Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik tespit edilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim insallah biran once gelir bebegin :)

Hala pik durumda bu iyuye isaret birkac gune gebelik testini tekrarla kuzum
Yeniden yumurtlama olmuyordur insallah degerlendirsek mi diye dusunmeye basladim simdi kafayi yiyecem iyicedaha fazla bekletmeden gelir insallah hayirlisiyla

Yeniden yumurtlama olmuyordur insallah degerlendirsek mi diye dusunmeye basladim simdi kafayi yiyecem iyicedaha fazla bekletmeden gelir insallah hayirlisiyla
Ne zaman adetin ben ve gayet koyu doğru anladıysam bu kağıt olanlardan pek anlamıyorum

Canım çok şükür bende anne adayı oldum artık Ama biraz sıkıntı çekiyorum kahverengi lekeler ve sancım oluyor düşecek diye korkuyorum
Tebrik ederim cok sevindim :) icini ferah tut doktora gitmegi ihmal etme igne veya hap verirler. Bol bol dua et rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Canım oncelıkle inş hamilesindir pazar gecesi aynı düşünce ile ovu testi ile baktım acayıp koyu çıktı yumurtlama donemımde bukadar koyuluk görmemiştim adetim düZensizdir normalde 3 gün gecıkmıstı bunda da ama vücudumdaki degısıklikler farklıydı şüphelenip hemen sabah test yaptım ve 4 haftalık hamileyim cok şükür

hamileymişim canım çok şükür 29 günlük:) gebeliğimiz aynı dönem yani hayırlı olsun inşallah hayırla kucağımıza alırız bebişerimizi

hamileymişim canım çok şükür 29 günlük:) gebeliğimiz aynı dönem yani hayırlı olsun inşallah hayırla kucağımıza alırız bebişerimizi
İnşallaaahhhhhh canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim isteyen Herkese nasip etsin kimsenin aklı gönlü kalmasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ..
şuan her şey güzel birde kese ve kalp atışını duyarsam çok rahatlayacağım Allah'ın izni ile nasıl gidiyor senin gebeliğin

iyi geceler kızlar...reglime 8 gun var 8 gun kala ovulasyon testi yapan oldumu hic?genelde regl donemine yakin yapanlar olmus ama ..bnde cok merak ediorum uzun suredir deniyoruz..Allah isteyen herkesin gonlune kalbine gore versin ins..

Bu arada cok hayirli olsun Rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte aratmadan

iyi geceler kızlar...reglime 8 gun var 8 gun kala ovulasyon testi yapan oldumu hic?genelde regl donemine yakin yapanlar olmus ama ..bnde cok merak ediorum uzun suredir deniyoruz..Allah isteyen herkesin gonlune kalbine gore versin ins..

Ben yapmıştım çıkmamıştı bence biraz bekle canım

Bence kesin belli oluyor evet çünkü ben hiç görmediğim kadar koyu görmüştüm çizgiyi

Bende yapiyorum ama sanirim yanlis yaptim idrara 4 saat tutmak mi gerekiyor

Bugun oyle yaptim yariya kadar kipkirmizi ama ust kisim azcik silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…