Peki günün geçti mi ? Geçmediyse öncesinde yerleşme lekeside olabilir moralini bozma hemen peki bu Ovulasyon testleri neden böyle çıkıyor anlamadım bendeDaha yapmadım canım ama az önce fark ettim açık kahve leke gelmiş hiç sancım falan da yok sanırım adet olucam
Yarın adet günümPeki günün geçti mi ? Geçmediyse öncesinde yerleşme lekeside olabilir moralini bozma hemen peki bu Ovulasyon testleri neden böyle çıkıyor anlamadım bendeBuda benim gün geçtikçe koyulaşması ilerliyor nedense adetime 1 hafta var daha benim
Adetine yakın yumurtlama olmaz ki canım döngünün ortalarında olur dur bakalım yarın regl olmazsan normal hamilelik testi yaparsın en garantisiYarın adet günümbilmiyorum ki yeniden yumurtlama mı acaba
Hiç umudum da kalmadı olurum büyük ihtimal yarın reglAdetine yakın yumurtlama olmaz ki canım döngünün ortalarında olur dur bakalım yarın regl olmazsan normal hamilelik testi yaparsın en garantisi
Böyleydi canım adetime 4gün vardı buradaYaa sizin testler nasıldı fotosu var mıumut bağlamalı mıyım acaba
Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galibaBöyleydi canım adetime 4gün vardı burada
İlk öğrendiğimde 6 gün vardı adetime ovulasyon çizgisi normalde adetime yakın asla koyu olmazdı sonraki günlerde daha çok koyulaştı gebelikte çıktı zatenKaç gün önce öğrenmiştiniz. Benim bugün Dpo 7 de yapasım geliyor ama erkenden
Ovulasyon testin fotoğrafı var mıBende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba
Ovulasyon testin fotoğrafı var mı
Senin ki yumurtlama ihtimali var mı acaba benim ilk yaptığım da 6 gün kala daha açıktı koyulaşti gün gün bir de ondan çok umutlandimAdetine yakın yumurtlama olmaz ki canım döngünün ortalarında olur dur bakalım yarın regl olmazsan normal hamilelik testi yaparsın en garantisi
Bence gebelik var canım. Şuan adetine ne kadar kaldıSenin ki yumurtlama ihtimali var mı acaba benim ilk yaptığım da 6 gün kala daha açıktı koyulaşti gün gün bir de ondan çok umutlandim
Yarın adet günümBence gebelik var canım. Şuan adetine ne kadar kaldı
Gebelik testi yaptın mı peki benimde aynısıydı canım adetime yaklaştıkça koyulaştıYarın adet günümakşam bir tane daha ovulasyon yapacam bakim lekelenmem adete dönmezse tabi
Testin yarın elimde olacak elimde yok şuan ovu testlerim var akşam bi yeniden ovu yapcam belli olur herhalde ondan silik çıkarsa zaten gebelik bile yapmicamGebelik testi yaptın mı peki benimde aynısıydı canım adetime yaklaştıkça koyulaştı
Sanki gebelik var gibi sizde yaa. İnşaAllah hayrlısı ile vardır..Testin yarın elimde olacak elimde yok şuan ovu testlerim var akşam bi yeniden ovu yapcam belli olur herhalde ondan silik çıkarsa zaten gebelik bile yapmicam
İnşallah vardır ama umudum da kalmadı leke görünce devamı geleceğini düşünüyorumSanki gebelik var gibi sizde yaa. İnşaAllah hayrlısı ile vardır..
Bence yerleşme kanaması canım kendini üzme güzel haberlerini duyacağım inşallahTestin yarın elimde olacak elimde yok şuan ovu testlerim var akşam bi yeniden ovu yapcam belli olur herhalde ondan silik çıkarsa zaten gebelik bile yapmicam
Teşekkür ederim inşallah yaBence yerleşme kanaması canım kendini üzme güzel haberlerini duyacağım inşallah
Hiç umudum da kalmadı olurum büyük ihtimal yarın regl
Hiç umudum da kalmadı olurum büyük ihtimal yarın regl
Canım benim yumurta rezervim düşük zaten hiç sanmam çift yumurtlayacağımıSenin ki yumurtlama ihtimali var mı acaba benim ilk yaptığım da 6 gün kala daha açıktı koyulaşti gün gün bir de ondan çok umutlandim
Bilemedim canım yani şuan olmadıysa bile inşallah en kısa sürede sağlıcakla gebe kalabilirizCanım benim yumurta rezervim düşük zaten hiç sanmam çift yumurtlayacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?