıktı

Akıntım var baya cnm
Kasık agrısı zaten cok olmuyor bende

Hiiii hadi inşallah eceeee
Dua etmiştim sana ara sıra aklıma geldikçe

Bu arada benim büyük kızım idrar tahlilde yani evde yapılanda çıkmamıştı
Kan tahlili yaptırdım onda çıktı
Ayy cok tesekkur ederim
Allah razı olsun unutmamıssın beni :)

bugün de tek çizgi
diğer çizgi hiç yokk

Merhaba reğlim bittiğinden beri hergün ovülasyon testi yapıyorum hep koyu çift çizgi netten almıştım testleri bozuk olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…