Benim tahmini yumurtlamadan sonra 11. Gunumdu gebelik sim silik ovu koyu cikmisti. Birgun sonra gebelik koyulasti ovu zaten siyaha yakin renge dondu cok fazla koyuydu t cizgisi. İlk defami ovu testin koyu canim?@GaSeLLe canim sen ovulasyon testini ne zaman yapmistin?? Benim 11 12. Gunum falan yumurtlamadan sonra sabah ilk idrarla hem gebelik hem ovulasyon yaptim gebelik negatif ama ovulasyon kopkoyu cikti...
Hangi test gebelikse evet hamis olabilirsin ovulasyon testi ise pek emin olamadim koyu cikmasi lazimmisYumurtlamadan 9 gün sonra silikte olsa t çizgisi çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim?
Naptin varmi guzel haber :)teşekkürler güzel haber bi olsa herkese ilan vereceğim ama hadi inşallah
Canim ovulasyonu yakaladiktan sonra yapmayi birakmistim ben aslinda sabah I'll idrarinla mi yaptin yoksa gun icindemi diye merak ettim...Benim tahmini yumurtlamadan sonra 11. Gunumdu gebelik sim silik ovu koyu cikmisti. Birgun sonra gebelik koyulasti ovu zaten siyaha yakin renge dondu cok fazla koyuydu t cizgisi. İlk defami ovu testin koyu canim?
Hamilesin canm benm da bat günü böyleydi hayırlı olsunmerhabalar bi sorum olacak aylardır bebek istiyoruz adetime bir gün var dayanamadım evde ovulasyon testi olduğu için ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu anlayanlar oldu mu aceba ümitleniyorum engel olamıyorum
Peki canim sen testi Sabah mi yoksa gun icindemi yaptin???Hamilesin canm benm da bat günü böyleydi hayırlı olsun
Sen sivi alimina dikkat et 2 saat sivi icme birde oyle dene elinde testin varsa canim. Umutsizlige dusme bakalim allah buyukSagol kuzum bende ondan merak ettim Sabah yaptim cunki ben hic heveslenmeyim o zaman
Ben meraktan gün içinde yaptım anın da iki çizgi çıktı akşamına gebelik testinde gördüm şükürPeki canim sen testi Sabah mi yoksa gun icindemi yaptin???
Atsana testin resmini@GaSeLLe canim sen ovulasyon testini ne zaman yapmistin?? Benim 11 12. Gunum falan yumurtlamadan sonra sabah ilk idrarla hem gebelik hem ovulasyon yaptim gebelik negatif ama ovulasyon kopkoyu cikti...
Sabah yaptim ama ben bir kac saat sonra tekrar ederim..Atsana testin resmini
17 aralığa kadar nasıl geçecek bu zaman :))Hangi test gebelikse evet hamis olabilirsin ovulasyon testi ise pek emin olamadim koyu cikmasi lazimmis
Gecer insallah :) yeterki sonucu guzel olsun :)17 aralığa kadar nasıl geçecek bu zaman :))
Yaptinmi canim?Sabah yaptim ama ben bir kac saat sonra tekrar ederim..
Yok kuzum kahvalti sonrasi uzunca cay keyfi yaptim simdi sivi almiyorum iki saat sonra yaparim ama pek umudum yok gene kist olmasindan korkuyorum... Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelikYaptinmi canim?
Anladim canim. Sende sorun vs varmiydi birde kac aydir deniyorsunuz? Cok sukur iyiyiz suan bulantilar var sersem ruh halleri var okadar :)Yok kuzum kahvalti sonrasi uzunca cay keyfi yaptim simdi sivi almiyorum iki saat sonra yaparim ama pek umudum yok gene kist olmasindan korkuyorum... Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Olsun guzel bulantilar bunlarAnladim canim. Sende sorun vs varmiydi birde kac aydir deniyorsunuz? Cok sukur iyiyiz suan bulantilar var sersem ruh halleri var okadar :)
Yumurtlamadan 9 gün sonra silikte olsa t çizgisi çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?