Merhaba canım. Gebelik testin de pozitif mi çıkmıştı sonra?Merhaba ben tam bat günü yapmıştım ikisi aynı derece de koyuydu ama birkaç gün öncesinde bu dotograftakı gibiydi inşallah vardır
Amiinn canım ins :)Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :)
sperm testi için hangi doktora gidiliyor? ve süreç nasıl ileliyor. ne kadar zamanda belli oluyor sperm sayısı? bilgi verir misinizEvde var canım disardaydim eve gidince yapicam. Eşimin sprem değerleri dusuk çıktı dogal yolla olmasi çok çok zor o yüzden şaşırdım böyle cikinca
Eşim urolojiye gitti. Önce 3 sonra 5 gün ilişki olmadan gitti.Ertesi gün hemen çıkıyor sonuçlar.sperm testi için hangi doktora gidiliyor? ve süreç nasıl ileliyor. ne kadar zamanda belli oluyor sperm sayısı? bilgi verir misiniz
Evet suan 10haftalık oldukMerhaba canım. Gebelik testin de pozitif mi çıkmıştı sonra?
Ayy ne güzel darısı isteyen herkese inş. Benimde 11 i adet.Evet suan 10haftalık oldukbattan bir gün sonra gebelik testi yaptım silik pozitifti
Eee yspsana varsa cikar bebegm yabende 14. gündeyim
Sakin üzülme Allah büyük Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini mutlaka açar emin olKızlar eşimin sonuçları çıktı. Doktor direk tüp bebek demişben de salak gibi kendimi hamile falan sanıyorum bu da bugünkü ovulasyon daha silik. Hamile olma ihtimali sifirlandigina gore artık tüp bebek
Uzulmemek elde değilSakin üzülme Allah büyük Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini mutlaka açar emin ol
Yumurtladığı sanmıyorum çünkü göğus ağrısı var adet olacakmış gibi. Bilmiyorum her şeyin hayırlısı. Allah isteyen herkese versin canımTekrar yumurtlamissindr belki uzulme sakin vardir bundada bi hayir cnm Allah herseyin hayirlidini versin insallah cnm uzulme ve dua et tmm mi bitnm
Canım o surec yorucu çok. Henüz hazır değilim o aşamalara. 6 aydır deniyoruz daha. Bir kaç doktora daha gidip öyle tüp bebeği dusuncem. çünkü kesin olmaz dememiş ihtimal sağlıklı insanlara gore düşük beklemek istemiyosaniz tüp demiş bilemiyorum Kaf çok karisikCanım üzülme belkide hayırlısı budur iyi yanından bak yumurtaldımmı yumutlamadımmı günü yakaladık mı derdi yok direk zamanında doktor gözetiminde yarı yolu kat etmiş olucaksın döllendikten sonra transfer yapıcaklar hem yumurtaları ve spermleri seçerken sağlıklı güçlü olanları seçicekler her zaman hayırlısı demezmiyiz
Aynen en azından bir yıl dolsun dedik doğal yolla olur belki. O sırada da araştırırız dedik. Kısmet bakalım ama ovulasyon bugünde pozitife yakın çıktıelbetteki zor bi süreç ama 6 ay ve doktorda kesin konuşmamışsa ki dediğin gibi bi doktorla kalmamak lazım hem bitkisel hem farklı doktorlar çözüm olucaktır Allahın izniyle saraçoğlu gibi konuştum biraz önemli olan kafanın rahatlatman bi sene dolmadan doktorlar dikkate bile almıyor doktoru gidin deneyin diyolar
Evet canım var benim daha koyu çıkmıştı batıma 4 gün kala. Meğer ayda 2 kere yumurtlamışım. Çok şaşırmıştım. O ay hamile değildim çünkü tam günümde adetim geldi. Ama sonra ki ay hamile kaldım :) inşallah sen hamilesindir. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah :)Senin bat ne zaman canım? ovulasyon böyle pozitif çıkıp hamile olmayan var mı acaba?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Peki adet belirtileri var mıydı 2. Yumurtlamanda? Bide adetine kadar koyulaştı mi?Evet canım var benim daha koyu çıkmıştı batıma 4 gün kala. Meğer ayda 2 kere yumurtlamışım. Çok şaşırmıştım. O ay hamile değildim çünkü tam günümde adetim geldi. Ama sonra ki ay hamile kaldım :) inşallah sen hamilesindir. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah :)
2 gün koyu çıktı sonra açıklaştı. Benim genelde adet belirtim olmaz ama düzenlidir. Hiç aksamaz. Sadece yumurtlama zamanı akıntı biraz değişti. Onun dışında mesela hamile kaldığım ay şiddetli kasık ağrım oldu. Normalde kasık ağrısı çekmem. Amin bu arada. Üzme kendini inşallah sizinde olur minik minik bebekleriniz :)Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Peki adet belirtileri var mıydı 2. Yumurtlamanda? Bide adetine kadar koyulaştı mi?
Amin canım ins. Benim bi göğus ağrısı var bide ovulasyon dan sonra hafif kasik batmalari. Onlarda psikolojik sanırım. Rüyamda görünce umutlandim bi an yoksa hiç yapmayacaktim2 gün koyu çıktı sonra açıklaştı. Benim genelde adet belirtim olmaz ama düzenlidir. Hiç aksamaz. Sadece yumurtlama zamanı akıntı biraz değişti. Onun dışında mesela hamile kaldığım ay şiddetli kasık ağrım oldu. Normalde kasık ağrısı çekmem. Amin bu arada. Üzme kendini inşallah sizinde olur minik minik bebekleriniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?