- 20 Temmuz 2016
- 147
- 52
- 13
Tatlım sana bi tavsiyede bulunayım. Yaşını bilmiyorum ya abla ya kardeş tavsiyesi de buna. Herkes aynı şeyi söyler ama bi de ben söyleyeyim. 1 bucuk yıllık evliyim. İlk 6 ay korunduk. Bebek istediğimiz ay korunmayj bıraktık ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Sonra 2 bucuk aylık oldum neredeyse kese büyüyo ama bebek yok. Yani boş gebelik. O zaman ilk kez duymuştum bunu ama o kadar çok muş ki etrafta insan başına gelmeyince bilmiyor. Sonra kürtaj oldum 3 ay bebek yasak dedi doktor. 3 aydan sonra ki 2 ay o kadar çok istedim ki olmayınca hayal kırıklığı ovalosyon testi denedim fln. Sonra 3. Ayında amannn dedim ya sanki 10 yıllık evli değilim ya hem zaten Rabbim ol dicek olcak boşuna üzmeyeyim kendimi. Sonra p ay bebek için değil istediğm içim eşimle birlikte oldum. Düşünmedim o ara buralara bile girmedim. Buraya girince insan çok takıyo kafasına. Sonra o ayy meleğim bana süpriz yaptı. Çok şükür şuanda herşey yolunda. İnşallah senin de olur. Rabbim nasip etsin inşallah. Uzun oldu hakkını helal et :)Amin canım ins. Benim bi göğus ağrısı var bide ovulasyon dan sonra hafif kasik batmalari. Onlarda psikolojik sanırım. Rüyamda görünce umutlandim bi an yoksa hiç yapmayacaktim
27 yaşındayım. Zaten takmayinca olur derler. Sürpriz olmuş bebisin ne güzel. Bu ay bnde nasılsa doğal yolla zor olur diye aynı dediğin gibi takmadan birlikte oldum. Adetimi beklemeye de başlamıştım ta ki rüyayı gorene kadar. Acaba mi deyip yaptımTatlım sana bi tavsiyede bulunayım. Yaşını bilmiyorum ya abla ya kardeş tavsiyesi de buna. Herkes aynı şeyi söyler ama bi de ben söyleyeyim. 1 bucuk yıllık evliyim. İlk 6 ay korunduk. Bebek istediğimiz ay korunmayj bıraktık ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Sonra 2 bucuk aylık oldum neredeyse kese büyüyo ama bebek yok. Yani boş gebelik. O zaman ilk kez duymuştum bunu ama o kadar çok muş ki etrafta insan başına gelmeyince bilmiyor. Sonra kürtaj oldum 3 ay bebek yasak dedi doktor. 3 aydan sonra ki 2 ay o kadar çok istedim ki olmayınca hayal kırıklığı ovalosyon testi denedim fln. Sonra 3. Ayında amannn dedim ya sanki 10 yıllık evli değilim ya hem zaten Rabbim ol dicek olcak boşuna üzmeyeyim kendimi. Sonra p ay bebek için değil istediğm içim eşimle birlikte oldum. Düşünmedim o ara buralara bile girmedim. Buraya girince insan çok takıyo kafasına. Sonra o ayy meleğim bana süpriz yaptı. Çok şükür şuanda herşey yolunda. İnşallah senin de olur. Rabbim nasip etsin inşallah. Uzun oldu hakkını helal et :)
Canim yumurtalama olduğunu düşünmüyorum lh hormonu yüksektir sende stres de yapmışsındır o da iyice yükselmiştir ondan pozitif çıktı bence . adete yakin lh yükselir bende denemistim pozitif olmuştu ama ertesi gün hastalanmistim lh testleri ile hamilelik bakma çok aldatıcı .Uzulmemek elde değilAllah büyük tabi ama ovulasyon neden pozitife yakın çıkıyor onu anlamadım
O da olabilir canım. Hamileliği ovulasyon dan ogrenen çok kişi olunca doğru sandım bende. Hayırlısı bakalımCanim yumurtalama olduğunu düşünmüyorum lh hormonu yüksektir sende stres de yapmışsındır o da iyice yükselmiştir ondan pozitif çıktı bence . adete yakin lh yükselir bende denemistim pozitif olmuştu ama ertesi gün hastalanmistim lh testleri ile hamilelik bakma çok aldatıcı .
Amin hayırlısıO da olabilir canım. Hamileliği ovulasyon dan ogrenen çok kişi olunca doğru sandım bende. Hayırlısı bakalım
Bende adet oluyorum diye üzülüyordum bat günü aşırı karın ve göğüs agrım vardı ama dedıgım gibi ovülasyon testi pozitifti suan hala ara ara karnım kadıklarım ve göğüslerim agrıyorAmin canım ins. Benim bi göğus ağrısı var bide ovulasyon dan sonra hafif kasik batmalari. Onlarda psikolojik sanırım. Rüyamda görünce umutlandim bi an yoksa hiç yapmayacaktim
Hamile misin canım su andaBende adet oluyorum diye üzülüyordum bat günü aşırı karın ve göğüs agrım vardı ama dedıgım gibi ovülasyon testi pozitifti suan hala ara ara karnım kadıklarım ve göğüslerim agrıyor
Kusura bakma canım moral bozukluğundan kafam çok karışık. Benim dunde pozitife yakındı bakalım bugün nasıl çıkacak?Evet dün konuşmuştuk 10 haftalık
Elinden geldiğince takmamaya devam et. Bu ay olmazsa diğer ay. O da olmazsa sonra ki ay bebeğn seninle olucak Rabbimin izniyle :)27 yaşındayım. Zaten takmayinca olur derler. Sürpriz olmuş bebisin ne güzel. Bu ay bnde nasılsa doğal yolla zor olur diye aynı dediğin gibi takmadan birlikte oldum. Adetimi beklemeye de başlamıştım ta ki rüyayı gorene kadar. Acaba mi deyip yaptım
İnş öyle olur canım. 14 u doğum gunum. Belki hediye olur demiştim ama olmicak bu aydaElinden geldiğince takmamaya devam et. Bu ay olmazsa diğer ay. O da olmazsa sonra ki ay bebeğn seninle olucak Rabbimin izniyle :)
Adet gunun gecince mi Ovi testi yaptn canimBende adet oluyorum diye üzülüyordum bat günü aşırı karın ve göğüs agrım vardı ama dedıgım gibi ovülasyon testi pozitifti suan hala ara ara karnım kadıklarım ve göğüslerim agrıyor
Ovulasyon yapıyorum canım 2 gün siliktı bugün gene biraz koyu çıktı. Anlamadım gitti. Benim regl yarınsen naptın canım yapıyomus test
Bende yarın diye bekliyorum bakalım nolucak normal şartlarda olupta bitmiş olucaktımsen naptın canım yapıyomus test
Stres yapıyoruz ya ondan gecikmiştir canım. Ben de alistim artık negatife bu sefer de öyle kesinBende yarın diye bekliyorum bakalım nolucak normal şartlarda olupta bitmiş olucaktım
Aynen öyle canım ben stres yapmıyım diyorum etraftan gelen baskı sonra ister istemez alttan bi geriliyo insanStres yapıyoruz ya ondan gecikmiştir canım. Ben de alistim artık negatife bu sefer de öyle kesin
Benim her ay gecikir umutlandirir sonra da husran. Alistim artık 2-3 güne olurum bendeAynen öyle canım ben stres yapmıyım diyorum etraftan gelen baskı sonra ister istemez alttan bi geriliyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?