Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler bakabilir mi?

Evde var canım disardaydim eve gidince yapicam. Eşimin sprem değerleri dusuk çıktı dogal yolla olmasi çok çok zor o yüzden şaşırdım böyle cikinca
sperm testi için hangi doktora gidiliyor? ve süreç nasıl ileliyor. ne kadar zamanda belli oluyor sperm sayısı? bilgi verir misiniz

sperm testi için hangi doktora gidiliyor? ve süreç nasıl ileliyor. ne kadar zamanda belli oluyor sperm sayısı? bilgi verir misiniz
Eşim urolojiye gitti. Önce 3 sonra 5 gün ilişki olmadan gitti.Ertesi gün hemen çıkıyor sonuçlar.

Kızlar eşimin sonuçları çıktı. Doktor direk tüp bebek demiş ben de salak gibi kendimi hamile falan sanıyorum bu da bugünkü ovulasyon daha silik. Hamile olma ihtimali sifirlandigina gore artık tüp bebek

Eklentiler

• IMG_20161108_190753~2.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 1.060
Kızlar eşimin sonuçları çıktı. Doktor direk tüp bebek demiş ben de salak gibi kendimi hamile falan sanıyorum bu da bugünkü ovulasyon daha silik. Hamile olma ihtimali sifirlandigina gore artık tüp bebek
Sakin üzülme Allah büyük Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini mutlaka açar emin ol

Tekrar yumurtlamissindr belki uzulme sakin vardir bundada bi hayir cnm Allah herseyin hayirlidini versin insallah cnm uzulme ve dua et tmm mi bitnm

Canım üzülme belkide hayırlısı budur iyi yanından bak yumurtaldımmı yumutlamadımmı günü yakaladık mı derdi yok direk zamanında doktor gözetiminde yarı yolu kat etmiş olucaksın döllendikten sonra transfer yapıcaklar hem yumurtaları ve spermleri seçerken sağlıklı güçlü olanları seçicekler her zaman hayırlısı demezmiyiz

Tekrar yumurtlamissindr belki uzulme sakin vardir bundada bi hayir cnm Allah herseyin hayirlidini versin insallah cnm uzulme ve dua et tmm mi bitnm
Yumurtladığı sanmıyorum çünkü göğus ağrısı var adet olacakmış gibi. Bilmiyorum her şeyin hayırlısı. Allah isteyen herkese versin canım

Canım o surec yorucu çok. Henüz hazır değilim o aşamalara. 6 aydır deniyoruz daha. Bir kaç doktora daha gidip öyle tüp bebeği dusuncem. çünkü kesin olmaz dememiş ihtimal sağlıklı insanlara gore düşük beklemek istemiyosaniz tüp demiş bilemiyorum Kaf çok karisik (

elbetteki zor bi süreç ama 6 ay ve doktorda kesin konuşmamışsa ki dediğin gibi bi doktorla kalmamak lazım hem bitkisel hem farklı doktorlar çözüm olucaktır Allahın izniyle saraçoğlu gibi konuştum biraz önemli olan kafanın rahatlatman bi sene dolmadan doktorlar dikkate bile almıyor doktoru gidin deneyin diyolar

Aynen en azından bir yıl dolsun dedik doğal yolla olur belki. O sırada da araştırırız dedik. Kısmet bakalım ama ovulasyon bugünde pozitife yakın çıktı

Senin bat ne zaman canım? ovulasyon böyle pozitif çıkıp hamile olmayan var mı acaba?
Evet canım var benim daha koyu çıkmıştı batıma 4 gün kala. Meğer ayda 2 kere yumurtlamışım. Çok şaşırmıştım. O ay hamile değildim çünkü tam günümde adetim geldi. Ama sonra ki ay hamile kaldım :) inşallah sen hamilesindir. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah :)

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Peki adet belirtileri var mıydı 2. Yumurtlamanda? Bide adetine kadar koyulaştı mi?

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Peki adet belirtileri var mıydı 2. Yumurtlamanda? Bide adetine kadar koyulaştı mi?
2 gün koyu çıktı sonra açıklaştı. Benim genelde adet belirtim olmaz ama düzenlidir. Hiç aksamaz. Sadece yumurtlama zamanı akıntı biraz değişti. Onun dışında mesela hamile kaldığım ay şiddetli kasık ağrım oldu. Normalde kasık ağrısı çekmem. Amin bu arada. Üzme kendini inşallah sizinde olur minik minik bebekleriniz :)

Amin canım ins. Benim bi göğus ağrısı var bide ovulasyon dan sonra hafif kasik batmalari. Onlarda psikolojik sanırım. Rüyamda görünce umutlandim bi an yoksa hiç yapmayacaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…