Kan ver netlestir Tebrikler gebelik gözüküyorKızlar bu sabah yani şimdi bi de gebelik testi yapayım dedim inanamıyorum iki farklı marka hamilelik mi bu
İnşallah canım ya zaten bende diyorum ki. Olmasa iki farklı test aynı şeyi göstermezKan ver netlestir Tebrikler gebelik gözüküyor
Sen yine kan ver cnm değerlerine baktır test te yuksemeyi anlamazsın hayırlı olsunİnşallah canım ya zaten bende diyorum ki. Olmasa iki farklı test aynı şeyi göstermez
Evet cnm göstermez emin net olmak ickn kan ver takip başlatılsinİnşallah canım ya zaten bende diyorum ki. Olmasa iki farklı test aynı şeyi göstermez
Teşekkür ederim inşallah iyi bi haberdir çok istiyordum gözlerim doluyoSen yine kan ver cnm değerlerine baktır test te yuksemeyi anlamazsın hayırlı olsun
Yarın baktora bilcem bugün olmadı yaEvet cnm göstermez emin net olmak ickn kan ver takip başlatılsin
Normal kuzum sakınles bı sağlık ocağına git kan ver bugünTeşekkür ederim inşallah iyi bi haberdir çok istiyordum gözlerim doluyo
Şuan küçük değerdir hafta olarak kese filan için belirli degerde kese gözükür adet tarihine göre int bak hesap yaptır doktora da şöyleYarın baktora bilcem bugün olmadı ya
Sağlık ocağı kan almıyor kiNormal kuzum sakınles bı sağlık ocağına git kan ver bugün
Nasıl bakcam canım son adet tarihi plarak demiŞuan küçük değerdir hafta olarak kese filan için belirli degerde kese gözükür adet tarihine göre int bak hesap yaptır doktora da şöyle
Alıyor kuzum saatleri var 10 a kadar kan alma saati bizim burda 10 dan sonra almazlar kanı sizin orda nasıl bilmiyorumSağlık ocağı kan almıyor ki
Ever cnm int yaz gebelik haftası hesaplama diye en son adet olduğun tarihi yaz haftayı söyler sanaNasıl bakcam canım son adet tarihi plarak demi
Bizim bırda hastaneye gidin belli plsun hamilelik sonra gelin diyorlarAlıyor kuzum saatleri var 10 a kadar kan alma saati bizim burda 10 dan sonra almazlar kanı sizin orda nasıl bilmiyorum
Yaptım 3 haftalık çıkıyoEver cnm int yaz gebelik haftası hesaplama diye en son adet olduğun tarihi yaz haftayı söyler sana
Hayırlı olsunYaptım 3 haftalık çıkıyo
Yaaa böyle kesinleşmeden umutlanıyorum ama ne bileyim canım yine de çok teşekkür ederim sağol yazdığın içinHayırlı olsun2 hafta sonra kese filan gözükür 5 haftalıkken kese 6 8 haftalıkken kalp atışı duyulur
O zaman öyle yaparsın doktora randivu al oda bakılsın ultrason la o zaman orda değişik demekki her yerin farklı şeyleri var demekkiBizim bırda hastaneye gidin belli plsun hamilelik sonra gelin diyorlar
Evet canım maalesef o yüzden işte özele gidicem bugün orda randevu doluysa yarına kaldı bakalım nasipO zaman öyle yaparsın doktora randivu al oda bakılsın ultrason la o zaman orda değişik demekki her yerin farklı şeyleri var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?