Kesinlikle çayı da kötü ama mecburen bende içiyorumMacunu her Yememde kusma hissi gelio ama yinede deger
Bi kaç gün önce de yapmıştım ovu testini oda koyulaşmıştı bugünde yaptım koyu bi gariplik var ama anlamadım yarın yine yapıcamBnımde gecıkmem var kanımı sabırsıslıkl beklıyorum gecıkmen yoksa degerlendır derım bn yınede degerlendırıyorum arkdasımızın dedıgı gıbı kadın vucudu cok farklı yumurtluyosundur belkı
Benimde düzensiz adetim malesef bu ay 53 gün oldu adet olamadim. Sizin kaç günde oluyor adetimiz acabaValla bende yumurtaları calistiriyor diye aldım adetim düzensiz diye kullanıyorum
O zaman kesinlikle ama kesinlikle soğan kürü deneyin benim onun sayesinde şuan 35 günde bire düştü 2 ay olmadığımı biliyorumBenimde düzensiz adetim malesef bu ay 53 gün oldu adet olamadim. Sizin kaç günde oluyor adetimiz acaba
Bnce doktora danışınBi kaç gün önce de yapmıştım ovu testini oda koyulaşmıştı bugünde yaptım koyu bi gariplik var ama anlamadım yarın yine yapıcam
Sizin neyden kaynaklı düzeniniz bozuk acaba ? Benim fsh yüksek o yüzden erken menapoz durumu cıktı 5 ay evvel öğrendim. Hep ilaçsız kendim adet oluyorum ama 1 sene içinde 3 kere 68 günde oldum bende. Gerisi 26-28-30-33-35-36-40 gibi rakamlardi zaten sin 1 senede boyle oldu 1 senedir bebek dusunuyoruz ne zaman bebek dusunmeye basladik bozuldu ondan once boyle bisey yoktu. Hormonlarım bozuldu resmenO zaman kesinlikle ama kesinlikle soğan kürü deneyin benim onun sayesinde şuan 35 günde bire düştü 2 ay olmadığımı biliyorum
Sizin neyden kaynaklı düzeniniz bozuk acaba ? Benim fsh yüksek o yüzden erken menapoz durumu cıktı 5 ay evvel öğrendim. Hep ilaçsız kendim adet oluyorum ama 1 sene içinde 3 kere 68 günde oldum bende. Gerisi 26-28-30-33-35-36-40 gibi rakamlardi zaten sin 1 senede boyle oldu 1 senedir bebek dusunuyoruz ne zaman bebek dusunmeye basladik bozuldu ondan once boyle bisey yoktu. Hormonlarım bozuldu resmen
Soğan kürunu bende duydum ama çok garip fakat yumurtlama gördüm 3-4 gün evvel ve degerlendirmistik o günleri eminim gebelij olusmaz bu durumda zaten asla ama için rahat etmediği iicn 12 gün geçsin test yapıp kan verip o şekilde yapicam biseyler
Inşallah saolun evet adet olursam deneyeceğimAdet olursanız başlayın tam bı ay kaynatıp için etkisini görürsünüz
Ama sadece kabuğunu kaynatın soğanı degilInşallah saolun evet adet olursam deneyeceğim
Tamam olur o şekilde yaparım sadece kabuk suyu içicem yani öyle miAma sadece kabuğunu kaynatın soğanı degil
Evet 15 gün sabah aç karnına gece yatmadan da aç oluyoruz ya o zaman da aç karnına icinn bı bardak inanın bı zaman sonra öyle şifasını görürsünüzTamam olur o şekilde yaparım sadece kabuk suyu içicem yani öyle mi
MaalesefSizin neyden kaynaklı düzeniniz bozuk acaba ? Benim fsh yüksek o yüzden erken menapoz durumu cıktı 5 ay evvel öğrendim. Hep ilaçsız kendim adet oluyorum ama 1 sene içinde 3 kere 68 günde oldum bende. Gerisi 26-28-30-33-35-36-40 gibi rakamlardi zaten sin 1 senede boyle oldu 1 senedir bebek dusunuyoruz ne zaman bebek dusunmeye basladik bozuldu ondan once boyle bisey yoktu. Hormonlarım bozuldu resmen
Soğan kürunu bende duydum ama çok garip fakat yumurtlama gördüm 3-4 gün evvel ve degerlendirmistik o günleri eminim gebelij olusmaz bu durumda zaten asla ama için rahat etmediği iicn 12 gün geçsin test yapıp kan verip o şekilde yapicam biseyler adet için
Ona aldanma canım benımde 7. Gunum bugun hıc Bole yapmazdı lh testlerım vıft cuzgı cıkıyor aldnma bak hamıle deılım umutlnma yanıBenimde adete 1 hafta var ve ovulasyon testim böyle çıkıyo kızlar sizce hamile olabilir miyim
Bizimkisi bir umut işte napalımOna aldanma canım benımde 7. Gunum bugun hıc Bole yapmazdı lh testlerım vıft cuzgı cıkıyor aldnma bak hamıle deılım umutlnma yanı
Az önce ikinci idrarımla denedim dün ki gibi çıktı iyice kafam karıştı n’oluyo biri aydınlatsınMaalesef
Bnımde kn degerım 1.38 ama bu sabaht Bole cıktı yrın kadın doguma gıtcem canım bnce kıst var kuzum cunku bu ay hep pıktı bı sılıklesıyor hafıf bı pık vıkıyodu adet gecıkmesındede hep pikAz önce ikinci idrarımla denedim dün ki gibi çıktı iyice kafam karıştı n’oluyo biri aydınlatsın
Geçmiş olsun benim bi sorunum yoktu en son ki kontrollerimde adetim de düzenlidir bakalım bu ay bu testler beni biraz umutlandırdıBnımde kn degerım 1.38 ama bu sabaht Bole cıktı yrın kadın doguma gıtcem canım bnce kıst var kuzum cunku bu ay hep pıktı bı sılıklesıyor hafıf bı pık vıkıyodu adet gecıkmesındede hep pik
İnsallah vardır bebıs canım en son pik nexman gordunGeçmiş olsun benim bi sorunum yoktu en son ki kontrollerimde adetim de düzenlidir bakalım bu ay bu testler beni biraz umutlandırdı
Geçen cumartesi yaptım koyu çıktı dün yaptım ve bugün yaptım onlarda aynı hatta bi tık daha koyuİnsallah vardır bebıs canım en son pik nexman gordun
Böyle çıktıİnsallah vardır bebıs canım en son pik nexman gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?