Bende yapiyorum ama sanirim yanlis yaptim idrara 4 saat tutmak mi gerekiyor
Bugun oyle yaptim yariya kadar kipkirmizi ama ust kisim azcik silik
Resmini atarsan bakabilirimSıkışık olmak daha iyi tabi ama kesin hamile isen gördüğün kırmızılık karşısın da şoke oluyorsun canım ..
Bende yapiyorum ama sanirim yanlis yaptim idrara 4 saat tutmak mi gerekiyor
Bugun oyle yaptim yariya kadar kipkirmizi ama ust kisim azcik silik
Resmini atarsan bakabilirim
Resmini at istersen bi bakayım
Adet günü yaptım aynı yumurtlama günü gibiydi iki üç gün önce yaparsan görürsün benceKızlar acaba adetten kaç gin önce öyle koyu gördünüz ben de ona göre yapmak istiyorum
Hmmmm o zaman benim erken daha. Şuan 6 günüm var adet olmama biraz daha beklemeliyim. Teşekkür ederim :) hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Adet günü yaptım aynı yumurtlama günü gibiydi iki üç gün önce yaparsan görürsün bence
Saol canım yarın yap pazar tekrar yap testin varsa koyulaşma olursa umutlana bilirsin ama en güzeli gününü beklemek tabi güzel haberlerin ısın inşallahHmmmm o zaman benim erken daha. Şuan 6 günüm var adet olmama biraz daha beklemeliyim. Teşekkür ederim :) hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Tamam canım. Dediğin gibi yapayım. Nasılsa var testlerim. Amin inşallah :)Saol canım yarın yap pazar tekrar yap testin varsa koyulaşma olursa umutlana bilirsin ama en güzeli gününü beklemek tabi güzel haberlerin ısın inşallah
Gebelik olsa bu kadar erken koyulurmu ki diye düşündüm Cnm 18 de de bu kadar koyumuyduMerhaba arkadaşlar ben ayın 18 inde yumurtladım daha sonra silikleşmişti ama 22 sinden tekrar koyulaştı ekte 22-23-24 aralık testleri var yumurtladıımı yoksa gebelik mi var sizce
Evet canım hatta ertesi gün baya bi silik olmuştuGebelik olsa bu kadar erken koyulurmu ki diye düşündüm Cnm 18 de de bu kadar koyumuydu
İnşallah bu akşam bidaha test yapim silik çıkarsa yumurtlamadır değilsede gebelik olabilir derim en azındanÖyleyse olabilir bi kaç gün sonra sabah idrarınla test yaparsan çıkar belki
İnşallah gebeliktir Cnm yaz burayaİnşallah bu akşam bidaha test yapim silik çıkarsa yumurtlamadır değilsede gebelik olabilir derim en azından
Buakşam silik çıktı yumurtlaamışım yine
Degetlendir Cnm mutlakaBuakşam silik çıktı yumurtlaamışım yine
Sabah bi gebelik testi yap Canım iğnenin etkisi geçmiştir benm de böyle çıkmıştı adet günü hamile olduğunu öğrendimKızlar ustekı aksam alttaki sabah yaptım catlatma iğnesnın 12 cı günü 19 mm yumurtam vardı bunlar ovülasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?