- 23 Haziran 2024
- 518
- 190
- 23
- 25
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
7 İçin erkenmiş belirti için. Hayırlısı olsun hakkındaaKızlar bu da benim ovülasyın testlerim 14-15 pil yakaladım 16 Ağustos silikleşti 3 günü değerlendirdim bugün dpo7 ama hiçbir belirti falan yok
Catlama yeni olmuşsa erken de olabilir
İshalim devam ediyor yaa ve sarı akıntı da arttı eğer adet olursam olay çıkar
Bugün bu şekilde çıktı oviMaşallah. O zaman sen 10. Günündesin büyük ihtimalle yeni yerleşiyordur diye düşünüyorum döllenme olduysa. Umudum var hakkında hayırlısı olsun
Dünden daha koyu gibi sanki yaaaBugün bu şekilde çıktı ovi
Bana dünden daha açık geldi sanki bilemedim bi üstündeki düne aitDünden daha koyu gibi sanki yaaa
Catlamadan itibaren kaçıncı gundu bugunBana dünden daha açık geldi sanki bilemedim bi üstündeki düne aitbu arada hiç sivilce çıkarmadım hayatum boyunca sadece önceki gebeliğimde çıkmıştı bugün yanağımda sivilce ile uyandım içim umut doldu
Dün 5 bugün 6. Gün.. dünü yeni bir yumurtlamaysa diye değerlendirdim yinedeCatlamadan itibaren kaçıncı gundu bugun
O zaman üç dört gün daha bu şekilde denemen lazım. Elinde testler az ise iki günde bir yap. Gebelik varsa günden güne koyulasmasi lazımDün 5 bugün 6. Gün.. dünü yeni bir yumurtlamaysa diye değerlendirdim yinede
14 tane kaldı. On tanesini diğer aya ayırmaya çalışacağımO zaman üç dört gün daha bu şekilde denemen lazım. Elinde testler az ise iki günde bir yap. Gebelik varsa günden güne koyulasmasi lazım
Benim de aynı oldu bende de hiç sivilce çıkmaz önceki gebelikte çıkmıştı şuan yok şuan sadece meme hassasiyeti var uçları acıyor kaşınıyorBana dünden daha açık geldi sanki bilemedim bi üstündeki düne aitbu arada hiç sivilce çıkarmadım hayatum boyunca sadece önceki gebeliğimde çıkmıştı bugün yanağımda sivilce ile uyandım içim umut doldu
Benimde memeler fısBenim de aynı oldu bende de hiç sivilce çıkmaz önceki gebelikte çıkmıştı şuan yok şuan sadece meme hassasiyeti var uçları acıyor kaşınıyor
Valla ben yumurtladigimi memelerden anladım. Öyle rast gele dokundum ve uçlarının agridigini fark ettim. 24 Mayıs'ta. Bir ov.testi yapayım dedim test kopkoyu çıktı. Zaten meme ağrısı artarak devam etti şu ana kadar çok fazla hassasiyet var tüm meme de uçlar dahil.Benimde memeler fıs
On tanesini ayaracaksan bence diğer dördünü iki günde bir yapmaya çalış. Daha net bir sonuç için. Bana aynı geldi. Bende koyulasmisti hep aynı devam ediyordu. İnşallah gebelik vardır.14 tane kaldı. On tanesini diğer aya ayırmaya çalışacağımgebeliklere başlarım zaten dpo9dan sonra kesin ben sence umut var mı? Düne göre açık geldi ama çokta silik değil gibi
Benim yumurtlamam geçti eminim dün de koyuydu ama akıntı 0dı bugün biraz başladı. Sence umut var mı kız testlere göre? Hayır pcos da yok neden böyle çıkıyorValla ben yumurtladigimi memelerden anladım. Öyle rast gele dokundum ve uçlarının agridigini fark ettim. 24 Mayıs'ta. Bir ov.testi yapayım dedim test kopkoyu çıktı. Zaten meme ağrısı artarak devam etti şu ana kadar çok fazla hassasiyet var tüm meme de uçlar dahil.
Evet inşallah dediğin gibi yapabilirimOn tanesini ayaracaksan bence diğer dördünü iki günde bir yapmaya çalış. Daha net bir sonuç için. Bana aynı geldi. Bende koyulasmisti hep aynı devam ediyordu. İnşallah gebelik vardır.
Nasıl bir akıntı peki?? Bende yumurtlamadan çatlamaya kadar sulu ve şeffaf akıntı vardı. Catlamadan sonra gebeliğin oluşması ile daha kivamli ve kremsi olduBenim yumurtlamam geçti eminim dün de koyuydu ama akıntı 0dı bugün biraz başladı. Sence umut var mı kız testlere göre? Hayır pcos da yok neden böyle çıkıyor
Benim çatlama günü bembeyaz yoğun bi akıntım oldu bugüne kadar da kesilmişti. Şuan açık beyaz krem gibi ama yoğun gelmedi. Bugunden sonra devam eder gibiNasıl bir akıntı peki?? Bende yumurtlamadan çatlamaya kadar sulu ve şeffaf akıntı vardı. Catlamadan sonra gebeliğin oluşması ile daha kivamli ve kremsi oldu
İshalim devam ediyor yaa ve sarı akıntı da arttı eğer adet olursam olay çıkar
AAslında belirtiler var ama beklemek lazım. Çünkü daha beş altı gün geçmiş catlamadan lh da koyulaşma olması için de erken olabilir. Diyorum ya git gide koyulasmasi lazım. Bak benim catlamadan sonraki testim. Belirtiler başta sadece meme ucuydu sonra adet olacakmisim gibi kötü sancılar kasık ağrıları falan oldu. Chatgbtye sormuştum. Gebelik testi yapmadan iki gün önce ov.testi ile çok büyük ihtimal vermiştimBenim çatlama günü bembeyaz yoğun bi akıntım oldu bugüne kadar da kesilmişti. Şuan açık beyaz krem gibi ama yoğun gelmedi. Bugunden sonra devam eder gibi
4 Haziran da koyulasmaya başlamıştı artık emindim.AAslında belirtiler var ama beklemek lazım. Çünkü daha beş altı gün geçmiş catlamadan lh da koyulaşma olması için de erken olabilir. Diyorum ya git gide koyulasmasi lazım. Bak benim catlamadan sonraki testim. Belirtiler başta sadece meme ucuydu sonra adet olacakmisim gibi kötü sancılar kasık ağrıları falan oldu. Chatgbtye sormuştum. Gebelik testi yapmadan iki gün önce ov.testi ile çok büyük ihtimal vermiştim
Ay inşallah belirtidir ya başka birşeyim yok yumurtlamadan itibaren hafif meme hassasiyeti başladı 5-6. Gün bugün daha fazla arttı durup dururken de hafif acı ağrı var dün akşam uçları çok kaşındı ucuna dokununca acıyor baya hassasiyetde var arada bir gidiyor geliyor hassasiyet seviyesiValla ben yumurtladigimi memelerden anladım. Öyle rast gele dokundum ve uçlarının agridigini fark ettim. 24 Mayıs'ta. Bir ov.testi yapayım dedim test kopkoyu çıktı. Zaten meme ağrısı artarak devam etti şu ana kadar çok fazla hassasiyet var tüm meme de uçlar dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?