Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Bi kaç gün önce de yapmıştım ovu testini oda koyulaşmıştı bugünde yaptım koyu bi gariplik var ama anlamadım yarın yine yapıcam

O zaman kesinlikle ama kesinlikle soğan kürü deneyin benim onun sayesinde şuan 35 günde bire düştü 2 ay olmadığımı biliyorum
Sizin neyden kaynaklı düzeniniz bozuk acaba ? Benim fsh yüksek o yüzden erken menapoz durumu cıktı 5 ay evvel öğrendim. Hep ilaçsız kendim adet oluyorum ama 1 sene içinde 3 kere 68 günde oldum bende. Gerisi 26-28-30-33-35-36-40 gibi rakamlardi zaten sin 1 senede boyle oldu 1 senedir bebek dusunuyoruz ne zaman bebek dusunmeye basladik bozuldu ondan once boyle bisey yoktu. Hormonlarım bozuldu resmen
Soğan kürunu bende duydum ama çok garip fakat yumurtlama gördüm 3-4 gün evvel ve degerlendirmistik o günleri eminim gebelij olusmaz bu durumda zaten asla ama için rahat etmediği iicn 12 gün geçsin test yapıp kan verip o şekilde yapicam biseyler adet için

Adet olursanız başlayın tam bı ay kaynatıp için etkisini görürsünüz

Maalesef

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-06-08-16-22-621_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 61
Benimde adete 1 hafta var ve ovulasyon testim böyle çıkıyo kızlar sizce hamile olabilir miyim
Ona aldanma canım benımde 7. Gunum bugun hıc Bole yapmazdı lh testlerım vıft cuzgı cıkıyor aldnma bak hamıle deılım umutlnma yanı

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-06-08-16-22-621_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 53
Az önce ikinci idrarımla denedim dün ki gibi çıktı iyice kafam karıştı n’oluyo biri aydınlatsın
Bnımde kn degerım 1.38 ama bu sabaht Bole cıktı yrın kadın doguma gıtcem canım bnce kıst var kuzum cunku bu ay hep pıktı bı sılıklesıyor hafıf bı pık vıkıyodu adet gecıkmesındede hep pik

Eklentiler

• 1707213000850904137476890952278.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 49
Geçmiş olsun benim bi sorunum yoktu en son ki kontrollerimde adetim de düzenlidir bakalım bu ay bu testler beni biraz umutlandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…