Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Slayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
493
100
23
29
Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün 22 Eylül regli günüm en son ki test bugünün yorumlar mısınız acaba gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 143
Kuzum gebelik değilse bile bence değerlendir, tekrar yumurtlama olabilir.
Ayy iki gün kala yumurtlama olabilir mi ki acaba bugün değerlendirmem mümkün de değil eşim şehir dışında yarına anca bide dün gebelik testi yapmıştim çok çok silik çıktı netleştirdim bu kadar belli oluyor bir de teste guvenemdim sente lady diye bir marka ilk defa yaptım o yüzden

Eklentiler

• IMG_20250919_194055.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 129
ben ovulasyon testiyle öğrenmedim, gebelik testim pozitif çıkmıştı ama aynı gün sırf meraktan ovulasuon testi de yapmistim ve pozitif çıkmıştı
reglime 4-5 gün vardı. fotoğraflarını da atayım biri gebelik, diğeri ovulasyon testi, aynı idrarla yapıldı.

Eklentiler

• IMG_2113.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_2114.webp
    159 KB · Görüntüleme: 105
Ay inşallah benim ki de gebeliktendir Bende gebelik testi yaptım çok silik çıkınca kurumamı gercekmi emin olamadım elimde de başka gebelik testim yok anca pazartesi regli günüm yapabileceğim pazartesiye kadar ovulasyon testiyle bakacağım

ama burda gebe olduğu halde ovulasyon testi negatif çıkanlar da var. yani bilemiyorum

ama burda gebe olduğu halde ovulasyon testi negatif çıkanlar da var. yani bilemiyorum
Hiç regli belirtim yok bir de normalde benim 1 hafta kala baslardi kasik ağrım göğüslerim psikolojim çok fena olurdum ama hiç bir şeyim yok beyaz sarımsı akıntım var sadece fazlaca o yüzden bende bilemedim

Hiç regli belirtim yok bir de normalde benim 1 hafta kala baslardi kasik ağrım göğüslerim psikolojim çok fena olurdum ama hiç bir şeyim yok beyaz sarımsı akıntım var sadece fazlaca o yüzden bende bilemedim
inşallah vardır

Gebelik testi de pozitif olduğuna göre ay hadi İnşallah güzel haberler alırsın

Erken gebelik testi alıp yapsaydın keşke kaset teste silik çıkan erken gebelik testinde gayet net çıkar diye düşünüyorum
Yakında alabileceğim bir yer yok gebelik testim de pazartesi elimde olacak regl günüm de zaten bakalım :)

Benim sat 31 ağustostu ovulasyon 9 eylülde başladı 13 eylülde bitti regl günüme 7 gün var bugün tekrar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_0292.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 68
Selam canım bugünde aynımı çıktı ovulasyon testin hadi bakalım hayırlısı diyelim mi artık :)
Daha yapmadım canım ama az önce fark ettim açık kahve leke gelmiş hiç sancım falan da yok sanırım adet olucam

Selam canım bugünde aynımı çıktı ovulasyon testin hadi bakalım hayırlısı diyelim mi artık :)
Gece yapmıştım oda böyle çıkmıştı anlamadım bir şey

Eklentiler

• IMG_20250921_103224.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…