idral testini yollasana canmKizlar gunaydin sabah ovu testi yaptm gebelik tespEki Görüntüle 2251333 iti icin bu sekilde cikti yunurtlama 19 martta oldu 1 nisanda adet olmam gerekiyor yorumlar misiniz
Bu arada dun aksam gebelik testi yaptim cok cok silik cikti zor gorunuyodu ama ilk idrarimla yapmadm
idral testini yollasana canm
Gonderdim canm 19 unda yumurtlama oldu ondan sonra siliklesmisti dun ve bugun bu sekilde tekrar koyu olmaya baslamisidral testini yollasana canm
Canm simdi is yerindeyim onun resmini cekmedim ama hcg bundan cok daha siliktiyok hcg bakmışın ya onu canım.
tamam canım adetini kaç gün geçti benimde 19 da yumurtlama günümdü :))Canm simdi is yerindeyim onun resmini cekmedim ama hcg bundan cok daha silikti
Henuz adetime var canm 1 nisanda olmam gerekiyor :)tamam canım adetini kaç gün geçti benimde 19 da yumurtlama günümdü :))
bekle bakalım canım.Henuz adetime var canm 1 nisanda olmam gerekiyor :)
31 martta evlilik yil donumumuz eger gebelik varsa esime supriz yapmak istiyorum ondan bu sabirsizlik yabekle bakalım canım.
gerçekten mi ya cok güzell yada yarın git yaptır 31 sabahı süpriz yaparsın31 martta evlilik yil donumumuz eger gebelik varsa esime supriz yapmak istiyorum ondan bu sabirsizlik ya
Acaba kanda cikar mi canm yoksa erken mi daha bilemedim hep hayal kurduk 1. Yilimizda brbek istiyoruz diye 31 martta 1 yil olcak Allah"n izniyle insalah hayalimiz olur.gerçekten mi ya cok güzell yada yarın git yaptır 31 sabahı süpriz yaparsın
yarın sabah idral testi tekrar yap silik cıkarsa kan ver canım.Acaba kanda cikar mi canm yoksa erken mi daha bilemedim hep hayal kurduk 1. Yilimizda brbek istiyoruz diye 31 martta 1 yil olcak Allah"n izniyle insalah hayalimiz olur.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah cokk zor beklemek
Tmm canm cok tesekkur ederm yorumlarn icinyarın sabah idral testi tekrar yap silik cıkarsa kan ver canım.
haberlerini beklıorz canmTmm canm cok tesekkur ederm yorumlarn icin
Canm bak bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti sence kan vereym mi cok cok silik cikmis zor gorunuyo dimihaberlerini beklıorz canm
bekle istersen canım.Canm bak bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti sence kan vereym mi cok cok silik cikmis zor gorunuyo dimi
Yok gibi mi sence ne dersin canmbekle istersen canım.
ama silikde cıkmıs adetin ne zamnYok gibi mi sence ne dersin canm
1 nisan canm bazen 3 gun fnda gecikebiliyorama silikde cıkmıs adetin ne zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?