TEŞEKKÜR EDERİMinş. en kısa sürede gebe kalırsın canım, yapışkanlık mı var mış?
nasıl çektirdin ağrı oldu mu çekim esnasında?
ne kadar sürdü ağrı?TEŞEKKÜR EDERİM
FİLM ESNASINDA İNANILMAZ SANCIM OLDU AMA SONRASINDA İYİYDİM
EVET ERGENLİKTEN GELEN BİRİKİNTİLER OLURMUŞ RAHMİN İÇİNDE
ne kadar sürdü ağrı?
benim de çektirme ihtimalim var da, birini okumuştum acıdan bayılmış beynine vurmuş acısı
valla ben bayılacaktım inan o kadar agrım olduYa yk oyle bısı ya dayanılmayacak bı agrı degıl bende cekıldımde bı agrım olmadı canımda tatlıdır
ağrı en fazla 1-2 dakika sürdü cnmne kadar sürdü ağrı?
benim de çektirme ihtimalim var da, birini okumuştum acıdan bayılmış beynine vurmuş acısı
belki deCanım bu ay yumurtlamamıs olabılırsın asılama tedavısı grdugum sırada dktrum sylemıstı ladınlar her ay yumurtlamaz dıye takma kafana dycem ama pek mumkun degıl o zaman cok takma kafanaa
valla ben bayılacaktım inan o kadar agrım oldu
bünyeden bünyeye değişiyormuşAllah Allah canım neden byle pekı ya ben cok panıgımdır canımda ck tatlıdır ıslem sırasında adet agrısına e benzeyen bı agrı yasadım 15 sanıye kadardı bıraz sıddetlıydı ama gectı masadan kalktıgımda hıc bıaeycıgım yktu ben mı anrmalım ya anlamadım
belki de
gecen ay film çekildim ya düzenimi o mu bozdu acaba diyorum
bünyeden bünyeye değişiyormuş
sende yapışkanlık var mıymış yoksa hiçbirsey yok muydu?
ağrın ondan olmamış olabilirHıc bısey yokmus temız cıkmıstı fılmım tıkanıklık falanda baktılar o da temızdı
ağrın ondan olmamış olabilir
o yapışkanlıgı acmak ıcın ilaç enjekte ediliyor rahime
sancı o ara oluyor
sende yoksa ilaç verilmemiştir
hamile kaldın mı peki
Ya bu doktorlarda bi garip :)benimkide rahime yapılan en ufak işlem bile yumurtlama tarihini değiştirebilir demişti.gerçektende bu 3.hamileliğim ve ilk gebeliğime adet biter bitmez ilk gün kaldım.ikincisi geç döllenme ile adetin ilk gününden 22 gün sonra.şuandaki 3.ise adetin ilk gününden 35gün sora.ben hep adet biter bitmez hergün yapardım.bazen kayabiliyor canım yumurtlama günleri.tez zamanda bebeğine kavuş inşAllahben adet biter bitmez başlamadım kaçırdım mı acaba bu ay(((
dr hiçbir ay değişmez demişti adet aksasa bile hep 16. gün olur demişti
yanımızda birsey götürmüyoruz bizNasıl yanı yanımzda gturdugumuz su gıbı bıseyı enjekte ettı yapısıklık olup olmadıgı fılmde bellı olyo eger sıvı gtmyrsa yapısık deyıp tedavıye gecılıyr
Farklı bı ılac daha mı enjekte edılıyr
Belkı dedgın gıbıdır...
Hamıle kalmadım ustune ıkı defa asılama oldum yıne kalamadım bende de esınde de bı srun yok ama olmyo
akşam birdaha yapayım mademSöylediğin tarihlerde sorun yok. Hani yanlış zamanda yaptığını düşünmüyorum.
Ben de 5 ay kullandım o testlerden. Adete 3 gün kala tamamen tek çizgi çıkardı. Onun dışında hep silik çizgi olurdu.
Bence diğer ay 50li al bir tane sabah 12 ve akşam 10 olarak günde iki kez adet bitimi ile başla.
Bu arada ben ilk idrarla da yapıyordum bazen. Sorun olmamıştı ama önerilmiyor.
akşam birdaha yapayım madem
dün 30 tane daha satın aldım
ama evet hiç çizgi olmaması kafamı karıstırdı o da bu ay yumurtlamamıssındır dıyenler oldu ondan olabilirmiş ama bilemedim
Yok canım az sıvı alıyorum oruç dolayısı ileEvet bence de teste devam et.
Belki gene gecikme olacaktır.
Bir de fazla sıvı alıyorsan lhın seyrelmesi normal. Tek çizgi de buna bağlanabilir.
Sen testti tutturarak mi kaldın hamileEvet bence de teste devam et.
Belki gene gecikme olacaktır.
Bir de fazla sıvı alıyorsan lhın seyrelmesi normal. Tek çizgi de buna bağlanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?