- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.951
- 248
- 37
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Hatta bir video vardı kadın kaç aylık gebe ovulasyon testi sıfır nerdeyse hiç göstermicek çizgi o derece yani.Benim hep böyle çıkıyor ya pcos varya ben hamileyken bile adet gününde tam pik çıkmadı testim pek güvenmiyorum çünkü mantıken zaten imkansız bebek döllendiyse en erken 6. Gün rahime iniyormuş ondan bir iki gün sonra hcg yükselmeye başlayıp belirti veriyormuş şuan daha çok erken keşke hızlı geçse zaman
Yaaa bu kadar olduk mu ya, hangi testlerin ne zaman çıkabileceğini ezberlertti ya bize bu nazli bebeler.Hangi markaydı? Bebetime ve laboquick ise regl öncesi gösteriyor diğerleri reglden sonra gösteriyor kaset testlerde diye biliyorum
Tam adet olacağım an ağrılarım olur sadece ya ama içimden bir his yok diyor. Test yapacam birazdanOh oh iyi iyi ağrısın. Peki bişi dicem. İlk kez filan mı oluyor sende böyle belirtiler yani adete daha zaman varken erkenden bu belirtileri yaşıyorsan daha önce böyle oldu muydu ?
PCO da yapıyor böyle zımbırtılar bazen. Bu yüzden bizim hah işte kesin hamileyim diyebileceğimiz belirti yok galiba. Ne yani illa kusalimmi yani
Oh oh iyi iyi ağrısın. Peki bişi dicem. İlk kez filan mı oluyor sende böyle belirtiler yani adete daha zaman varken erkenden bu belirtileri yaşıyorsan daha önce böyle oldu muydu ?
PCO da yapıyor böyle zımbırtılar bazen. Bu yüzden bizim hah işte kesin hamileyim diyebileceğimiz belirti yok galiba. Ne yani illa kusalimmi yani
Olsun kız ne yapıyorsak kendimize zaten sjsksjslks
Kocaman bir negatifBen değerlendirdim bugünü de yinede .. evet keşkeeee haftaya test yapmaya başlarım belirtisiz utanmadan
Daha yükselmemiş olabilir canımKocaman bir negatif
Testlere güvenim yok. Adete bir iki gün kala test yap bence. Aslında gecikmeden test yapmak doğru değil. Biraz daha erkenKocaman bir negatif
Gebelik içinse pek sanmıyorum çünkü yumurtlama dışı hep böyle çıkarKuzum böyle çıktı testim yap demiştin ya
Catlama yeni olmuşsa erken de olabilirKuzum böyle çıktı testim yap demiştin ya
Dünde yazmıştım bazılarında gebe olsalar bile çıkmıyor. Hatta bunun ısbatı bir YouTube videosunda yapılmıştı. Hamile bir kadın ovu testi yapıyordu nerdeyse hiç çizgi bile çıkmıyordu ama baya 3 4 aylık hamileydi kadın.Gebelik içinse pek sanmıyorum çünkü yumurtlama dışı hep böyle çıkar
olduk ki ne oldukYaaa bu kadar olduk mu ya, hangi testlerin ne zaman çıkabileceğini ezberlertti ya bize bu nazli bebeler.
regle 2 gün kala tekrarlarsınnnnKocaman bir negatif
Kız varsa bile daha rahmin yolunu yeni bulmuştur şu testleri boşuna harcama djgjglylglKocaman bir negatif
Yap dediler yaptım ya 9. Günde çıkmaz mıKız varsa bile daha rahmin yolunu yeni bulmuştur şu testleri boşuna harcama djgjglylgl
Yumurtlama çatlama ne zaman oldu onu söyle hele birYap dediler yaptım ya 9. Günde çıkmaz mı
Doktor perşembe günü gittiğimde çatlamış üçü de, en az 2 yumurtan var dedi 14 ağustosYumurtlama çatlama ne zaman oldu onu söyle hele bir
Aşkım benim reglime 3 gün kala değerim kanda 3 çıkmıştı negatif yani idarda zaten çıkmadı onu demiyorum bile sjsksjslks o yüzden bu kadar erken test yapma benceYap dediler yaptım ya 9. Günde çıkmaz mı
Off bazılarının ilişkiden 10 gün sonra çıkınca çıkar sandımAşkım benim reglime 3 gün kala değerim kanda 3 çıkmıştı negatif yani idarda zaten çıkmadı onu demiyorum bile sjsksjslks o yüzden bu kadar erken test yapma bence
Maşallah. O zaman sen 10. Günündesin büyük ihtimalle yeni yerleşiyordur diye düşünüyorum döllenme olduysa. Umudum var hakkında hayırlısı olsunDoktor perşembe günü gittiğimde çatlamış üçü de, en az 2 yumurtan var dedi 14 ağustos
Hepimiz içinMaşallah. O zaman sen 10. Günündesin büyük ihtimalle yeni yerleşiyordur diye düşünüyorum döllenme olduysa. Umudum var hakkında hayırlısı olsun
İshalim devam ediyor yaa ve sarı akıntı da arttı eğer adet olursam olay çıkarMaşallah. O zaman sen 10. Günündesin büyük ihtimalle yeni yerleşiyordur diye düşünüyorum döllenme olduysa. Umudum var hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?