Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Daha yapmadım canım ama az önce fark ettim açık kahve leke gelmiş hiç sancım falan da yok sanırım adet olucam
Peki günün geçti mi ? Geçmediyse öncesinde yerleşme lekeside olabilir moralini bozma hemen peki bu Ovulasyon testleri neden böyle çıkıyor anlamadım bendeBuda benim gün geçtikçe koyulaşması ilerliyor nedense adetime 1 hafta var daha benim

Eklentiler

• IMG_0113.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 32
Yarın adet günüm bilmiyorum ki yeniden yumurtlama mı acaba

Adetine yakın yumurtlama olmaz ki canım döngünün ortalarında olur dur bakalım yarın regl olmazsan normal hamilelik testi yaparsın en garantisi
Hiç umudum da kalmadı olurum büyük ihtimal yarın regl

Böyleydi canım adetime 4gün vardı burada
Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba

Kaç gün önce öğrenmiştiniz. Benim bugün Dpo 7 de yapasım geliyor ama erkenden
İlk öğrendiğimde 6 gün vardı adetime ovulasyon çizgisi normalde adetime yakın asla koyu olmazdı sonraki günlerde daha çok koyulaştı gebelikte çıktı zaten

Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba
Ovulasyon testin fotoğrafı var mı

Adetine yakın yumurtlama olmaz ki canım döngünün ortalarında olur dur bakalım yarın regl olmazsan normal hamilelik testi yaparsın en garantisi
Senin ki yumurtlama ihtimali var mı acaba benim ilk yaptığım da 6 gün kala daha açıktı koyulaşti gün gün bir de ondan çok umutlandim

Gebelik testi yaptın mı peki benimde aynısıydı canım adetime yaklaştıkça koyulaştı
Testin yarın elimde olacak elimde yok şuan ovu testlerim var akşam bi yeniden ovu yapcam belli olur herhalde ondan silik çıkarsa zaten gebelik bile yapmicam

Testin yarın elimde olacak elimde yok şuan ovu testlerim var akşam bi yeniden ovu yapcam belli olur herhalde ondan silik çıkarsa zaten gebelik bile yapmicam
Sanki gebelik var gibi sizde yaa. İnşaAllah hayrlısı ile vardır..

Bence yerleşme kanaması canım kendini üzme güzel haberlerini duyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…