Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Eklentiler

• IMG_2868.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 68
O zaman üç dört gün daha bu şekilde denemen lazım. Elinde testler az ise iki günde bir yap. Gebelik varsa günden güne koyulasmasi lazım
14 tane kaldı. On tanesini diğer aya ayırmaya çalışacağım gebeliklere başlarım zaten dpo9dan sonra kesin ben sence umut var mı? Düne göre açık geldi ama çokta silik değil gibi

Benim de aynı oldu bende de hiç sivilce çıkmaz önceki gebelikte çıkmıştı şuan yok şuan sadece meme hassasiyeti var uçları acıyor kaşınıyor

Benimde memeler fıs
Valla ben yumurtladigimi memelerden anladım. Öyle rast gele dokundum ve uçlarının agridigini fark ettim. 24 Mayıs'ta. Bir ov.testi yapayım dedim test kopkoyu çıktı. Zaten meme ağrısı artarak devam etti şu ana kadar çok fazla hassasiyet var tüm meme de uçlar dahil.

14 tane kaldı. On tanesini diğer aya ayırmaya çalışacağım gebeliklere başlarım zaten dpo9dan sonra kesin ben sence umut var mı? Düne göre açık geldi ama çokta silik değil gibi
On tanesini ayaracaksan bence diğer dördünü iki günde bir yapmaya çalış. Daha net bir sonuç için. Bana aynı geldi. Bende koyulasmisti hep aynı devam ediyordu. İnşallah gebelik vardır.

Benim yumurtlamam geçti eminim dün de koyuydu ama akıntı 0dı bugün biraz başladı. Sence umut var mı kız testlere göre? Hayır pcos da yok neden böyle çıkıyor

On tanesini ayaracaksan bence diğer dördünü iki günde bir yapmaya çalış. Daha net bir sonuç için. Bana aynı geldi. Bende koyulasmisti hep aynı devam ediyordu. İnşallah gebelik vardır.
Evet inşallah dediğin gibi yapabilirim belki benimde koyulaşır. Zaten koyulaşma olursa umut koyulaşma olmazsa yumurtlama dicem ama akıntıda dediğim gibi sıfırdı dün.. sivilce biraz yüzümü güldürdü umut işte

Benim yumurtlamam geçti eminim dün de koyuydu ama akıntı 0dı bugün biraz başladı. Sence umut var mı kız testlere göre? Hayır pcos da yok neden böyle çıkıyor
Nasıl bir akıntı peki?? Bende yumurtlamadan çatlamaya kadar sulu ve şeffaf akıntı vardı. Catlamadan sonra gebeliğin oluşması ile daha kivamli ve kremsi oldu

Nasıl bir akıntı peki?? Bende yumurtlamadan çatlamaya kadar sulu ve şeffaf akıntı vardı. Catlamadan sonra gebeliğin oluşması ile daha kivamli ve kremsi oldu
Benim çatlama günü bembeyaz yoğun bi akıntım oldu bugüne kadar da kesilmişti. Şuan açık beyaz krem gibi ama yoğun gelmedi. Bugunden sonra devam eder gibi

Benim çatlama günü bembeyaz yoğun bi akıntım oldu bugüne kadar da kesilmişti. Şuan açık beyaz krem gibi ama yoğun gelmedi. Bugunden sonra devam eder gibi
AAslında belirtiler var ama beklemek lazım. Çünkü daha beş altı gün geçmiş catlamadan lh da koyulaşma olması için de erken olabilir. Diyorum ya git gide koyulasmasi lazım. Bak benim catlamadan sonraki testim. Belirtiler başta sadece meme ucuydu sonra adet olacakmisim gibi kötü sancılar kasık ağrıları falan oldu. Chatgbtye sormuştum. Gebelik testi yapmadan iki gün önce ov.testi ile çok büyük ihtimal vermiştim

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-23-14-56-13-321_com.openai.chatgpt.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 63
4 Haziran da koyulasmaya başlamıştı artık emindim.

Ay inşallah belirtidir ya başka birşeyim yok yumurtlamadan itibaren hafif meme hassasiyeti başladı 5-6. Gün bugün daha fazla arttı durup dururken de hafif acı ağrı var dün akşam uçları çok kaşındı ucuna dokununca acıyor baya hassasiyetde var arada bir gidiyor geliyor hassasiyet seviyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…