Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Bu ay 3 tane yumurtladım yeter daa

Ay seninde koyu duruyor valla
Benim hep böyle çıkıyor ya pcos varya ben hamileyken bile adet gününde tam pik çıkmadı testim pek güvenmiyorum çünkü mantıken zaten imkansız bebek döllendiyse en erken 6. Gün rahime iniyormuş ondan bir iki gün sonra hcg yükselmeye başlayıp belirti veriyormuş şuan daha çok erken keşke hızlı geçse zaman

Ben değerlendirdim bugünü de yinede .. evet keşkeeee haftaya test yapmaya başlarım belirtisiz utanmadan

İkiz yine iyi üçüzden korkuyorum hahshahah doktora dedim ya hepsi olursa olmaz dedi. Ya olursa dedim yine tutmaz hepsi diyo. Ama allah bilir yani. Şu anda belime vuran adet ağrısı gibi ağrım var
Oh oh iyi iyi ağrısın. Peki bişi dicem. İlk kez filan mı oluyor sende böyle belirtiler yani adete daha zaman varken erkenden bu belirtileri yaşıyorsan daha önce böyle oldu muydu ?

PCO da yapıyor böyle zımbırtılar bazen. Bu yüzden bizim hah işte kesin hamileyim diyebileceğimiz belirti yok galiba. Ne yani illa kusalimmi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…