Evet bu daha mantıklıAdetin 3. Günü gidip söylüyorsunuz, hap ile başlayabilir kaliteli yumurta için, 5 gün içiyorsun, sonra gerekirse çatlatma iğnesi , ilişki günlerini veriyor zaten.
Yumurtanın çatladığı günü bildiğin için kaçırma şansın yok.
2 günde bir gidiyorsun ama kısa işlemler bunlar.
Bol şans.
Küçük pet su şişelerini kesip bir kerelik kullanıyorum.Duşa giriyorum elime gelmeden az da olsa dolduruyorum sonra direk çöpe. Sıçramıyor merak etme.Ya çok çok özür dileyerek konunda bir şey sorsam. Hayatımda ilk defa bu ovulasyon testlerinden aldım. İçinde 7 tane varmış. Hepsi bir kullanımlık değil mi? (79 lira olunca bi merak ettim) Bunu her gün yapmıyoruz o zaman. Emin olduğumuz günlerde mi yapıyoruz.
Bir de içinde idrar için küçük bir kap var sanırım. Onu kulanmak zorunlu mu? Hoş onsuz nasıl yapılır ki? Bunların temizliği nasıl oluyor. Az buçuk OKBm var idrarla bu kadar haşır neşir olmak benim için kabus.
Konunu dağıttıysam çok özür dilerim.
Küçük pet su şişelerini kesip bir kerelik kullanıyorum.Duşa giriyorum elime gelmeden az da olsa dolduruyorum sonra direk çöpe. Sıçramıyor merak etme.
ÇOK PAHALIYA ALMIŞSINIZ
BEN GİTTİGİDİYOR SİTESİNDEN 20 TANESİNİ 20 TL YE SATIN ALDIM
İÇİNDE 5 ADETTE GEBELİK TESTİ VAR
ECZANELERDE ÇOK PAHALIYA SATILIYOR
BİRDAHAKİNE SİTEDEN ALIRSINIZ.
HEPSİ TEK KULLANIMLIK EVET KULLANDIKTAN SNR ATARSINIZ
ADETİNİZİN BİTİMİNDEN İTİBAREN YAPMAYA BAŞLAYIN
SABAH İLK İDRARINIZDAN SNR HİÇ SIVI ALMADAN İKİNCİ İDRAR İLE YAPACAKSINIZ
:)Bir heves eczaneden aldım. Aslında başka şeyleri bir internetten aratmadan almam ama bu nasıl oldu anlamadım. bundan sonra internetten alayım en iyisi.
Şimdi oruçken ilk idrardan sonra sıvı da almayınca bir daha gelmiyorSoraki aylarda da ilk idrardan sonra kahvaltı falan kesin sıvı tüketiyorum. Çok sorunlu bir insan gibi hissettim kendimi ama deneyeceğim.
İKİNCİ ÇİZGİ NEDEN KOMPLE SİLİK ÇIKAR BU KONUDA YOK MU KİMSENİN FİKRİ
iki aydır denediğimde ilk çizgi hep belirgin ikinci çizgi hep silik çıkardıBu ovulasyon olmadığı anlamına gelmiyor mu? Yani illa silik de olsa bir çizgi çıkıyor muydu önceden?
HaklısınızAdetin 3. Günü gidip söylüyorsunuz, hap ile başlayabilir kaliteli yumurta için, 5 gün içiyorsun, sonra gerekirse çatlatma iğnesi , ilişki günlerini veriyor zaten.
Yumurtanın çatladığı günü bildiğin için kaçırma şansın yok.
2 günde bir gidiyorsun ama kısa işlemler bunlar.
Bol şans.
C ye en yakin oldugu zamani dikkate almalisin ececikiki aydır denediğimde ilk çizgi hep belirgin ikinci çizgi hep silik çıkardı
ayda sadece bir gün iki çizgi de belirgin olurdu o da zatan ilişki günü olurmus
bu ay ikinci çizgi hiç ortalıkta yok
hep koyu ilk çizgi o zaten sürekli var
evet onu biliorum ama bu aralar çizgi hiç yok canım sıkıldı :)))C ye en yakin oldugu zamani dikkate almalisin ececik
Bazen hic cikmaz bazen baya koyu cikar
Mesela senin test yapmadigin bir anda tavan yapiyordur deger, kaciriyorsundur, normal yani
ben adet biter bitmez başlamadım kaçırdım mı acaba bu ay(((
dr hiçbir ay değişmez demişti adet aksasa bile hep 16. gün olur demişti
Teste bagli kalmani gerektiren bir durumun yok senin bildigim kadariylaevet onu biliorum ama bu aralar çizgi hiç yok canım sıkıldı :)))
evet olabilir o zaman teste baglı kalmadan denemek lazım :)
Teste bagli kalmani gerektiren bir durumun yok senin bildigim kadariyla
Ovulaston testi genelde yumurtlama dongusu cok genis olan kadinlarin kullanabilecegi birsey. Benim bir arkadasim mesela 50 gunde bir adet oluyordu bu durumda yumurtlama gununu zor tesbit ediyordu ondan kullandi. Ama senin adet dongun cok standart ,fazlasiyla normalsin masallahhic ihtiyacin yok. 2gunde bir denersen, denedikten sonra da yarim saat kalkmazsan sanirim olur. Hatta bence su an olmus bile olabilir
Surpriz iyidirvalla sürpriz olucak sanırım bu işler sıkıyor beni
yok yahuSurpriz iyidirkocan kalpten gider valla bence sevincten
Hadi hayirlisi
Her eve bi tane maymun lazimyok yahu
o da ben gbi olursa olur olmazsa olmaz modunda
o konuda kararsızım rahat bozulacak dıye ıkımız de tırsıyoruz biraz ama bir tane olsa senın minik gbi iyi olur:)
Olma ihtimali var tabi testi yaptığınız saat yada içtiğiniz su miktarı seyreltebilir dolayısıyla silik çıkmasına yetecek miktarda lh idrara geçemeyebilirpeki ikinci çizginin hiç olmadıgı gunler olur mu
ben bu teste baslayalı henuz 2 ay oldu o bakımdan cok fikrim yok
yapmıs oldugum iki ayda da çift çizgi olusana kadar ikinci çizgi az da olsa hep mevcuttu
şimdi hiç yok, kafam karıstı
teşekkür ederim yorum içinOlma ihtimali var tabi testi yaptığınız saat yada içtiğiniz su miktarı seyreltebilir dolayısıyla silik çıkmasına yetecek miktarda lh idrara geçemeyebilir
inş. en kısa sürede gebe kalırsın canım, yapışkanlık mı var mış?bugüne kadar hiç yapmadım zaten takılmadım yani
en son film çekilince ve yapıskanlıkların acıldıgını soyleyınce dr bir de bu sekılde deneyelım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?