Hakkımızda hayırlısı canım elden gelmiyor bişeyBenim her ay gecikir umutlandirir sonra da husran. Alistim artık 2-3 güne olurum bende
Aynen öyle Allah bilir zamaniniHakkımızda hayırlısı canım elden gelmiyor bişey
Ovalosyon testi var canım. Alıyosun aynı gebelik testi gibi bi kiti var idrar damlatıyorsun. Yumurtlama gününden 36 saat önce koyu çift çizgi çıkıyo. Netten araştır. Nası yapılacağı zaten içinden çıkan kağıtta da yazılıyo :) he bu testleri adet bittikten sonra her gün yapıyosun. Taa ki koyu çift çizgiyi yakalayana kadar :)Kızlar benimde bir ricam olucak adetlerimi hesaplıyorum ama hiç doğru hesaplayamıyorum mesela 4ay önce Temmuz'da ayın 14ü biliyordum yumurtlama günümü ama meğersem 18i imiş bir sonra ki adetim temmuz 31 görünüyordu ama 1 ağustus da adet olunca bu sefer yumurtlama tarihimde oynama oluyor mesela ağustos 1de adet oldum yumurtlama günümü yine tam olarak tutturamadım çünkü Eylül'ün 3ünde adet oldum agustos 20de yumurtlama günümmüş yani adetlerim hep oynuyor bir kaç gün bende hesaplama yapamıyorum gebelik için yumurtlama günüm tam ayarlayabilmem için Bi test bişey başka bir Yol var mı yardımcı olur musunuz
Canım benim de aynen senin gibi adetlerim 2-4 gün önce veya sonra oluyor yumurtlama günü değişiyor. Ben laboquik ovulasyon testi kullanıyorum çok net gösteriyor memnunum.Kızlar benimde bir ricam olucak adetlerimi hesaplıyorum ama hiç doğru hesaplayamıyorum mesela 4ay önce Temmuz'da ayın 14ü biliyordum yumurtlama günümü ama meğersem 18i imiş bir sonra ki adetim temmuz 31 görünüyordu ama 1 ağustus da adet olunca bu sefer yumurtlama tarihimde oynama oluyor mesela ağustos 1de adet oldum yumurtlama günümü yine tam olarak tutturamadım çünkü Eylül'ün 3ünde adet oldum agustos 20de yumurtlama günümmüş yani adetlerim hep oynuyor bir kaç gün bende hesaplama yapamıyorum gebelik için yumurtlama günüm tam ayarlayabilmem için Bi test bişey başka bir Yol var mı yardımcı olur musunuz
Canım benim de aynen senin gibi adetlerim 2-4 gün önce veya sonra oluyor yumurtlama günü değişiyor. Ben laboquik ovulasyon testi kullanıyorum çok net
çok teşekkür ederim canım inşallah Denicem Bi kaç gün sonra adet olmam gerekiyor adetten sonra hemen alıp alıp yapcam inşallah çok teşekkürlerCanım benim de aynen senin gibi adetlerim 2-4 gün önce veya sonra oluyor yumurtlama günü değişiyor. Ben laboquik ovulasyon testi kullanıyorum çok net gösteriyor memnunum.
Hemen araştırıyorum çok çok teşekkürlerOvalosyon testi var canım. Alıyosun aynı gebelik testi gibi bi kiti var idrar damlatıyorsun. Yumurtlama gününden 36 saat önce koyu çift çizgi çıkıyo. Netten araştır. Nası yapılacağı zaten içinden çıkan kağıtta da yazılıyo :) he bu testleri adet bittikten sonra her gün yapıyosun. Taa ki koyu çift çizgiyi yakalayana kadar :)
Testi biraz araştırdım sitelerde satılıyor gittigidiyor da gördüm güvenilir midir acabaCanım benim de aynen senin gibi adetlerim 2-4 gün önce veya sonra oluyor yumurtlama günü değişiyor. Ben laboquik ovulasyon testi kullanıyorum çok net gösteriyor memnunum.
Testi biraz araştırdım sitelerde satılıyor gittigidiyor da gördüm güvenilir midir acaba
Ben de ordan aliyorum 2 kez aldım. 2. De 50 li aldım memnunum canım. GuvenebilirsinTesti biraz araştırdım sitelerde satılıyor gittigidiyor da gördüm güvenilir midir acaba
Canım benim o koyuluktan sonra diğer günler silik çıktı. Bu sabah gebelik testi de negatif çıktı. Bugün adet günüm zaten. Olsa testte cikardiAskn89 merhaba bende laboquick kullandım gebelik testi olarak benimde senin gibi çıktı ve sonra gebelik testi yaptım ondada 20 dk sonra 2.çizgi silik çıktı bence çok umitlenme canım bende hiç umitlenmiyorum çünkü adet ağrılarım var adetime 2 gün kaldi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için takma kafana çok
canim ben de polistikover var bu yuzden 3 ayda bir 4 ayda bir adet oluyorumCanım bende aynı durumdaydım adetimin 28. Gününde yumurtladığım bile oldu çift çizgiyi görene kadar devam et bence ben gün aşırı yapıyordum henüz çift çizgiyi göremedin diye yumurtlamıyosun diyemeyiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?