Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler bakabilir mi?

Amin canım ins. Benim bi göğus ağrısı var bide ovulasyon dan sonra hafif kasik batmalari. Onlarda psikolojik sanırım. Rüyamda görünce umutlandim bi an yoksa hiç yapmayacaktim
Tatlım sana bi tavsiyede bulunayım. Yaşını bilmiyorum ya abla ya kardeş tavsiyesi de buna. Herkes aynı şeyi söyler ama bi de ben söyleyeyim. 1 bucuk yıllık evliyim. İlk 6 ay korunduk. Bebek istediğimiz ay korunmayj bıraktık ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Sonra 2 bucuk aylık oldum neredeyse kese büyüyo ama bebek yok. Yani boş gebelik. O zaman ilk kez duymuştum bunu ama o kadar çok muş ki etrafta insan başına gelmeyince bilmiyor. Sonra kürtaj oldum 3 ay bebek yasak dedi doktor. 3 aydan sonra ki 2 ay o kadar çok istedim ki olmayınca hayal kırıklığı ovalosyon testi denedim fln. Sonra 3. Ayında amannn dedim ya sanki 10 yıllık evli değilim ya hem zaten Rabbim ol dicek olcak boşuna üzmeyeyim kendimi. Sonra p ay bebek için değil istediğm içim eşimle birlikte oldum. Düşünmedim o ara buralara bile girmedim. Buraya girince insan çok takıyo kafasına. Sonra o ayy meleğim bana süpriz yaptı. Çok şükür şuanda herşey yolunda. İnşallah senin de olur. Rabbim nasip etsin inşallah. Uzun oldu hakkını helal et :)

27 yaşındayım. Zaten takmayinca olur derler. Sürpriz olmuş bebisin ne güzel. Bu ay bnde nasılsa doğal yolla zor olur diye aynı dediğin gibi takmadan birlikte oldum. Adetimi beklemeye de başlamıştım ta ki rüyayı gorene kadar. Acaba mi deyip yaptım

Uzulmemek elde değil Allah büyük tabi ama ovulasyon neden pozitife yakın çıkıyor onu anlamadım
Canim yumurtalama olduğunu düşünmüyorum lh hormonu yüksektir sende stres de yapmışsındır o da iyice yükselmiştir ondan pozitif çıktı bence . adete yakin lh yükselir bende denemistim pozitif olmuştu ama ertesi gün hastalanmistim lh testleri ile hamilelik bakma çok aldatıcı .

O da olabilir canım. Hamileliği ovulasyon dan ogrenen çok kişi olunca doğru sandım bende. Hayırlısı bakalım

Amin canım ins. Benim bi göğus ağrısı var bide ovulasyon dan sonra hafif kasik batmalari. Onlarda psikolojik sanırım. Rüyamda görünce umutlandim bi an yoksa hiç yapmayacaktim
Bende adet oluyorum diye üzülüyordum bat günü aşırı karın ve göğüs agrım vardı ama dedıgım gibi ovülasyon testi pozitifti suan hala ara ara karnım kadıklarım ve göğüslerim agrıyor

Elinden geldiğince takmamaya devam et. Bu ay olmazsa diğer ay. O da olmazsa sonra ki ay bebeğn seninle olucak Rabbimin izniyle :)

Adet gunun gecince mi Ovi testi yaptn canim

hemde en alasından :) annemin dakika başı ısrarı ve baskısı yüzünden kan testi yaptırdım bi iki gün önce hissediyomuş var bişe diyip durdu bende yok dedim ama yenildim gittim yaptırdım tabi ben haklı çıktım ne yazııkkı ama hala olmadımda o değil bi olsam sonrasında hsg çektiricem doktor istemişti biran önce olaamda onu çektirsem diyorum artık çunki bekledikçe korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…