Anladim canim insallah biran once gelir bebegin :)Olsun guzel bulantilar bunlaryok canim eylulde basit kist cikmisti adetle atilanlardan okadar bir yil oldu
Hala pik durumda bu iyuye isaret birkac gune gebelik testini tekrarla kuzum
Yeniden yumurtlama olmuyordur insallah degerlendirsek mi diye dusunmeye basladim simdi kafayi yiyecem iyiceAnladim canim insallah biran once gelir bebegin :)
Hala pik durumda bu iyuye isaret birkac gune gebelik testini tekrarla kuzum
Ne zaman adetin ben ve gayet koyu doğru anladıysam bu kağıt olanlardan pek anlamıyorumYeniden yumurtlama olmuyordur insallah degerlendirsek mi diye dusunmeye basladim simdi kafayi yiyecem iyicedaha fazla bekletmeden gelir insallah hayirlisiyla
Uc gun var canim evet onlardan..Ne zaman adetin ben ve gayet koyu doğru anladıysam bu kağıt olanlardan pek anlamıyorum
Ta ben üç tane ciZgi gördüm ikisi koyu bi de silik hangisi. C. T oluyoUc gun var canim evet onlardan..
Canım çok şükür bende anne adayı oldum artıkNaptin varmi guzel haber :)
Tebrik ederim cok sevindim :) icini ferah tut doktora gitmegi ihmal etme igne veya hap verirler. Bol bol dua et rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)Canım çok şükür bende anne adayı oldum artıkAma biraz sıkıntı çekiyorum kahverengi lekeler ve sancım oluyor düşecek diye korkuyorum
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahCanım çok şükür bende anne adayı oldum artıkAma biraz sıkıntı çekiyorum kahverengi lekeler ve sancım oluyor düşecek diye korkuyorum
tebrik ederim :) Allah yüzünü de göstersinCanım çok şükür bende anne adayı oldum artıkAma biraz sıkıntı çekiyorum kahverengi lekeler ve sancım oluyor düşecek diye korkuyorum
merhabalar bi sorum olacak aylardır bebek istiyoruz adetime bir gün var dayanamadım evde ovulasyon testi olduğu için ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu anlayanlar oldu mu aceba ümitleniyorum engel olamıyorum
çok teşekkür ederim canım çok şükür amin inşallah:)Tebrik ederim cok sevindim :) icini ferah tut doktora gitmegi ihmal etme igne veya hap verirler. Bol bol dua et rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
teşeklürler canım amin inşallah :)tebrik ederim :) Allah yüzünü de göstersin
hamileymişim canım çok şükür 29 günlük:) gebeliğimiz aynı dönem yani hayırlı olsun inşallah hayırla kucağımıza alırız bebişerimiziCanım oncelıkle inş hamilesindir pazar gecesi aynı düşünce ile ovu testi ile baktım acayıp koyu çıktı yumurtlama donemımde bukadar koyuluk görmemiştim adetim düZensizdir normalde 3 gün gecıkmıstı bunda da ama vücudumdaki degısıklikler farklıydı şüphelenip hemen sabah test yaptım ve 4 haftalık hamileyim cok şükür
İnşallaaahhhhhh canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim isteyen Herkese nasip etsin kimsenin aklı gönlü kalmasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ..hamileymişim canım çok şükür 29 günlük:) gebeliğimiz aynı dönem yani hayırlı olsun inşallah hayırla kucağımıza alırız bebişerimizi
iyi geceler kızlar...reglime 8 gun var 8 gun kala ovulasyon testi yapan oldumu hic?genelde regl donemine yakin yapanlar olmus ama ..bnde cok merak ediorum uzun suredir deniyoruz..Allah isteyen herkesin gonlune kalbine gore versin ins..
Arkadaslar yani ovulasyon testi ile belli oluyor degilmi kesin
Bence kesin belli oluyor evet çünkü ben hiç görmediğim kadar koyu görmüştüm çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?