- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.951
- 248
- 37
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Hadi yaaaaBizim diğer topikte de kozlar var baya çokluğuz
Bu ay 3 tane yumurtladım yeter daaPiskolojik bulantı baş dönmesi mide de bazı şeyler belki olabllir. Rahim ve kasık bölgesi ve hatta göğüs hassasiyetini tamamen psikolojik etkileyeceğimizi hiç sanmıyorum. Çok zor yanı aşırı gebeyim modunda gezmek lazım bence. Emin olmak gibi.
Tabi PCO da yapıyor bu tür belirtiler bu yüzden maalesef emin olamıyoruz. Ben ne batmalar sızlamalar yaşadım adet gecikmesi sonrası. Gebe çıkmadım çünkü bence o zaman tamda yumurtlama zamanimdi bende gebelik sanarak degerlendirmiyrodum bu yüzdende geç adet oluyordum.
Sen mesela ovu testi varsa yapsana belki tekrardan yumurtlama oluyordur pcoyuz biz tavuk gibi heran yeniden yumurtlayabilriz
Evet evet maşallah güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallahHadi yaaaane bereketli Ağustosmuş MashaAllah hadi inşallah
Hay maşallah cidden mi? Peki sendeki belirtiler neydi catlarken filan ? Hepsinde test dışında hissettin miBu ay 3 tane yumurtladım yeter daa
Test yapmadım doktor kontrolünde büyüdü. Klomen kullandım 3 yumurta büyüdü çatladı. Beyaz akıntı oldu sadece ve meme hassasiyeti vardı hafifHay maşallah cidden mi? Peki sendeki belirtiler neydi catlarken filan ? Hepsinde test dışında hissettin mi
Hadi bakalım inshallah en azından bir tanesi döllenmiş olsun. Belki ikiz olurTest yapmadım doktor kontrolünde büyüdü. Klomen kullandım 3 yumurta büyüdü çatladı. Beyaz akıntı oldu sadece ve meme hassasiyeti vardı hafif
İkiz yine iyi üçüzden korkuyorum hahshahah doktora dedim ya hepsi olursa olmaz dedi. Ya olursa dedim yine tutmaz hepsi diyo. Ama allah bilir yani. Şu anda belime vuran adet ağrısı gibi ağrım varHadi bakalım inshallah en azından bir tanesi döllenmiş olsun. Belki ikiz olur
Benim normalde hiç olmuyor o yüzden olabilirBenimde oluyor ama gebelik olmadı hiç
Test yapınca haber veriyorsunnnİkiz yine iyi üçüzden korkuyorum hahshahah doktora dedim ya hepsi olursa olmaz dedi. Ya olursa dedim yine tutmaz hepsi diyo. Ama allah bilir yani. Şu anda belime vuran adet ağrısı gibi ağrım var
Sabah inşallah. Kaset test yaptım ama yarım saatlik idrarla yaptım negatif çıktıTest yapınca haber veriyorsunnn
Hangi markaydı? Bebetime ve laboquick ise regl öncesi gösteriyor diğerleri reglden sonra gösteriyor kaset testlerde diye biliyorumSabah inşallah. Kaset test yaptım ama yarım saatlik idrarla yaptım negatif çıktısabah awox yapacamm
Al bi diye bir markaHangi markaydı? Bebetime ve laboquick ise regl öncesi gösteriyor diğerleri reglden sonra gösteriyor kaset testlerde diye biliyorum
Kasetlerin çoğu regli tarihinden sonra gösteriyor ümidini kesme yaniAl bi diye bir marka
Hayırlısı olsun hepimiz içinKasetlerin çoğu regli tarihinden sonra gösteriyor ümidini kesme yani
Kuzum böyle çıktı testim yap demiştin yaHangi markaydı? Bebetime ve laboquick ise regl öncesi gösteriyor diğerleri reglden sonra gösteriyor kaset testlerde diye biliyorum
Ay seninde koyu duruyor vallaKuzum böyle çıktı testim yap demiştin ya
Benim hep böyle çıkıyor ya pcos varya ben hamileyken bile adet gününde tam pik çıkmadı testim pek güvenmiyorum çünkü mantıken zaten imkansız bebek döllendiyse en erken 6. Gün rahime iniyormuş ondan bir iki gün sonra hcg yükselmeye başlayıp belirti veriyormuş şuan daha çok erken keşke hızlı geçse zamanAy seninde koyu duruyor valla
Ben değerlendirdim bugünü de yinede .. evet keşkeeee haftaya test yapmaya başlarım belirtisiz utanmadanBenim hep böyle çıkıyor ya pcos varya ben hamileyken bile adet gününde tam pik çıkmadı testim pek güvenmiyorum çünkü mantıken zaten imkansız bebek döllendiyse en erken 6. Gün rahime iniyormuş ondan bir iki gün sonra hcg yükselmeye başlayıp belirti veriyormuş şuan daha çok erken keşke hızlı geçse zaman
Olsun kız ne yapıyorsak kendimize zaten sjsksjslksBen değerlendirdim bugünü de yinede .. evet keşkeeee haftaya test yapmaya başlarım belirtisiz utanmadan
Oh oh iyi iyi ağrısın. Peki bişi dicem. İlk kez filan mı oluyor sende böyle belirtiler yani adete daha zaman varken erkenden bu belirtileri yaşıyorsan daha önce böyle oldu muydu ?İkiz yine iyi üçüzden korkuyorum hahshahah doktora dedim ya hepsi olursa olmaz dedi. Ya olursa dedim yine tutmaz hepsi diyo. Ama allah bilir yani. Şu anda belime vuran adet ağrısı gibi ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?