Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik tespit edilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@GaSeLLe canim sen ovulasyon testini ne zaman yapmistin?? Benim 11 12. Gunum falan yumurtlamadan sonra sabah ilk idrarla hem gebelik hem ovulasyon yaptim gebelik negatif ama ovulasyon kopkoyu cikti...
Benim tahmini yumurtlamadan sonra 11. Gunumdu gebelik sim silik ovu koyu cikmisti. Birgun sonra gebelik koyulasti ovu zaten siyaha yakin renge dondu cok fazla koyuydu t cizgisi. İlk defami ovu testin koyu canim?

Benim tahmini yumurtlamadan sonra 11. Gunumdu gebelik sim silik ovu koyu cikmisti. Birgun sonra gebelik koyulasti ovu zaten siyaha yakin renge dondu cok fazla koyuydu t cizgisi. İlk defami ovu testin koyu canim?
Canim ovulasyonu yakaladiktan sonra yapmayi birakmistim ben aslinda sabah I'll idrarinla mi yaptin yoksa gun icindemi diye merak ettim...

Hamilesin canm benm da bat günü böyleydi hayırlı olsun

K Kayra2021 ben 2. İdrarla yaptim canim. Ovular genelde ilk idrarla yapmayin diyorlar pik cikma olasiligi yuksek oluyor. Birikmis hormona maruz kaldigi icin pik oluyormus. Saat 11-12 gibi yapmistim

K Kayra2021 ben 2. İdrarla yaptim canim. Ovular genelde ilk idrarla yapmayin diyorlar pik cikma olasiligi yuksek oluyor. Birikmis hormona maruz kaldigi icin pik oluyormus. Saat 11-12 gibi yapmistim
Sagol kuzum bende ondan merak ettim Sabah yaptim cunki ben hic heveslenmeyim o zaman

Yok kuzum kahvalti sonrasi uzunca cay keyfi yaptim simdi sivi almiyorum iki saat sonra yaparim ama pek umudum yok gene kist olmasindan korkuyorum... Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik

Yok kuzum kahvalti sonrasi uzunca cay keyfi yaptim simdi sivi almiyorum iki saat sonra yaparim ama pek umudum yok gene kist olmasindan korkuyorum... Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Anladim canim. Sende sorun vs varmiydi birde kac aydir deniyorsunuz? Cok sukur iyiyiz suan bulantilar var sersem ruh halleri var okadar :)

Anladim canim. Sende sorun vs varmiydi birde kac aydir deniyorsunuz? Cok sukur iyiyiz suan bulantilar var sersem ruh halleri var okadar :)
Olsun guzel bulantilar bunlar yok canim eylulde basit kist cikmisti adetle atilanlardan okadar bir yil oldu

@GaSeLLe canim dayanamayip yaptim ne diyosun??? M mely15 ne diyosun canim varmi sence???

Eklentiler

• IMG_20171211_153722.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 3.038
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…