Bende aynı test şekliyle öğrendim kuzu şuan tepiklemesinden gece gündüz uyku haram oluyorYaaa böyle kesinleşmeden umutlanıyorum ama ne bileyim canım yine de çok teşekkür ederim sağol yazdığın için
Yaaa maşallah canım benim de öyle olur inşallahBende aynı test şekliyle öğrendim kuzu şuan tepiklemesinden gece gündüz uyku haram oluyor
Kan sonuçlarıni yaz iki günde bir kan vercen çünkü doktora bildir onlar da artisiEvet canım maalesef o yüzden işte özele gidicem bugün orda randevu doluysa yarına kaldı bakalım nasip
Herşeyine razıyım ben çocukları çok seviyorumYaaa maşallah canım benim de öyle olur inşallah
Tamam canım öyle yaparım seni de bilgilendircem haber veririmKan sonuçlarıni yaz iki günde bir kan vercen çünkü doktora bildir onlar da artisi
İnşallah kuzu yarın filan git doktora bakılsın herşeye vitaminlerini filan da baktır folik asit yazcaklar zatenYaaa maşallah canım benim de öyle olur inşallah
Bana dua eder misin rüca etsem ilk olduğu için aşırı heyecan var bugün nasıl uyurum bilmemİnşallah kuzu yarın filan git doktora bakılsın herşeye vitaminlerini filan da baktır folik asit yazcaklar zaten
Ederim kuzum tabiki de etmezolurmuyum ask olsun dularm seninle güzel sonuçlar hayırlısiyla güzel anne Olcan merak etmeBana dua eder misin rüca etsem ilk olduğu için aşırı heyecan var bugün nasıl uyurum bilmem
Amin amin canım Allah olmayanlarada nasip etsin inşallahEderim kuzum tabiki de etmezolurmuyum ask olsun dularm seninle güzel sonuçlar hayırlısiyla güzel anne Olcan merak etme
Amin güzelim inşallahAmin amin canım Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah
Neyse yine yazarım canım görüşürüzAmin güzelim inşallah
Tebrikler belirti yaşamadın herhaldeKızlar bu sabah yani şimdi bi de gebelik testi yapayım dedim inanamıyorum iki farklı marka hamilelik mi bu
Teşekkür ederim canım bel ağrısı vardı biraz bi de göğüs ağrısı ve dudaklarım kurulmuştuTebrikler belirti yaşamadın herhalde
Canım ovulasyon dan kac gün sonra test yaptin hayırlı olsun bu aradaKızlar 2 gün önce dwğerim 151 di bugün 553 çıktı haftaya inşallah ultrasonda keseyi görcem
Kusura bakma canım bugün gördüm 13. Gün test yaptım normal kaset test ileCanım ovulasyon dan kac gün sonra test yaptin hayırlı olsun bu arada
Yumurtlama testinde pozitif gördüm 10.gun 11 gece çatladı yanı 10.gunden mi hesaplayımKusura bakma canım bugün gördüm 13. Gün test yaptım normal kaset test ile
Yumurtlama testinde pozitif gördüm 10.gun 11 gece çatladı yanı 10.gunden mi hesaplayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?