Az önce yaptım siliklesmiş çok umutlanmistim yaBence yerleşme kanaması canım kendini üzme güzel haberlerini duyacağım inşallah
İnşallah canım benimBilemedim canım yani şuan olmadıysa bile inşallah en kısa sürede sağlıcakla gebe kalabiliriz
Ee demek ki sen yeniden yumurtlama görmüşsün mü olıyor silikleştiğine göre kafam yandı valla:)Az önce yaptım siliklesmiş çok umutlanmistim ya
Valla anlamadım hiç bir şey şimdi de çatlamış mı oluyor değerlendirsem mi dicem de ama leke de geliyor kahve bir de yarın regl günüm yani benimde kafam yandı regli olursam ondan sonra düzenli takip edicem ovulasyonla ilk defa denicem böyle bakım ne olacakEe demek ki sen yeniden yumurtlama görmüşsün mü olıyor silikleştiğine göre kafam yandı valla:)
Yarın kan mı versen acaba?Valla anlamadım hiç bir şey şimdi de çatlamış mı oluyor değerlendirsem mi dicem de ama leke de geliyor kahve bir de yarın regl günüm yani benimde kafam yandı regli olursam ondan sonra düzenli takip edicem ovulasyonla ilk defa denicem böyle bakım ne olacak
Lekelenme devam ederken yeniden yaptım ovu siliklesmisti sonra da Kanamam geldi canım anlık oldu yani artık bitince ovulasyonla devam edicem bu ayı böyle degerlendiricemYarın kan mı versen acaba?
Adetin başladı yani olsun canım zamanı var demek ki umutsuz olma kafanı boşalt inan düşünmeyince olur stres çok etkiliyorLekelenme devam ederken yeniden yaptım ovu siliklesmisti sonra da Kanamam geldi canım anlık oldu yani artık bitince ovulasyonla devam edicem bu ayı böyle degerlendiricem
Evet canım valla takmayayim diyorum ama aklımdan çıkmıyor ki ilk zamanlar takmadım olur diye iyi düşündüm de ama son zamanlar da iyice sıkıntı yapmaya başladım sene sonuna kadar olursa olur olmazsa artık hastane yolu görünüyor bizeAdetin başladı yani olsun canım zamanı var demek ki umutsuz olma kafanı boşalt inan düşünmeyince olur stres çok etkiliyor
Merhaba umudunu kaybetme diye yazıyorum ben hamileliğimi öğrendikten sonra bile bi pik bi hafif silik çıkardı aynı marka testAz önce yaptım siliklesmiş çok umutlanmistim ya
Lekelenmem kanamaya döndü ama reglm başladı yaniMerhaba umudunu kaybetme diye yazıyorum ben hamileliğimi öğrendikten sonra bile bi pik bi hafif silik çıkardı aynı marka test
Çok üzüldüm konuşmuştuk senınle neden böyle oldu ki testler yanı cok saçma iki gün öncesine kadar koyu cıkıyordu gayet. demek testler yanıltabılıyormusLekelenmem kanamaya döndü ama reglm başladı yani
Valla bende üzgünüm çok umutlanip böyle olması hayırlısı diyorum artıkÇok üzüldüm konuşmuştuk senınle neden böyle oldu ki testler yanı cok saçma iki gün öncesine kadar koyu cıkıyordu gayet. demek testler yanıltabılıyormus
Belki kimyasal felan olmuştur birdaha olursa diye genel olarak söyledim inşallah diğer ay olumlu olurLekelenmem kanamaya döndü ama reglm başladı yani
İnşallah canımBelki kimyasal felan olmuştur birdaha olursa diye genel olarak söyledim inşallah diğer ay olumlu olur
Önümüzdeki aya inşaAllah alırsın güzel haberi hayrlısıylaLekelenme devam ederken yeniden yaptım ovu siliklesmisti sonra da Kanamam geldi canım anlık oldu yani artık bitince ovulasyonla devam edicem bu ayı böyle degerlendiricem
İnşallah canım tüm isteyen herkesin güzel haber alması dileğiyleÖnümüzdeki aya inşaAllah alırsın güzel haberi hayrlısıyla
Normal adet kanaması basladı mı belkı kımyasal olmustur olabılırValla bende üzgünüm çok umutlanip böyle olması hayırlısı diyorum artıksırf meraktan yeniden yaptım koyuluguna bakmak için böyle daha silik bekliyordum ama normali böyle galiba anlamadım hiç bir şey
Ben martta hamileydim de düşük ve kürtaj oldu şimdi tekrar deniyoruz senin bence kimyasal olmuş olabilir baya koyu çıkmış çünkü testlerin baktım hepsine ben Ovulasyon hep kullanıyorum reglim düzensiz çünküİnşallah canımaz önce de attım meraktan yapıp hala koyu çok silik bekliyordum ama normalim bu galiba ya da bi sıkıntı var regli bitimi artık düzenli yapcam ovulasyon onunla takip edeceğim bakım birde sen hala hamile misin doğdu mu ovulasyonla falan takip yapmış miydinn
Başladı yoğun değil ama regli yani belli belki de kimyasal oldu bilemiyorum ki önce ovulasyon hiç kullanmadım belki hep böyle koyu çıkacak sıkıntı vardir belki ya da kimyasaldir regli bittikten sonra belli olacak sanırım ne olduğuNormal adet kanaması basladı mı belkı kımyasal olmustur olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?